Poraďte meno pre dievčatko - okrem mena Sofia a Ema
Ahojte baby😊
Dávam to sem znovu lebo mi bol vymazaný prispevok a nemohla som si prečítať vaše odpovede😊
Aké by ste dali meno pre dievčatko😊 okrem Sofia a Ema. Rozmýšľali sme nad Viktoriou ale chceme ešte skúsiť ešte iné mená🙂 ďakujem za radu🙂
Michaela, nikol, Adriana
Keby som cakala dievcatko, tak jednoznacne Simona 🙂Aj Sabina je pekne
@queenofdisaster_7
Pár krát by som tvoju švagrinu upozornila, že dcérka nie je Karol a keby neprestala, začala by som ju fakt volať Martin. Ona je fakt ako malé dieťa. No ale aké požičaj, také vráť.
Ester
Mne sa páčia mená Lucka,Lenka, a Dianka.❤
Amália, Anastázia, Anna, Marína, Marianna, Tatiana
My máme Anetku. Páči sa mi aj Dominika, ale tú ma brat.
Ja mám Olíviu 🤗 a ešťe sa mne osobne páči aj Nina - ale rých je zase veľa.. Olívii je menej :D
@katarinaluk my máme Oliviu. Ešte sa mi páči Pavla, Adriana, Júlia a Karin.
@katarinaluk my máme dievčatko s menom Aurélia 😊 vždy sa mi páčili mená ktoré nie sú moc tuctové
@bronislavka no mne sa tiež páčia ktorých neni prehnane veľa ako Sofia, Ema atd😃
@katarinaluk Ja učím na strednej škole a žiaľ mi veľa mien znechutili prave žiaci 🤨... ale prvú mame Nelku a teraz čakáme tiez dievčatko a mame na zozname Stelka, Julka, Emily - len muž mi hovorí, že ju budú volať v škole Miľa ... ako oni volali Emiliu... tak ma to trosku odradza 🤔
Ahoj mi mame doma Vandu...Vanda,Vanduška...
My mame doma Terezu a “čerstvú” Dorotu 😊 proti Dorotke najprv manžel trochu protestoval,že ju budú volať Dora,takže ešte bola vo výbere Barbora (po mne😁),ale nakoniec som ho presvedčila..😊
My máme Julianku.
Sestra ma Gretku a ja budem mat Juliu
Mne sa paci meno Patricia, nie je velmi extremne pouzivane, ale zaroven je moderne a medzinarodne
@katarinaluk my mame doma Tatianu. Druhu som chcela Kamilu, alebo Marinu, no arodil sa nam chlapec😁
My mame doma presne Viktoriu a Sofiu, nase princezne, druhu som chcela Stelu,ale manzelovi sa to nepacilo
My mame doma presne Viktoriu a Sofiu, nase princezne, druhu som chcela Stelu,ale manzelovi sa to nepacilo
ja mam Karin
@katarinaluk Sára
Mne sa hrozne páči Ela a priateľovi Zuzka.. 🙂
Svagrina ma dve dcery:Stefani a Leilani
Mame Zuzanku,mne sa este paci Katarina,Anna,Hana aj Zoja😀

Mne sa páči Alžbetka 🙂