icon

Poraďte meno pre dievčatko.

aninkaninka
7. okt 2019

Poraďte mi nejaké pekné meno pre dievčatko? Pôvodne sme rozmýšľali nad Amálkou, či Zarkou no ta asi vypadáva, aby si manželova bývalá nemyslela, že si chceme vytvoriť náhradu za ich spoločnú dcéru Sáru.

mpg
7. okt 2019

@aninkaninka Lepšie by sa mi páčilo meno Amélia, ale je aj veľa iným pekných mien - napr. Ester, Alexis, Karin alebo typické slovenské Zuzana, Veronika alebo Erika, Agáta - záleží aj na priezvisku.

aninkaninka
autor
7. okt 2019

@evka258 no to možno ale nechcem, aby mala meno po mne

modrykoniicek
7. okt 2019

Dnešné mená ktoré som za tento rok okolo seba počula boli Zarka a Leo.Na každom rohu takže ja by som sa pohrabala ešte niekde v kalendári :D.Keď budem mať dcéru... meno ešte vybraté nemám.Keď to bude syn bude sa volať po ockovy pretože sa mi jeho meno páči :D. A rátame s tým, že to bude chlapec 😂.
A keď už nejaké meno tak podľa priezviska.

adulienka11
8. okt 2019

My mame Michaelu a Nelku😆

depenipisapa
8. okt 2019

Tamia❤️ Aj Tami aj Mia aj Tamia sa jej dá povedať 🙂 prvú mám Nellu a chcela som druhu Tamiu alebo Stellu ale čakáme chlapčeka a tam sa mi vôbec nič nepáči 🙈

depenipisapa
Autor odpoveď zmazal
evica01
8. okt 2019

Malo je mien na webe. Treba na MK pytat radu. Och 🙏🏻

aninkaninka
autor
8. okt 2019

@evica01 veru málo

leni1007
8. okt 2019

Mne sa páči meno Hana 😊

vondolina
8. okt 2019

mne sa páči viacero mien, ale Amélia je krásne ;)

mravvcek
8. okt 2019

My mame Tianu ❤

perla2017
8. okt 2019

Moje dcerky sa volaju Tabitta (presny vyznam mena: gazela), Eunika (starogrecke meno, presny vyznam: dobre, radostne vitazstvo) a Viera Perla 🥰

frndza
8. okt 2019

My máme dcérky: Stella a Saniya. Vždy sa mi páčila Laura ale aj Marianna a Regina. Amalka je pekne meno.

chiara_elle
8. okt 2019

@vondolina mne sa tiez paci Amelia, ale kedze vsetci maju tendenciu mena skracovat, aku ju budu potom volat? 😂

javorinka2
8. okt 2019

@aninkaninka za mna Adelka Dorotka

jente
8. okt 2019

Vivien, Kiara (neviem ako sa pise presne ale uz som ho par krat pocula), Aurora, Matilda, Leontina, lesana, Živa...

devlinka
8. okt 2019

Moja dcérka sa volá Eliška, odjakživa som snívala o tomto mene pre dceru. Voláme ju Eli alebo Elinka

mamkababkajanka
8. okt 2019

@teuflerin 🙂 my mame leu aj oliviu 🙂 tiez sa nam velmi pacili 🙂

25bib
8. okt 2019

Bibiana... Bibka

laura43
8. okt 2019

Ahoj.Mne sa pacilo meno Margitka.Teraz mame po vzajomnej dohode krasnu slecnu ktora sa vola Timea.

derdia
8. okt 2019

Karolina Adela Ema Sofia Laura

kakika123
8. okt 2019

@aninkaninka my máme Lea a Sabinka 🙂

asia83
21. okt 2019

@aninkaninka Amálka krásne meno. Ja som chcela pôvodne dať dcére toto meno. Mužovi sa nepáčilo, tak sme našli kompromis.

lienkaam16
21. okt 2019

Mne sa veľmi páči Lujza ;)

aninkaninka
autor
21. okt 2019

A nakoniec sme vybrali Anabelku 🙂

reni1512
21. okt 2019

@lienkaam16 aj mne...moja srdcovka 🙂

vondolina
7. nov 2019

@chiara_elle no dúfam, že také krásne meno by nik neskracoval, neviem si predstaviť, že by Améliu niekto volal napríklad Amy alebo čosi také len aby to bolo kratšie, to nemá také čaro :/

monikawe
8. nov 2019

@mamkababkajanka ako prosím tak podomacky volate Olíviu, ja uvažujem nad týmto menom lebo je krásne ale manžel ma námietky že ako ju budeme inak volať :(

mamkababkajanka
8. nov 2019

@monikawe no my ju voláme inak, podľa toho, ako sa ona sama nazvala keď bola malá 🙂 ale v škôlke ju volajú Oli, Olivka 🙂

alexis617
18. nov 2019

@aninkaninka Naomi netradičné a pekné pre mňa