Poraďte moderné mená pre bábätká ❤️
Ahojte 🙂 prosím poradte mi pekné dievčenské i chlapčenské mená 🙏🏻 Nepoznám velmi tie novšie :/ Dakujem 😘
@tesari Ďakujem...Slavomír je krásne a Lesanu sme aj my chvilu zvažovali, ale skončili sme pri Jasne...Živu ako som chcela tak muž zatrhol, že to by bolo dosť silné meno a svokra by zrejme ťažko rozdychavala....už len to, že inklinujem k slovanstvu, svastiku po dome a ze sme nekrstili nevie spracovať 😃
@rik01lulaka my sme na tom rovnako. Ani my sme tiez nekrstili. Moja rodina tomu rozumie a svorkovci sa nevyjadruju😀😀😀 - radsej 😀😀😀.
@ditta33 ahoj, vies ako som vyberala meno mojmu prvemu dietatku? tehotenský test som si robila 23.3. vtedy na meniny Adrián a keby to bolo dievca tak Adriana ta ma meniny sice 26.6, ale musela som ratat s oboma alternatívami. narodil sa mi chlapcek takže Adrián, druhemu som dala meno po dedkovi pradedkovi a prapradedkovi Alexander keby dievča tak Alexandra. 😍💚😘
Majte už rozum s tými menami 🤔
@ditta33 Thia
@tesari my to radšej s nikým nerozoberame bo všetci to berú ako sarlatanstvo a keď mojej mame mám vysvetľovať prečo musí vnučka šaty a sukňu obliekať cez hlavu tak to už je len frflania...
@rik01lulaka prečo musí suknu obliekať cez hlavu?? A musí?? Tomu ani ja nerozumiem 🙂
@neodada1 Ahoj, my máme tiež exotické meno ako píšeš. A máme Laylu. Boli sme s ňou už aj v Turecku aj Egypte i v iných krajinách. Vôbec sme problémy nemali. Práve naopak, pri počutí jej mena sa usmievali a boli veľmi milý. Vo Švajčiarsku sme cestovali s autobusom a zvolala som na dcéru nech počká. Šofér sa ma opýtal, že ako sa volá ešte raz. Usmial sa a povedal, že jeho dcéra je tiež Layla a kývol rukou a žmurkol nech si sadneme -bez zaplatenia. Bol to autobus, ktorý zaplatíš lístok a o 10 minút si na kopci, inak šlapeš pešo na kopec. Nebola to pevná autobusová linka, čo si myslím, že by toto jeden šofér by nemohol spraviť. Ale platilo sa. A výzorom sa viac podobáme po opálení aj my Turkom. Hnedé oči, hnedé vlasy a opálená pokožka. (všetci traja). Nemyslím si, že meno robí problém pri hraniciach nech je akékoľvek to meno. Môžeš byť aj Barborkou s modrými očami a blond vlasmi, keď nemáš v poriadku doklady, máš to jedno.
My máme Dorotu a páči sa mi ešte Izabela a Rebeka. Chlapčenské Matej, Jakub, Teodor
@elementissa to žijete kde že chcete takéto mena
Lara, Zara, Mia, Zoe, Lili, Leo, Theo, Alex, Tobias
Mne sa páči Mia Haven, Mália, Prea... A na chlapca Nathaniel, Joachim... Ale pre svojho syna by som dala krásne slovenské
@elementissa no tak teraz plne chápem ten tvoj elaborát v inej téme ktorý som prečítala asi tak po tretiu vetu, ďalej som nečítala. 🙂
@brigitte93 tiež mam Tiffany a stojim si za tym menom <3 🙂 ci patrí sem alebo nie 🙂
@jullietlife a prečo si nesadneš 😀
dievčenské : Lada
My poznáme z ihriska Savu a Flóru a keď som bola v pôrodnici tak vedľa ležiaca mala Ronalda
@1fka Sava je zaujímavé, ešte som to nikdy nepočula 🙂 Flóru už hej 🙂 obe pekné
Dobre som sa pobavila na niektorych menach. Hotovy Lunik 9 🙂)
My máme chlapcov Maxa, Felixa a tretí bude Alex, pekné je aj Bruno a dievčenské sme mali vybraté Lila,Melánia,Karla
@bialica postojim kym mam mlade nohy :D
@bagerka my máme Aurinku 🙂 tiež ,keď niekto počul meno Aurélia,tak sa zaksichtil,ale nám sa to meno veľmi páči ❤️ voláme ju Aurinka, Aurelka, Aura.. 🙂
@zabka1987 Samuel ,Hugo a Oliver..dokonala trojka 🙂 ja mam Juliu ,Annu a Magdalenu..aj ja som si vypocula..uz v porodnici,ze ci to davam po babkach tie mena..no nie nedavam..vsetky tri budu hrde prve nositelky tohto mena v rodine 🙂

Ja mám Liliana zbožňujem.😘
Páči sa mi meno Leo, Aaron, Juliana, Jessica, Izabela😉