Poraďte nezvyčajné dievčenské meno.
Ahojte viem že už tu bola určite nejaká podobná diskusia ale chcela by som to mat pokope tak sa ospravedlňujem. Prosím poradte nezvyčajne dievčenské mena veľmi sa mi páčia nezvyčajne mena preto premýšľam aké zvoliť aby sa dalo dievcatko pekne oslovovať aj v zdrobneninach. Ďakujem zienky❤️
@lienkaam16 ja mám doma Lujzu
Ja mam Valentínu ❤️
@monca0021 my máme doma Lujzu reakcie okolia boli všelijaké. Veľa ľudí že aké hrozné meno. A zvyšok jeeej krásne meno. Ty musíš cítiť ako sa bábo bude volať. Mne keď povedali že budeme mať dievčatko hneď som povedala, samozrejme zo srandy že sa bude volať Lujza ♥️ a nakoniec som si to meno zamilovala a už mám doma Lujzu. Muž o Tom nechcel ani počuť zvykol si 🤷
To sa vazne teraz davaju taaketo mena? Ved to sa uz moze volat Brokolica a bude to aspon zdrave😀
Aurelia- Auri ju volajú a ešte sa mi páči Klára- nie je nezvyčajné, ale je pekné zvučné
My mame Emily (Emi, Emilinka) a na ihrisku som stretla Auroru (Aurinka)
@monca0021 mam sesternice Xénia (xenka) a narcis (nanina)
Podľa mňa krásne nezvyčajne meno DOROTKA
@monca0021
ahoj...moja sesternica sa volá Elle...vyslovuje sa po správnosti El
mi ju voláme eli elinka,eluš......Naša starká ju volá Eliška
(býva v GB/Anglicko...tam sa narodila a žije tam)
Mne osobne sa páčia:Melánia, Melisa, Jasmina (Jasemyn/Yasemyn) Naomi,Noemi,Deana,
A ešte Kasandra a Rosenda...ale to je už asi na SK extrém....keby žijem v zahraničí tak by som
Zvažovala aj tieto 2 posledné mená...😉
@via88 to si robis pitchu s tymi menami ne? Logopeda. Vsak to by sa vsetci smiali 😀
@dskjhfdlkdjhl kalerabka
moja dcera je Elma.. moje najoblubenejsie meno vobec, volame ju aj elmi, elmuška.. velmi sa jej to meno hodi..
Meda,Aleta/Alete,Alethea/
Vaiva
Veľa záleží od priezviska. Nie každé meno sa hodí k priezvisku ...Ja mám dcéru Deanu.
Minule okolo mna maminka kricala na dcérku" Anastasia. Boli to poľky tak oni nemajú Anastázia. S dcerkou chodí do skolky Shinaya.A moja nechtarka je Jovita, kolegyna -RÍMA.V mladosti som mala kamosku Anabela a volali ju Anika, v tom case sa mi veľmi pacilo to meno
@jahoda11 predpokladám, že máš muža bud zahraničného, alebo aspoň priezvisko mate ako tak znejúce zahranicne😂😂😂😂 inak mena sú to pekne, ale tak snáď nie. Leticia a tiffany Kováčove😉
Filomena
@nikanikusa Dorotka je krasne meno, neterka ho tiez ma, ale v mojom okoli je praveze caste krstne meno.
Astrid, Tiffany, Zoya, Ely, Coney, Amina
@zuskazuzu253 ako volate Tamiu? Kedy ma meniny? Vies aj charakteristiku mena? Velmi sa mi paci 🙂

@via88 ??? 😲 To nie sú mená!