Sára alebo Sidónia
Ahojte, ktoré z tychto mien sa vám viac páči a dali by ste ho dieťaťu? Sára alebo Sidónia? Pripadne ešte nejaké ine na S.
@anonym_autor Sara je pekne 🙂
Sidonia je pekne meno, a este k tomu si myslim ze uz teraz velmi malo rozsirene.
Sara. Sidónia je meno ako pre 100 staru babu
Sara. Sidónia je meno ako pre 100 staru babu
@anonym_47be92 alebo pre masozravu rastlinu 🤷
Sindónia=chcem, aby moju dcéru bili a šikanovali v škole😆
Sindónia=chcem, aby moju dcéru bili a šikanovali v škole😆
Sidonia
A nemyslím si, že by bola šikanovaná....
Mali sme babku Sidku, takze za mna tiez Sara, lebo podla mna je Sidonia uz zastarale. Pekne meno na S je podla mna aj Simonka, Sabína a Silvia.
Sára, Sarah
Jemine,že Sida. To už radšej Sára. Alebo ja som chcela Sabínu.
Sara, Sandra, este pridam Stella, Simona, Stanka
Mam 30 rokov a v skole som mala spoluziacku sidoniu. Vsetci sa jej smiali lebo bud bola SIDKA alebo SIDA. Chlapci jej niekedy hovorili potom na druhom stupni, ze SID (ako z doby ladovej)
Ak mas peniaze na detskeho psychologa, daj Sidoniu, ak nie, tak daj Saru.
A este Sabina a Stela su pekne zenske mena.
Sara
Sára
Silvia, Soňa
@anonym_autor my tiez davame Sáru 😁😁😁 mame.doma stelku chcela som teraz týždeň pred porodom zmeniť na Emily ale dcerkou(7r) nepreslo resp sme losovali🤣🤣🤣takze vyhrala Sára
Sidónia bola moja mačka. Bola úžasná, moja Sidka.
Sylvia
Sára je strašne časté, poznám ich niekoľko. Sidku by som určite nedávala. Za mňa Sandra alebo Sabinka
Sidonia určite nie! Radšej Sára
Sidonia je vlastne latinský základ, z ktorého sme my preložili "Zdenka".
Sáru by som dal radšej.
Iné mená na S dievčenska? Čo ja viem. Simona, Silvia?
@anonym_autor Silvia, Soňa.
Sidónia pôsobí zastaralo
Sabrina je krasne meno podľa mna
Pamätám si kamaratkinu tetu- volala ju teta Sida a mne ako decku jej bolo ľúto ze aké má hrozne meno. Skoro ako sitko.
My máme Soňu, ma 5 rokov a s menom je preveľmi spokojná.
Dala by som Sidóniu. Je pekné a vôbec nie otrepané. Prezývať sa dá ako Sidka, Sidonka, Sida, Sisi 🌺.
Sára je strašne krátke meno a mne sa nepáči. A ešte sa dá aj riadne škaredo skomoliť na ..... chára, kára, sra*a.
Jemine,že Sida. To už radšej Sára. Alebo ja som chcela Sabínu.
@domka222 Sabina je otrasné meno, to znie ako " sa bila" alebo Pribina.
Sabrina, Sandra, Scarlet, Salma. Ale zalezi ake mate priezvisko, nech to aspon trochu ladi. Ak znacne slovenske, tak by som vyberala radsej Simona, Sylvia.

Máme Sandru.