Sára, Charlotte alebo Tamia. Ktoré meno je najkrajšie?
Ahojte o chvíľu mám termín páčia sa mi tieto 3 mená ale vôbec sa neviem rozhodnúť ktoré je podľa vás krajšie
Mame echt slovenske priezvisko a mame Šarlotu.
@talia16 to si fakt ešte nepočula meno Šarlota?
Rozhodne to nie je ako John-Džon, skôr ako
Catherine - Katarína, Janette- Žaneta.
@sisaka Jasne, že som počula meno Šarlota, ale meno Charlotte má za sebou dlhu historiu počas ktorej sa to meno formovalo a v každom štáte sa prekladalo inak od Charlotte, cez Carlotte, po Caroline, až k našej Karolíne a áno pochadza to z mužského mena Charles (Karol). Šarlota je vyslovnosť mena Charlotte, no Šarlota ešte stále nie je v SK kalendari, takže najbližši preklad je Karolína. (Preto som použila príklad John. Jána máme v kalendári, Džona nie)
@sisaka Jasne, že som počula meno Šarlota, ale meno Charlotte má za sebou dlhu historiu počas ktorej sa to meno formovalo a v každom štáte sa prekladalo inak od Charlotte, cez Carlotte, po Caroline, až k našej Karolíne a áno pochadza to z mužského mena Charles (Karol). Šarlota je vyslovnosť mena Charlotte, no Šarlota ešte stále nie je v SK kalendari, takže najbližši preklad je Karolína. (Preto som použila príklad John. Jána máme v kalendári, Džona nie)
@talia16 Šarlota je v kalendári - meniny má 19. júla spolu s Dušanou, v rozšírenom kalendári sa uvádza 15. júla

@anonym_autor Páčia sa mi všetky. Záleží aj na priezvisku. Charlotte je po slovensky vlastne Karolína.
@majka2959 meno je síce odvodené od Karla, ale slovenská verzia Charlotte je predsa Šarlota.