Sára, Charlotte alebo Tamia. Ktoré meno je najkrajšie?
Ahojte o chvíľu mám termín páčia sa mi tieto 3 mená ale vôbec sa neviem rozhodnúť ktoré je podľa vás krajšie
vyententikuj si
ja osobne by som si nevybrala ani jedno
Sára
Poznám Sáru aj Tamiu a obe su super dievčatá. Obe mená sú pekné 🙂
mam sarah, takze za mna sara 🙂
Tiež by som si z týchto troch nevybrala. Skús si to opakovať s priezviskom a vyber čo sa ti bude páčiť spolu najviac.
@anonym_autor z týchto? Ani jedno. Ale je to tvoje dieťa, nie moje. Takže ty ho budeš oslovovať, nie ja. 🙂
Z týchto Sara
@anonym_autor Dosť záleží aj od priezviska, keďže každé jedno čo si napísala, je tak trochu z iného súdka.
Z tých troch za mňa Tamia a možno ešte s prižmúrením oka aj Sára.
Mne sa napríklad páčia všetky. Sára je bežné meno, keď som rodila ja tak každá druhá bola Sára. Charlotte je veľmi pekné ale či sa hodí k slovenskému priezvisku, neviem. Záleží aké je. Takže by som išla podľa toho čo pasuje k priezvisku. No moc som asi nepomohla🙂
Sara nie, to budu cely zivot riesit ci pisat s h, alebo bez. Charlotte je zbytocne dlhe a zlozite na pisanie. Za mna Tamia, najnekomplikovanejsie.
Sára sa mi páči, Charlotte iba ak sa hodí k priezvisku a Tamia za mňa nie.
Dosť podstatné je asi aj priezvisko 😀
Uprimne ani jedno nie ja môj šálok kávy. Vybrala by som si Charlottu iba v prípade keby ste ju volali Lottie, to je jediné čo sa mi páči 🙈
Musi sa to pacit tebe a hodit k priezvisku... hlavne mysli na zdrobneniny, Sara je nadherne - Sarinka je za mna strasne... Charlotte - Charlotka este dajme tomu.. Tamiu asi zdrobnovat nebudes, takze fajn, ale to sa nehodi k vela priezviskam...
@anonym_autor mne sa ani jedno nepáči
Ani jedno
Tamia.
Charlotte a Sara /s krátkym a/ áno, Tamia nie.
@anonym_autor už sa prosím vás nepoebte z tých “ moderných mien ala Amerika “.
@anonym_autor Tamia jednoznacne
Charlotte Balažiková a Sara Balážiková je veľký rozdiel Takze zavisí. Charlotte so slov. priezviskom je dost pruser.
@anonym_autor Páčia sa mi všetky. Záleží aj na priezvisku. Charlotte je po slovensky vlastne Karolína.
Charlotte.
Ako píšu vyššie dosť záleží od priezviska. Mne sa páči Sára, ale je to dosť tuctové teraz, takže by som asi váhala pri ňom. Aj Charlotte mi už príde, že keď rodičia chcú zahraničné, tak dajú Charlotte.
Tamia
Ak žijete v zahraničí dala by som Charlotte, na Slovensku asi Sara ale radšej s h (aj keď sa H nečíta vyzerá to lepšie napísané) a meno Tamia by cezomňa neprešlo.

Ja by som si nevybrala..prepac