icon

Sára, Charlotte alebo Tamia. Ktoré meno je najkrajšie?

3. dec 2025

Ahojte o chvíľu mám termín páčia sa mi tieto 3 mená ale vôbec sa neviem rozhodnúť ktoré je podľa vás krajšie

Strana
z2
kitycat
3. dec 2025

Ja by som si nevybrala..prepac

biba_18
3. dec 2025

vyententikuj si
ja osobne by som si nevybrala ani jedno

odysejka0099
3. dec 2025

Sára

caar_oliine
3. dec 2025

Poznám Sáru aj Tamiu a obe su super dievčatá. Obe mená sú pekné 🙂

iwuska10
3. dec 2025

mam sarah, takze za mna sara 🙂

dorizzz
3. dec 2025

Tiež by som si z týchto troch nevybrala. Skús si to opakovať s priezviskom a vyber čo sa ti bude páčiť spolu najviac.

btus
3. dec 2025

@anonym_autor z týchto? Ani jedno. Ale je to tvoje dieťa, nie moje. Takže ty ho budeš oslovovať, nie ja. 🙂

stellarstar
3. dec 2025

Z týchto Sara

anonym_05682c
3. dec 2025

@anonym_autor Dosť záleží aj od priezviska, keďže každé jedno čo si napísala, je tak trochu z iného súdka.
Z tých troch za mňa Tamia a možno ešte s prižmúrením oka aj Sára.

terezmaria
3. dec 2025

Mne sa napríklad páčia všetky. Sára je bežné meno, keď som rodila ja tak každá druhá bola Sára. Charlotte je veľmi pekné ale či sa hodí k slovenskému priezvisku, neviem. Záleží aké je. Takže by som išla podľa toho čo pasuje k priezvisku. No moc som asi nepomohla🙂

anonym_7a731a
Autor odpoveď zmazal
cimage
3. dec 2025

Sara nie, to budu cely zivot riesit ci pisat s h, alebo bez. Charlotte je zbytocne dlhe a zlozite na pisanie. Za mna Tamia, najnekomplikovanejsie.

thereisabear
3. dec 2025

Sára sa mi páči, Charlotte iba ak sa hodí k priezvisku a Tamia za mňa nie.

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
viktoriaandrascik
3. dec 2025

Dosť podstatné je asi aj priezvisko 😀

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
talia16
3. dec 2025

Uprimne ani jedno nie ja môj šálok kávy. Vybrala by som si Charlottu iba v prípade keby ste ju volali Lottie, to je jediné čo sa mi páči 🙈

anjelicek26
3. dec 2025

Musi sa to pacit tebe a hodit k priezvisku... hlavne mysli na zdrobneniny, Sara je nadherne - Sarinka je za mna strasne... Charlotte - Charlotka este dajme tomu.. Tamiu asi zdrobnovat nebudes, takze fajn, ale to sa nehodi k vela priezviskam...

carrot_apple
3. dec 2025

@anonym_autor mne sa ani jedno nepáči

anonym_1d5073
3. dec 2025

Ani jedno

gladiola25
3. dec 2025

Tamia.

marci9
3. dec 2025

Charlotte a Sara /s krátkym a/ áno, Tamia nie.

anonym_d0c726
3. dec 2025

@anonym_autor už sa prosím vás nepoebte z tých “ moderných mien ala Amerika “.

rorino
3. dec 2025

@anonym_autor Tamia jednoznacne

iwesska
3. dec 2025

Charlotte Balažiková a Sara Balážiková je veľký rozdiel Takze zavisí. Charlotte so slov. priezviskom je dost pruser.

majka2959
3. dec 2025

@anonym_autor Páčia sa mi všetky. Záleží aj na priezvisku. Charlotte je po slovensky vlastne Karolína.

michellemary
Včera o 13:52

Charlotte.

anonym_6be6c5
Včera o 14:35

Ako píšu vyššie dosť záleží od priezviska. Mne sa páči Sára, ale je to dosť tuctové teraz, takže by som asi váhala pri ňom. Aj Charlotte mi už príde, že keď rodičia chcú zahraničné, tak dajú Charlotte.

henka123123
Včera o 14:39

Tamia

sisaka
Včera o 15:10

Ak žijete v zahraničí dala by som Charlotte, na Slovensku asi Sara ale radšej s h (aj keď sa H nečíta vyzerá to lepšie napísané) a meno Tamia by cezomňa neprešlo.

Strana
z2