icon

Sofia verzus Jasmina

tanusa21
15. sep 2021

Ahojte mám dilemu nevieme sa s priateľom rozhodnúť či Sofia alebo Jasmina poradíte mi prosím?🥰

Strana
z2
blondee1991
15. sep 2021

neviem ci to pomoze vo vyberani no mam meniny 11 a narodeniny 12 vten isty mesiac a priam sa mi to paci 😉 kazdy si mysli, ze to nieje bohvie co ale ja by som nemenila okrem toho sa mi vzdy meniny zdali sviatkom ktory je nafuknuty. Takze ja by som asi blizkost neriesila samozrejme urcite sa rozhodnite tak ako to uznate za vhodne aby sa hlavne vam pacilo.

blondee1991
15. sep 2021

a zabudla som top je Sara ale aj Sofia je pekne meno

klejkaez
15. sep 2021

@ckatka presne tak to ma byt 😄
@janci05 práveže som kľudná, ibaže autorka sa scela jasne a konkrétne vyjadrila buď alebo.... Čo 98% žien tu vždy chápe naopak štýlom mam u riti, ale JA JA JA len, hlavne, vyjadriť sa aj odveci. 😄
Autorka sa pyta Jasmina alebo Sofia.
Jedno slovo stačí nie tu "grcaju" ake zdevastujuce mena 🙂 si uvedom. Tu si človek zvykne, že, jedno sa pýta, ale 10 odpovedí odveci😂😂😂😂😂😂

janci05
15. sep 2021

@klejkaez som si vedoma, ze autorka zvazovala aj meno Sara. Ostatne je o diskusii. Je svojpravna a dufam, ze si meno vyberie podla svojho uvazenia. Prajem dobru noc.

klejkaez
15. sep 2021

@janci05 samozrejme, ale ja mierim na odpovede odveci typu, "ani jedno sa mi nepáči", "ani jedno", radšej slovenské ako tamto... Pritom otázka znie inak, ktoré z tych dvoch, troch, sa viac pozdava, nie ake by oni dali mena😂😂😂😂🤦🏼‍♀️.
Keď nemá, človek odpoveď k veci. Mal by sa zdržať nazoru 😉.
Polovica komentárov odveci, odpoveď nikde.
Autorke držím palce, nech sa rozhodnú pre to najkrajšie meno z ich pohladu😊🥳🙏🏻

luuubik
15. sep 2021

Z tych, ktore ste zvazovali - Sara, urcite. Ked sa vam meno paci, to, ze ma blizko menin aj narodeniny, by mi bolo sum a fuk. Uz som videla u viacerych tento dovod a nechapem. Kvoli konzumu? V dnesnej dobe? Kto ma financie a volu ci potrebu kupi dietatku darcek kedykolvek, alebo mu to vynahradi tym, ze bude viac dostavat pri inych sviatkoch - ved teraz uz sa oslavuje a obdaruva pri tolkych prilezitostiach... Valentin, odmena za koniec sk. roka, zubkova vila, den deti... Tolko prilezitosti, ked deti dostavaju darceky, pozornosti, co este par rokov dozadu v mode nebolo... Ako, samozrejme, kazdy ma svoje dovody. Ale pisem to preto, ze Sara bola tiez v uzsom vybere a je podla mna ooovela krajsie meno ako tie dve v nadpise spomenute...

maximilie
16. sep 2021

@tanusa21 obidve sú krásne! Sofia sa skôr hodi k priezvisku, ale priprav sa, že v pieskovisku budú minimálne 4 Sofie a v triede mozno aj 5 😅🙏
Tiez by som skôr dala Sarku. Aj Sára ide k priezvisku.

selu11
16. sep 2021

Už to tu bolo spomenuté, tiež ma vedia pobaviť také odpovede ako "Ani jedno" alebo "Dajte niečo Slovenské"... Dámy ale vy viete, že zapájanie do diskusií nie je povinné, však?

@tanusa21 K vášmu priezvisku sa mi viac páči meno Sofia. Vraj ľudia s rovnakým začínajúcim písmenom v mene aj v priezvisku bývajú často úspešní.

renata1405
16. sep 2021

Sarah

ankare
16. sep 2021

Simonka

1111kristina1111
16. sep 2021

Obe sú krásne, ale Jasmína sa mi páči viac 😊

iwesska
16. sep 2021

Sofia a Sara to je uz nieco ako Jana,Zuza kedysi. V trede sa odlisuju,len inicialkami priezviska, ale ked ti to nevadi...🤷‍♀️

lsimo
16. sep 2021

Obe sú moc pekné, no osobne by som volila skôr tú Sofiu

deninka233
16. sep 2021

Ja som od detstva chcela Sofiu, vtedy sa dala dať len Žofia. Vyrástla som, už sa dala dať Sofia a zrazu v okolí samé Sofie. Tak som plakala mužovi pred pôrodom, pretože sme sa nevedeli dlhé mesiace zhodnúť na mene, že ja chcem Sofiu a teraz je každá druhá Sofia. Tak sa tleskol do kolena a povedal, že keď každá druhá, tak aj naša bude Sofia. Doteraz som mu za to vďačná, ja by som sa na to asi neodhodlala.
V rámci rebélie ale dostala aj druhé meno a teraz sa z toho teší, lebo v triede k nim pribudla druhá Sofia, tak jej rovno povedala - ty si Sofia, ja som Sofia A. (+priezvisko). Aj si to tak píše na zošity, Sofia A. Doma ju voláme tým druhým menom, ľudia mimo rodinného kruhu ju volajú prvým menom.

1katus1
16. sep 2021

@tanusa21 a to vadí že sú v rodine ? Ja.by som s tým problém nemala. Jasmina mi skrátka k slovenskému dieťaťu nejde. Sofia už trocha lepšie ale skúste ešte porozmýšľať. Hlavne aby to aj dobre znelo s priezviskom

torysheer
17. sep 2021

Sara, krásne to znie spolu s priezviskom. Moja dcéra má tiež meniny dva dni po narodeninách, napriek tomu ma to neodradilo

drimonna
30. sep 2021

Za mňa meno Jasmina-Nie je to až tak neobvyklé meno. Poznám pár dievčat s tým menom...♥️ Sofiu tú v poslednom čase počujem totálne všade a už mi začína liezť trochu na nervy... ://

sandrika1986
30. sep 2021

Jasmina

Strana
z2