Sú mená Arnold, Albert už staromódne?
Ahojte, myslite ,ze su tieto chlapcenske mena dnes uz velmi staromodne? :D snad nie som jedina divna ,ktorej sa tieto "vykopavky" páčia 🙈😃
@thoughtfulweirdo Uff, tak držím palce, bude to veľmi ťažko vymyslené meno. Keby ste mali 5 deti, ani neviem, či by ste toľko mien vymysleli, ja asi tiež nie. Ja špekulujem, aby to ladilo k mojim dievčatám. Klára-Adela-Albert = dokonale 😍😍 ale keď to bude dievča, tak netuším. K priezvisku sa hodí, keď je tam písmeno L (ale nie na začiatku) 😊 hmmm. Olivia sa mi nepáči až tak
@basska_b Podľa mňa to nakoniec bude nejaká úplná haluz, podľa pôrodníka alebo tak podobne 😂 Ku Kláre a Adele jednoznačne Klaudia, ale už by ste mohli mať chlapca 😄
@elenita priebezne si čitam zo zvedavosti babatka z porodnice a teraz sa narodil Tadeáš nedávno a Agata je tiež dosť časte.Inak tie mena sa dost opakuju malokedy že niekto vyboči z radu to je trnavska a trenčianska porodnica .chcela som aj ružinovsku ale tu neviem najst na nete.segrin syn tam bol kedysi odfotený
@karolinakr vidis, to je sranda, ja som len zahliadla jednu Agatku tu na MK, inak trendy nesledujem. Ale myslela som, ze stale vedie Jakub, Samuel, Ema, Nina..
Nechcem toho sportoveho komentatora urazit ale Lyrianna toto už fakt nie Je to jeho vec samozrejme
@elenita to si trafila tie su Top 10
@karolinakr Agáta je ako tá dcérka blogerky, ona ma dcéry Dorota&Greta a tretia Agáta 👍
@thoughtfulweirdo Tomu ver. Ovulačne testy nakúpené... keď to trafíme, vtedy je vraj šanca 80 % na chlapca... najväčšia snažilka je zo mňa "na staré kolená" 😁
Mne pri Albertovi stále napadne postava Alberta zo seriálu Teta a to mi stačí 😂
Ahojte, uz sice nie najnovsia tema, ale pre mna momentalne aktualna.. cakame chlapceka a nevieme vybrat meno.. :D boli sme uplne nastaveni na dievcatko.. obchadzame take uplne klasiky typu Jakub a takisto zas nechceme nejake privelmi exoticke meno... manzel prisiel s Arnoldom, co by sa hodilo aj k priezvisku, ale neviem ci som s tym uplne zmierena.. Prezyvka Arni je super, to si predstavit viem, akurat ten Arnold mi znie dost tvrdo...
@ironfit Ake meno ste dali nakoniec Arnold ci Albert? ci ani jedno? 🙂 a ak Arnold tak ste si nanho zvykli v pohode?
Obe sú fajn, bývalý kolega má syna Alberta 🙂 podľa mňa pekné, Bertík kým je malinký, Berty, Berto v puberte aj v dospelosti. Pre starého váženého pána Albert. Náhodou fajn. A Arnold tiež nie je zlé, Arny by som mu hovorila a to je také univerzálne. Obe sú fajn podľa mňa
@ironfit gratulujem! tak musíš meno povedať aspoň! Albertínka? 🙂
@ironfit malý vás dobre okabátil..🙂 aspoň bola sranda
@christi14
@karolinakr
Zo začiatku tam doktor videl chlapca 🤷♀️😁ale potom 4D odhalil dievčatko, takze nas neprekvapila na pôrodnej sále, boli sme pripravení na dievčatko 😅 a máme Vilmušku (Vilma) 💜
@ironfit veľa zdravíčka😍

@lylyjana alebo Jakubov a Oliverov