Tipy na meno pre štvrtú dcérku
Ahojte baby,Mám tri dcérky Rebeka,Tamara,Alica a rada vy som bola keby ste mi pomohli vybrať meno pre 4 dcérku 😉,Dakujem krásne 😘
soňa
Vyber s muzom. Čo raz povieš dieťaťu že si dala hlasovacku na konikovi?
Ak chceš, aby sa hodilo k tým trom, hľadáš ďalšie trojslabičné meno bez dlhej spoluhlásky alebo dvojhlásky - vtedy to bude rytmicky rovnaké. Napríklad Alena, Darina, Denisa, Božena, Dorota, Edita, Halina, Kamila, Iveta, Jolana, Johana,… takých mien je plno a rytmicky sedia s prvými troma 🙂
Vybrali ste tri veľmi pekné mená, určite zvládnete vybrať aj štvrté 🙂
Diana
Pekné mená. Mne k nim ide Dorota, Simona, Vanesa. 🙂
Mňa hneď hapadla Olívia
Nechapem co je na tom zle sa tu opytat 🤷🏼♀️ ved samozrejme, ze nakoniec meno vyberu rodicia, ale ako inspiracia je to podla mna fajn.
Ja si myslim, ze mena surodencov sa k sebe absolutne nemusia hodit, ved su to samostatne osoby, kt vacsinu zivota preziju mimo svojich surodencov.
Ku mne sa v poslednej dobe dostali tieto mena, kt sa mi pacia- Vanda, Lota, Mila, ale paci sa mi aj Laura, Olivia…peknych dievcenskych mien je naozaj vela. My sme mali problem vybrat chlapcenske 🙈
Olívia
Laura, Klara…
Marina?
Veronika
@mima1989 Marína, Klára, Sára
Lucia, Linda, Michaela, Bianka, Daniela, Dominika, Ester, Gabriela, Karolína, Klaudia, Simona, Sabina
@pribinak Fakt by si si mohla takéto trápne komentáre odpustiť. Autorka hľadá inšpiráciu a je jasné, že nakoniec vyberie meno ona s manželom. A kľudne raz môže dieťaťu povedať, že sa inšpirovala v diskusii na internete....vidíš na tom niečo zlé? Pre syna sme mali predbežne vybraté meno, ale tesne pred pôrodom sme cestovali s mužom v aute, a v rádiu sme započuli meno, ktoré sa nám obom zapáčilo až tak, že sme ho dali synovi a vôbec sme o ňom pred tým neuvažovali. Syn vie , že mu meno vlastne vybral moderátor správ, je s menom spokojný (páči sa mu viac ako to plánované) a predstav si, že z toho nemá žiadnu traumu. Dokonca sa mu tá historka o výbere jeho mena zdá aj vtipná.
@mima1989 Marína, Dorota, Marietta, Šarlota (Aj keď to posledné sa mi viac páči vo verzii Charlotte, ale k vám sa mi hodí poslovenčená verzia vzhľadom na mená ostatných sestier. 🙂 )
Dorota, Agáta
@mima1989 mena si doteraz vybrala krasne ,urcite to das aj pri stvrtej🙂caro vyberu mena je prave v tom,ze ho vyberu rodicia..vela stastia.aj ja mam 4 dievky🙂
Žienky moja predstava bola Mia,Anabela ,Izabela,Júlia,Eliška,kedze mám už pubertacky veľké tak aj oni vymýšľajú mena,Dakujem za odpovede 😘 Hádam daco vyberieme 😉
Mne sa velmi pacia tieto Samanta, Eliška, Terezka, Dorotka, Zorka,Melisa a Jasmin

Lydia