Tipy na originálne mená pre chlapcov
Zistili sme že budeme mat chlapca 😅 ešte mame casu dosť ale tak o mene už rozmýšľame troska ..
pre dievča sme mali niekoľko mien ale pre chlapca 0 bodov
Nepáčia sa mi moc take že: Mateo, teo, Samko, sebko, tobi .. mám pocit že ich je strašne veľa
Nepáčia sa mi však take tie úplne klasiky: Karol Jano, Fero.
Toez niesom za take úplne cudzie mená..
Som stratena 😂😂 aké mena majú vaši chlapci ?
@maminkadeticiek podla mna su sami Alexovia, Leovia, Teovia a Mathiasovia 🤪
@kitycat Ano to bola ista era,mas pravdu,ale cca 5 rokov dozadu odstartovali mena Matus a Matteo.Ale fakt je ze Jakubov,Samuelov a Alexov bude stale vela,su to velmi popularne mena.
Ja mam Lukáša. Mne sa vseobecne drviva vacsina muzskych mien nepaci a este mam k tomu zahranicne priezvisko, takze o to vacsi problem 😂. Ale dopasovali sme to tak, aby bolo dobre 😁.
Ja keby mam syna bol by Lucas. Ale paci sa mi aj nikolas a šimon
Máme Mareka, páči sa mi ešte Eliáš, Ján, Jakub
@maminkadeticiek píše že sa jej nepáčia slovenské klasiky
Mi máme Mateja , a ak by sme mali druhého bol by Michal 😊
K Borisovi sa mi hodí Tibor alebo Viktor.
Hugo🍀
A co tak Erik? My mame Alberta
Zimné sa páči Robert, Filip, Lukáš, Juraj a ,Jakub. Len ja mám 3 dievčatá takže chlapec už nebude
K Borisovi ide krásne Tibor, Dalibor, Radovan.
Nemám syna, ale pacia sa mi mena Michal a Daniel
Vyššie čítam mená, ktorých je v jednej triede v škôlke , škole minimálne po päť. Päť Adamov, päť Martinov, atď. Možno netradičné, originálne, ale pekné Nikolaj, Alexej.
Richard
Roman je krasne meno 😍
Ivan, Igor, Jerguš, Radko, Ľuboš, Vavro, Svetozár, Mojmír, Rastislav, Bystrík, Belo, Branislav, Cyril, Albert, Eduard, Andrej
Mne sa páči, Boris, Alex, Timotej, Marko, Daniel. Keby som mala chlapca bol by Alexko, ale čakám druhé dievčatko tak bude buď Noémi alebo Melissa 🩷.
Moji majú mená Dárius,Alexis,Damien,Adrien a sú jediný na škole s takými menami okrem Dáriusa ten sa stretol v autoškole s menovcom ktorý tiež povedal ,že dovtedy sa nestretol s nikým čo má rovnaké meno
My budeme mať Michala alebo Jonáša. V okolí mám aj Juraja a Janka - v záplave Mathiasov, Lucasov,Sebinkov je to naozaj príjemná zmena.
Filip, Martin, Juraj, René sú moje top mená. 🙂
Lukas a Pavol
My mame Alex a Maxim
Aleš
Ja som dlho bojovala za meno Félix.. nevieme, čo čakáme, takže máme asi 6 mien v zálohe 🤣😁😁. Ale Adrián, Šimon, Matej, Lukáš, Ondrej sú pre mňa také celkom pekné 😊
Ja mam Dávida, ale aj Lukáš, Šimon Maxim sa mi veľmi páčili
K Borisovi Braňo🙂
Ivo, Richard,

@kitycat Och to ani nie,teraz je to popri Michalovi asi najpopulatnejsie meno A mam pocit ze ktory nie je Matus,tem je Matteo.Faky.