icon

Váš názor na meno Nathaniel

dominickaaaaaa
10. sep 2021
Strana
z2
nika3136
11. sep 2021

@marcellka32
Vymenujes mi prosim tie slovenske mena? 🙏🙏 a nezabudni na dejepis, odkedy nasa republika existuje

lucik194
11. sep 2021

dcera ma spoluziaka a volaju ho Naty.... akuratne k tomu priezvisku sa vobec nehodi .....co ma

adriannasvk
11. sep 2021

Ak mas nejake netypicke priezvisko,zahranicne atd tak ok,lebo meno je krasne ale ak mas slovenske priezvisko tak nie je nic komickejsie ako "svetove" meno a drb za typ priezvisko Kovac,Fekiac,Golian a podobne 😅 stresne mi to pripomina nasich spoluobcanov,ktori radi davaju rozne mena ako Esmeralda a podobne a za tym drb Olahova alebo aka....toto je cele zle.... su krasne aj slovenske mena,resp nejake poslovencene alebo UNI aj pre zahranicie aj SK ale dat zahranicne meno a potom ho przdnit slovencinou,naozaj?

terezia323
11. sep 2021

@dominickaaaaaa ak sa tebe páči, nenechaj sa odradiť. Je to krásne meno. Deti sa mu určite nebudú posmievať, teraz takéto mena proste letia 🙂

iwesska
11. sep 2021

Nie. Pekne byt moze,ale skuste si predstavit,ze sedite v skole a 70r.dochodkyni ucitelke vysvetlujete ako sa to pise a cita🙈 Potom v tom pokracujete v telefone,na uradoch...

iwesska
11. sep 2021

@nika3136 A z akeho kalendara je teda Daniel,ked nie zo slovenskeho?🤔

veverickav
11. sep 2021

Nadherne meno. Moja srdcovka. Skoda, ze uz v rodine jedneho blizkeho mame. Inak by sa tak volal aj moj syn.

nika3136
11. sep 2021

@iwesska
Je rozdiel, ci je meno v slovenskom kalendari a rozdiel to, ze tu zeny spominaju - "slovenske mena".
V mojom slovenskom kalendari mam v novembri zapisanu Emily. Sama mam meno, na kt.sa ma cely zivot pytali ako sa pise, pokial nie si chorobne senzitivny clovek, nie je s tym ziaden problem.

miadi
11. sep 2021

@iwesska Ja mam slovanske meno a cely zivot snim mam problem vysvetlovat ludom ako sa pise musim ho vsade vyspelovat je dlhe este aj sama musim davat pozor ako na spelling bee 😆nema zmysel spekulovat Mozno bude mat Nathan mladu ucitelku a o 10rokov bude uplne bezne meno na Svk .. a Mozno bude zit inde a nebude mat problem s menom.

drimonna
30. sep 2021

Mne sa páči verzia Natanael 💙
Poznala som chlapca s týmto menom a niektorí ho volali Nael. 🙂

Strana
z2