icon

Vaše mená a mená súrodencov

2. jún 2022

Tak teraz nepoďme rozoberať mená našich detí, ale naše mená a mená našich súrodencov... 😅 My sme celkovo 5 súrodenci z ktorých som najstaršia ja. Dúfam, že ma tu nikto nespozná 🙂 Voláme sa Annamária, Radoslav, Katarína, Robert a Marko.😃

Strana
z2
viestta
2. jún 2022

🙄

amelia89
2. jún 2022

a co mame na tom rozoberať?😂 Zaklad slova Annamaria alebo co 😂😅

lilyianka
2. jún 2022

Práveže myslím,že ak je niekto z viacerých súrodencov (4 a viac) tak je dosť pravdepodobné, že podľa toho ta spoznajú... preto ja sem určite písať také veci nebudem

monkasponka
2. jún 2022

Rodičom sa asi páči pismeno R 😀

lilyianka
2. jún 2022

Nechápem prečo anonymná téma.. keď už si Vás všetkých tak pekne identifikovala

mathias232
Odpoveď bola odstránená
a_alexandra_a
2. jún 2022

Anonymne založíš tému a potom napíšeš mená všetkých súrodencov? To je aká logika? Je šanca 1 k miliónu, že by ťa niekto nepoznal, nenájdeš ďalšiu rodinu, v ktorej je 5 rovnakým mien-

galganka
2. jún 2022

Anna ... Mária ... tak, rozobrala som tvoje meno... teraz čo ďalej?

autor
2. jún 2022

Tak nič teda no 😶 Rada by som to teda zmazala z tadeto, ale nedá sa... Zámer bol s tým toľko, že keď niekto má napríklad dvojča, tak ma zaujímala tá kombinácia mien, čo vymysleli rodičia alebo proste len meno nejakého súrodenca. Netreba všetkých napísať, ako som to urobila ja.

solange7
2. jún 2022

Dúfam, že neračkujete. 🤪

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
2. jún 2022

@galganka To nebolo myslené tak

galganka
2. jún 2022

Tak čo konkrétne si chcela rozoberať? Nech sa páči, môžeš moje. Som Martina, sestra je Marianna.

lennytka84
2. jún 2022

Lenka, Ján.. mamina je Janka otec Ján .V detstve som sa vždy hnevala,že sa nevolam tiež po mamine 😉

alexandra197
2. jún 2022

Alexandra a Andrej

janka2501
2. jún 2022

rodicia Jana, Marian, deti Janka, Martin, brat deti nema, a moje Adriana a Dominika

andreakotesova
2. jún 2022

@lennytka84 áno a potom by vás s mamou volali "stará Jana" a "mladá Jana", alebo "malá Janka", "veľká Janka" (mám to v rodine) 🙂

autor
2. jún 2022

@galganka Máš to tam podľa mňa dobre vysvetlené. Len tak. Sú tu také témy, kde sa rozoberajú mená našich detí a tam nikomu nevadí, že ich ľudia spoznajú... Toto je zase téma nie o menách našich detí, ale proste o mená nás a našich súrodencov...

galganka
2. jún 2022

Ahá, ty si chcela preberať mená. Nie rozoberať. Rozoberá sa stavba. Alebo by sme mohli robiť ešte rozbor. Zvyšok chytania za slovíčka domyslím, kým budem sedieť v aute. 😂

smiling89
2. jún 2022

Eliska a Monika. Myslim ze v tych casoch vybrali rodicia "nadcasovo" , minimalne jedno meno 😀

viestta
2. jún 2022

Ja stále nechápem čo budeme rozoberať? Meno som si nevybrala, ani môj brat. Naučili sme sa s nimi žiť. Nastastie mali rodičia tolko rozumu, že sa nevoláme Kleofas a Klotilda, ale mame úplne normálne mena, za ktoré sme sa nikdy nestali nametom na výsmech a ani ich nemusíme hlaskovat keď ich diktujeme. Ani nie je problém so zdrobnelinami, ani s ich skrátenými verziami keď sme už dospeláci. Za to som rodičom celkom vďačná.

jakoma
2. jún 2022

@galganka poznam rodinu,kde maju (len) 2 dcery s vasimi menami

galganka
2. jún 2022

@jakoma aj my sme "len" dve.

lennytka84
2. jún 2022

@andreakotesova u nás je ešte stále malý Janko už má 37r 🤣

anickaaa6aaa
2. jún 2022

No aj brat je maly Ferko a ma 48r 🙈

zuzkagg
2. jún 2022

Tak teraz mi je autorky až trochu ľúto, založila tému, ktorá nie je nijak užitočná, ani pre mnohých asi nie je veľmi zaujímavá, ale nič zle tým nemyslela, na nikoho neútočí, neuráža... a tie komentáre niektoré.. veď nezaujíma má to, nekomentujem, idem ďalej…

miadi
2. jún 2022

Neviem co ti je na tom cudne Ved je to portal pre tehule a mamicky aj v profile si ludia vacsinou daju meno aj foto deti. Ako kto chce .. nie surodencov. Ty Asi este chodis do skoly deti nemas tak riesis mena surodencou. Ale tie temy o menach davaju tehule co chcu vediet ci sa ludom paci meno ktore vymysleli pre svoje dieta. Takze tam to Mozno nejaky zmysel mà .(ked im zalezi na tom aby sa meno ich dietata pacilo cudzim neznamim ludom) mena surodencom vybrali rodicia nejak zmysel to dalej rozobrat nevidim. Rodicia vam dali normalne mena 😃

rebekamarcusko
2. jún 2022

Rebeka a Ráchel 😁

tosomja
2. jún 2022

Ja nejak nechápem pointu. Pýtaš sa či sa nám páči naše meno, či radšej vymeniť so súrodencom, či čo?
Mne sa moje páči, otec mi ho dal lebo mal frajerku a dal si jej meno vytetovať na ruku, tak som zdedila jej meno 🤣🤣 aby mu nebolo trápne 🙈

thoughtfulweirdo
2. jún 2022

My sme Tamara, Vladimíra a Adrián, priezvisko tiež s R, očividne mame to písmeno dobre znelo v ušiach 😄 sestra má ženskú verziu otcovho mena, brat mužskú maminho, len ja som tak odveci 😄

Strana
z2