icon

Viac mien pre jedno dieťa

26. sep 2021

Poznáte niekoho s 2-3 menami?
Ak áno,tak s akými? :D
Moja známa dala dcérke meno Anabela Martina...
A na základke som mala spolužiačku Elenu Annu...

Strana
z2
bluka2
26. sep 2021

Aj moja ma 2 mena, ale ja poznám aj ľudí s 4 menami ako Emelie Josephine Charlotte a niekde medzitým Henriette, už to ani presne neviem

savoya
26. sep 2021

Anna Maria je pekna kombinacia mena

bagre
26. sep 2021

moji traja synovia majú po 2 mená...

haley7897
26. sep 2021

Hmmm poznám pár ľudí s 2-3 krstnými menami. Seba, moje deti, môjho muža, jeho rodinu a ešte par miliónov ďalších ľudí to považuje za bežnú prax. Vyber meno / mena tak aby si bola ty spokojná.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
26. sep 2021

@bagre Aké? 🙂

lillyjanka
26. sep 2021

Moja staršia Sandra Maria a mladsia Lilly Anne

bagre
26. sep 2021

Ruben Zachariáš/ Tobiáš Gerard / Viktor Emanuel...

zuzanockamt
26. sep 2021

Jeden z mojich synov má dve mená a tiež aj môj otec má dve mená.

laura_222
26. sep 2021

Moje dve dcéry Vivien Martina a Caroline Maria

sasitimi17
26. sep 2021

Mala som spolužiačky Viktória Alexandra a Anna Mária

kulumulu123
26. sep 2021

Môj syn má 3 krstné mena a priezvisko. Na sk ti zápisu max 3 mena k priezvisku inde neviem ako to je 🤔

zuzanka.zuzu
26. sep 2021

ozaj chvalabohu že v SR zapíšu "len" 3 krstné mená 🙏
sem by teraz mohli prísť tie mudrlantky ktoré bedákajú nad takým či onakým menom a pritom obidve sú normálne v kalendári, tu by sa vyšantili 😂

janickacrazy
26. sep 2021

@zuzanka.zuzu mne aj 3 prídu veľa, ale tak nemusím všetko chápať 🧐

bolarazjedna
26. sep 2021

Naša učiteľka na gympli mala deti, ktoré mali 3 mena (teraz môžu mať cca 20 rokov) : chlapec sa volal Leon Robin Rudolf a dievča Lorin Carol Rubín. Volali ich Leon a Lorin (podľa mňa pekne mena), a pani učiteľka nám hovorila, že keď 4rocna dcéra zistila ze Rubín je drahokam, tak odvtedy chcela, aby ju tak oslovovali. ☺️

ivangeline
26. sep 2021

Ja poznam a ani jedneho z nich nevolaju oboma.

oli18
26. sep 2021

Ja poznám, že deti majú 3 krstné mená, všetko exotické a k tomu obyčajné nehodiace sa priezvisko.

saganka
26. sep 2021

tenistka Schmiedlová sa volá Anna Karolína... to je ešte celkom decentná kombinácia

asia83
26. sep 2021

Poznám, stále ich volajú iba prvým menom. Tak sa pýtam, načo sú im dve mená? Aký má zmysel mať dve mená? 🤷‍♀️

katkasmacka
26. sep 2021

Jedna rodina -Mia Sofia,Vincent Sebastian, druha rodina - Adela Hana 🙂 a viem ze maju aj chalanov ale tam mena neviem veru...ale tiez maju po dve🙂

veroniak12
27. sep 2021

Ked maju deti viacej mien, oslovujete ich podla prveho ci druheho? Lebo ze aky to ma vyznam davat dve mena? 🙂

markaterka
27. sep 2021

@janickacrazy
@asia83 no a potom to vypisovanie a nahlasovanie troch mien všade. Akoby nestačilo jedno. Tiež nechápem tomuto trendu.

vanda323
27. sep 2021

Moja dcérka sa volá Sofia Emma a babka Erika Hilda

acrobaleno
27. sep 2021

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore😂 Pokiaľ nie si šľachta, tak 3 a viac mien ti je na nič. Mne príde aj dvoj meno divné. Načo? Či oslovujete to dieťa oboma menami?

1katus1
Autor odpoveď zmazal
cecilia29
27. sep 2021

Dcéra je Rita Mária

michellemary
28. sep 2021

Ja poznám Annumáriu, Máriu Veroniku, Emmu Júliu a Máriu Bernadette... Vždy mali rodičia dôvod, aby dali dve mená, väčšinou po starých rodičoch.

jaja20
1. okt 2021

Takéto niečo praktizovala už Mária Terézia na svojich dcérach 🙂

daniela2202
21. okt 2021

Totálne o ničom, to je načo dobré? Aj švagor dali synovi a chlapec asi ani o tom nevie 👎👎👎

roobett
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2