Výber medzi menami Agátka a Adelka. Ktoré je krajšie?
Ktoré sa Vám páči viac baby? Nevieme sa rozhodnúť.
Adelka
@anonym_autor obe sú pekné, ale mne osobne sa viac páči Agáta (a je ich asi aj menej, malé Adelky akosi stretávam na každom kroku).
obe mená sú veľmi pekné, ale tiež viac inklinujem k Agátke.
Adelka
Adelka
Ja mám Agátu a ani raz som tento výber neoľutovala.
Jeej ja som mala byt Agi alebo Adela, nakoniec som Katarina, ale osobne hlasujem za Agatu💖
@anonym_autor za mna Adelka
Mne sa velmi paci Adela
Adelka
@anonym_autor Adelka ❤️
mne sa paci viac Agatka a k nej by som dala surodenca Gretka, ak by raz bola sestricka
@anonym_autor obe sú krásne, ale hlasujem za Agátku
Adelka
Adelka
Mne sa paci oboje... na zozname sme my mali este Gretku, tiez podobne, velmi pekne moderno-nemoderne.
Agáta
Gretka je krasne. Mam kamosku. ❤️ Agata bude Agi lrn, adela-adel, adelka🤔
Adelka sa mi páči oveľa viac. Toje krásne meno
Uprimne, ani jednym nic nepokazis, podla mna su obe pekne. Agata je menej „okukane”, Adela je isto castejsie davane meno, ale ja nepoznam osobne ani jednu🤷🏼♀️… Takze by som sa rozhodla aj citmi, alebo dala na partnera… a vraj niektore zeny, ked uvidis babatko, tak hned vedia, ktore dat.
Adelka
Obidve sú veľmi pekné, ale Agátka mi príde trochu presladené a verzia Agy sa mi nepáči vôbec, za to Adela, Adelka, Adel♥️všetky podoby sú fajn
Mne sa paci oboje... na zozname sme my mali este Gretku, tiez podobne, velmi pekne moderno-nemoderne.
@anjelicek26 ale vybrala si si Rozáliu.
@anjelicek26 ale vybrala si si Rozáliu.
@anonym_e882c3 mame Bruna 😂 Vtedy to meno ani vo vybere nebolo... a dcerka je Rosalie Isabelle...
Agátka mi príde ako kvietok, ale prezyvka Agi mi znie až moc tvrdo, príde mi to ako nick pre reperku. To iste mám aj s menom Izabela (meno ako pre princeznú, ale prezyvka Izi…) Preto hlasujem pre Adelku, to je meno ktorým nič nepokazíte.
Z týchto dvoch Adela.
Agátka mi príde ako kvietok, ale prezyvka Agi mi znie až moc tvrdo, príde mi to ako nick pre reperku. To iste mám aj s menom Izabela (meno ako pre princeznú, ale prezyvka Izi…) Preto hlasujem pre Adelku, to je meno ktorým nič nepokazíte.
@talia16 Veru mne sa pacila aj Izabela, ale jedna mamicka kricala na dievcatko ze IZAAAA! 🙏🏻 ja si vzdy spomeniem na Agatu Hanychovu, to je taka z ceskeho bulvaru. To uz radsej Adela Vinczeova 😅 my mame Adelku a volame ju Adli, Adeli a sme spokojni s menom. Neni ani take okukane, i ked sem tam narazime na rovesnicku Adelku.

agáta