Výber mena pre dievčatko - Tamarka, Karolína alebo Liliana
Ahojte, mam pár týždňov do pôrodu a stále nemáme na 100% vybraté meno pre dcérku. Mne sa vždy páčila Tamarka - to sa nepáči manželovi. Neskôr sme sa zhodli na mene Karolína (žiadne iné sa nám nepáčilo) a ja som si akoby na to meno aj zvykla, že tak sa bude malinká volať, navýše sa podľa mna hodi aj k priezvisku. Jediné čo sa mi nepáči sú skratky tohto mena na štýl Kaja, Kajka a pocit, že teraz má to meno každé druhé dievčatko. Minule som manželovi opäť čítala mená a veľmi ho zaujalo meno Liliana. Karolína sa mu stále páči ale keby bolo po jeho tak vyberie Liliana alebo Lilian. A ja sa teraz už vôbec neviem rozhodnúť. Čo hovoríte na tieto mená? Stalo sa vám, že ste mali nejaké vybraté a po pôrode ako ate uvideli dieťatko dali ste ine? 😆
Ja by som zase dala radšej Lilianu ako Karolínu. Už skôr Karin potom, aj keď to je tiež Kaja, Kajka.
Karolina je pekne meno, zase Liliana sa peknejsie skrati. Hoci my mame kamosku Lilianu a niktonjej inak ako Liliana nepovie
Mne sa Liliana nepaci, je to jedno z tych mien, ktore sa hodi len malemu dievcatku, pre dospelu zenu infantilne. Radsej by som brala Karolinu. A Paulina by sa vam nepacilo? Pekne pre dieta aj pre zenu. Paulinka, Paula.
Za mna lepšie Karolina 😃 Liliana je pekne ale mne sa strašne zamotáva jazyk pri vyslovovaní toho mena 😂 ale to je len môj osobný problém 😃
Alebo potom vybrať meno ktoré sa nedá nijak extra skrátiť 😃 my sme tak vyberali pre chlapcov. A keby mame dievča tak sme mali Lindu.
Vôbec ju nemusia volať Kaja 😁 mam kamarátku Karolinu a nikto jej tak nehovorí. Za mňa z týchto mien jednoznačne Karolína, Liliana sa mi nepáči,
Matilda
Inak nechapem zdrobneninu mena akéhokoľvek ,však volaj decko aké meno si mu dala a predstavuj to dieta tak aj okoliu
Karolina mize byt skratene aj karla, lina, karo atd. Mne sa karolina osobne paci viac ako liliana. Mala som kolegynu, ktora sa tak volala, ale pisala sa ljiljana (srbka).
Mne sa Liliana nepaci, je to jedno z tych mien, ktore sa hodi len malemu dievcatku, pre dospelu zenu infantilne. Radsej by som brala Karolinu. A Paulina by sa vam nepacilo? Pekne pre dieta aj pre zenu. Paulinka, Paula.
@nelca84 Liliana? Mne to prave znie dost tvrdo v tej verzii bez nejakeho Lili, Lila. Liliana je take prave meno, co v dospelosti asi neskratis.
Lili je hrozne
Lili didi lulu popo pipi mimi vivi to su citoslovcia a nie mena
Za mňa Liliana, jednu máme doma. Voláme Lilianka, Lili. Páči sa mi aj Karolínka 🙂 Len skratka Kaja tiež nie. Aj spomínaná Matilda je krásne. Nám sa páčila ešte Eliana, Amélia.
To závisí od teba ktorá meno sa páči tebe. Musíš sa podľa seba..
Mne osobne sa viac páči meno Karolína.
Dajte Linu, spojenie oboch 🤷♀️😁
Karolin praveze vobec nie je vela,zato Lili kazda tretia.
Dajte Linu, spojenie oboch 🤷♀️😁
@fineta Linu uz maju v Sedite, tiez by si ju nenezvala horalka
Ak dievca tak sofia ak sa podari chlapec neskor bude Burgas
Lilian je pekné
Z tychto Karolina.
@fineta Linu uz maju v Sedite, tiez by si ju nenezvala horalka
@martinmmartin takýchto mien, s ktorými sú nejaké asociácie je habakuk. Aj dokonca Milu si dávajú. Ďalšia z rodiny Sedity. 🤷♀️😁 Proti gustu žiaden disputat. 😉
Neviem prečo ale minulý týždeň sa mi veľmi páčila Camilla. Presne v tieto verzii.
My máme maličkú Lilien 🩷🪷 A voláme ju Lili, Lilike, Liluška.
A vôbec to nie je pre psa. V Maďarsku je to už asi 5 rokov v top 10 obľúbených dievčenských (ľudských) mien. Je to vlastne verzia mena Alžbeta.
No ja by som ostala pri Karolíne. Podľa mňa práveže každé druhé dievčatko sa už vola Liliana. Ja už mám averziu na to meno. Prepáč ale Lili .. to je ako pre psa.
Mala som 2 kolegyne, ktoré mali psov. A hádaj ako sa volali ..
Liliana
My máme Karolínu a v škole ju volajú Karolínka, Karoli.
Za mňa Liliana, jednu máme doma. Voláme Lilianka, Lili. Páči sa mi aj Karolínka 🙂 Len skratka Kaja tiež nie. Aj spomínaná Matilda je krásne. Nám sa páčila ešte Eliana, Amélia.
@sazumak máme rovnaký vkus 😅 tiež sa mi najviac páči Liliana, Eliana a Amelia.
Takže ja by som vybrala Lilianu, ale keď ste už stotožnená s Karolínou, tak by som dala tú a môžete ju volať Lina 👍🏻
Och, aka som rada, ze meno som mala vybrate odjakziva 😅 pro forma som povedala chlapovi, ze sa rozhodujem medzi dvomi 😅😅 /mali sme dohodu, ze ja vyberam dievcatu a on chlapcovi 😅
A z tvojich, ja by som dala Lilien 😁

meno, ktoré sa mne najmenej páči je naozaj Liliana. To je niečo príšerné. Každý druhý pes je Lili