icon

Vyberáme meno pre štvrtého syna: Benjamin alebo Samuel?

19. sep 2024

Ahojte poraďte mi 🥹🤣
Doma máme damiana , Jakuba , Simona
Čakáme štvrtého chalana a najstarší syn si zvykol už na meno benjamina že sa bude volať tak bábätko , lenže manželovi sa nepáči a ten chce Samuela ☺️😊 a ja neviem ako bude syn reagovať keď dám také meno keď chce benjamina (4,5r ma takže si uvedomuje a vie ) ktoré meno je krajšie ? Ak sa rozhodnem pre Samuela čo poviem že prečo nie benjamin aké chcel?🥹

Strana
z3
autor
22. sep 2024

Lenže mne sa meno Samuel samo Sumo, nepáči 🤦‍♀️🤨🤷‍♀️😂😂😂 krajšie mi príde benjamin 🙂

zuzana76
22. sep 2024

@h2 aj ja suhlasim s Frflošom, sice som jeho nick este nezachytila, asi sem chodim velmi malo 😀

zuzana76
22. sep 2024

tak mas problem ty a muz, netahaj do toho vyber dietata, na jeho nazor sa mozes spytat, ci sa mu paci modra alebo cervena, ci chce dzus pomarancovy alebo hroznovy, ci chce na obed kurca alebo bryndzove halušky. Na mene sa dohdnite s manzelom, predpokladam, ze on je otec a ma teda vacsie pravo vyberu ako tvoj syn.

zuzana76
22. sep 2024

A k menu, pacia sa mi obe, ja mam Samuela a paci sa mi aj Benjamin

autor
22. sep 2024

Však mne sa páči benjamin a jemu Samuel 🙏 jemu sa nepáči môj návrh 🙏😂😂

kristiii
22. sep 2024

V živote som nepočula povedať žiadnemu Samuelovi sumo a to ich mám v okolí fakt požehnane. Prezývka Samo sa ani mne nepáči, no prezývka Beňo (tak volajú oboch Benjamijov, ktorých poznám), sa mi páči ešte menej. Ale ak sa neviete dohodnúť, snažila by som sa asi hľadať tretie meno, ktoré vám padne do ucha všetkým.

samik88
22. sep 2024

Ani ja som ešte nepočula prezývku sumo 😅 vačšine ľudí sa meno Samuel páči ,preto ich je aj toľko veľa. Aj my máme Samka. Skôr Benny je meno pre psa. Ja by som na vašom mieste pouvažovala nad iným menom 🤭

autor
22. sep 2024

Ale nad akým 🤷‍♀️😣😂

zuzana76
22. sep 2024

Maximilián

thirstymonk
22. sep 2024

@deninka233 Aha, sory 🙂

prasiatko30
22. sep 2024

Maximo cuarto

autor
22. sep 2024

@prasiatko30 🖕😂 moja odpoved na vás hlúpy komentár ;)

prasiatko30
22. sep 2024

Draha moja ked sa niekto uz nevie zhodnut na meno s vlastnym otcom dietata a ocakava ze mk verejnym hlasovanim to spravi - co uz na to povedat

autor
22. sep 2024

@prasiatko30 určite ako tento tvoj komentár stojí za všetky drobné ;) ja som nevedela že v manželstve musíš zo všetkým z mužom a opačne súhlasiť 🤦‍♀️

prasiatko30
22. sep 2024

Nejedna sa o tom aby si ty suhlasila s nima lebo on s tebou - jedna sa o dohodu a o to aby ste spolocne dosli k urcitemu koncenzu - k tomu ti ziadne verejne hlasovanie na mk nepomoze. To akoze tvojmu muzovi povies mk hlasoval, ze nase dieta sa bude volat jozko???? Vsak je to total nezmysel, s kym si mas sadnut a podebatovat o mene vasho spolocneho ptotomka je s otcom buduceho dietata nie s mk. To mas kolko rokov manzelstva za sebou, ze si k tomu este nedosla

autor
22. sep 2024

@prasiatko30 viac ako vy 🙂

prasiatko30
22. sep 2024

Pochybujem

lenka.25
22. sep 2024

Ja sa ani nečudujem , že sa mužovi nepáči meno Benjamin . Pre dieťa to meno je celkom OK , ale už štyridsaťročny Benjamin , je fakt divné . Ja by som na názor dieťaťa určite nebrala ohľad . Ale keď sa tebe zas nepáči Samuel , tak nájdite s mužom úplne iné , ktoré sa bude páčiť obom

tina96
23. sep 2024

💙Idris alebo Elias 🩵

Strana
z3