Zara, Zoe alebo Zoja
Zara, Zoe alebo Zoja ?
@michaela567y Zoe
@michaela567y sesternica ma Zoju, aj v okoli poznam jednu, ale mne sa paci Zoe. Zara je pre mna tvrde meno.
@michaela567y ano Ninky,...Nelky ma druhak 3 v triede, 2 Viktorie 😁 ...taku Zuzanu pomaly nenajdes
@michaela567y za mňa Zoe
@michaela567y ale to mas aj pri tychto, zoja je velmi casta
@michaela567y Veľmi frekventované mená v poslednom čase. Ale, ak by som si mala vybrať tak Zoe.
@mircalla To tu radšej ani nepíš, že nepekné mená 🤭
Pre mna skor Zora alebo Zita
Zaru sme chceli pred 11.rokmi,teraz by som uz nedala ani jedno z nich,pretoze kazde druhe dievca sa vola Zara alebo Zoe
Zoja.To meno akoby malo dusu.
A čo Zina? Mne sa páčia všetky
Zora 😁
@michaela567y mám v triede aj Zoju aj Zaru a teraz aj Zoru…. Je niekedy sranda keď ich potrebujem v rýchlosti osloviť 😂
@michaela567y my máme doma Zojku ☺️
@michaela567y Mna by len zaujímalo podla čoho budete vyberať? Podľa toho ktorá možnosť bude najčastejšie? Ved každý predsa musí cítiť ako chce aby sa volalo jeho dieťa a nie konikovsky priemer. 😊
Zara urcite nie,to uz radsej Háem alebo Promod;) zoja je krasne meno
@michaela567y ak je fakt nutny vyber z tychto 3 mien, tak Zoe
Máme doma Zoju ❤️
@michaela567y aj u mňa je favorit Zoja 🫶
Mám Zoju
@michaela567y zoja 🥰
@michaela567y zoja
@michaela567y zoja
Mne sa pacia vsetky 3 a neviem, ale mame doma skolkarku a v celej skolke je zara 1x, 1x zoe a zoja ani jedna 🤷🏼♀️ mam kamosku zoju, ale ta ma vyse 30. Mne sa nezdaju tie mena az take caste a ani jedno nie je v rebricku najpouzivanejsich za rok 2022.
Z týchto ani jedno. Pracujem v mš, nemáme ani jedno dieťa s týmito menami..., keď na "Z", tak Zinku....Prajem spokojný výber, zdravučké bábo...

@zuza265 veď práve že všetky mena ktoré by som chcela sú vsade a veľa 😂 Ninka, Nelka, Zarka…