Ako zvládať samotu s deťmi, keď manžel pracuje v zahraničí?
Ahojte. Chcem sa opýtať zien ktoré majú mužov mimo sk ako to zvládate ? Kto vám pomaha ? Alebo ste na všetko samé ? Čo čas “pre seba”? Mame dve deti, tretie na ceste. Muž nonstop preč. Kým sa dalo chodila som do prace. Už som v 8 mesiaci a som pn. Súrodencov nemám, mama pomôže minimalne. Začína mi to liezť na nervy. Na peniaze sa nesťažujem. Ale nonstop musim fungovať. Žiadne voľno. A stále sama. Kolegine a kamošky maju svoje rodiny, stretávame sa tiež veľmi malo. Neviem či mám zlý systém že mi zacina preskakovať alebo to jednoducho bez pomoci nejde.
@anonym_778a42 a take že nechty, kaderníčka, kozmetika, masáž, alebo kava s kamoskou ? Nejaká socializácia mimo deti a práce.
@anonym_autor my chodíme spolu, aj na masáž, aj na pedi. Kamošky majú deti, chodíme spolu
Mne to vôbec nevadí
My sme socializovaní až,až . Necítim žiadne odlúčenie od spoločnosti 🙃
@anonym_90b51e ja mám staršie dve uz v škole 😀.
@anonym_355a87 áno keď som bola v práci isla som bez zastavenia a vtedy mi došlo že ja ozaj zvladnem sama úplne všetko. Len to na mna občas dolahne že som proste sama. Pokazilo sa mi auto a to bol zahul chodiť 2 týždne bez auta a riešiť školu prácu krúžky nákupy atd.
@anonym_fee644 je v pláne. Preto sme kupovali väčšie auto 🙂.
@anonym_autor Štvrté decko je v pláne? Vy nebudete celkom normálni ani jeden.
Ake mas vztahy so svokrou? Ked nemoze mama, mozno by svokra rada stravila raz v tyzdni trochu casu s vnucatami (pokocikovala babatko, postrazila starsie,..) a to by Ti pomohlo, kym si najde muz pracu doma.
Ake mas vztahy so svokrou? Ked nemoze mama, mozno by svokra rada stravila raz v tyzdni trochu casu s vnucatami (pokocikovala babatko, postrazila starsie,..) a to by Ti pomohlo, kym si najde muz pracu doma.
@anonym_66ffd2 svokra už nie je medzi nami a svokor si radšej otvorí fľaštičku ako by bol pri deťoch …
@anonym_autor Štvrté decko je v pláne? Vy nebudete celkom normálni ani jeden.
@anonym_6d470e čo by nie, hlavne, že muž nevie nájsť prácu na Slovensku. Hlavne, že rodenie je v pláne a potom vyplakávania na internete ešte len pri dvoch deťoch
@anonym_66ffd2 svokra už nie je medzi nami a svokor si radšej otvorí fľaštičku ako by bol pri deťoch …
@anonym_autor veď ani tvoj muž nie je pri deťoch.
@anonym_autor nuž, chcela si tretie, snáď ta nikto nenútil, tak sa teraz nesťažuj. Mohla si mat už kľudný život keď máš už veľké školopovinné deti. Načo to ženy robíte?
@anonym_582e8a ty to ani chápať nemusíš, stačí ze to chápeme my dvaja 🙂. Otázka bola na ženy ktorých muži pracujú v zahraničí. Mám pocit že ten tvoj to nebude 😉.
@anonym_autor Ja by som psychicky neuniesla mat muza v zahranici. Ani sa ti necudujem,ked si na vsetko sama a nemas oporu v tyzdni,kazde rozhodnutie musis urobit ty. Neustale musis byt myslou pritomna,vsetko riesit,zabezpecit. Potrebujes psychohygienu. Ak na to mas,nasla by som si opatrovatelku. Nejaku zodpovednu studentku pedagogiky alebo zdr.sestricku alebo kludne aj v inom odbore.
Vitaj v mojom svete .Muž v zahraničí,rodina ďaleko ,nikto ku nám nepríde ako je mesiac dlhý , kamošky tu nemám nestihla som si ich ani nájsť .Mam medzi deťmi rok a pol rozdiel .Fungujem nonstop a iba ja
@anonym_fd22be kedy ako. Väčšinou 3 týždne preč a týždeň doma. Rieši prácu na sk aby bol doma každý víkend po pôrode ale či sa podarí? Netuším.
@anonym_autor ano skoda ze ste tehotenstvo neplanovali az ked by bol naspat doma.

@anonym_778a42 a take že nechty, kaderníčka, kozmetika, masáž, alebo kava s kamoskou ? Nejaká socializácia mimo deti a práce.
@anonym_autor a ty nemas kamaratky ? zeby si sa s nimi porozpravala prisli by na navstevu atd ?