icon

Ako zvládnuť výchovu detí a finančnú situáciu sama?

12. júl 2026

Zostala som s 3 detmi sama. Chlapovi proste nejak preplo, našiel si milenku, mladšiu. Deti sú relatívne malé, sice si ich berie, dačo kúpi. Ale, aj tak žijeme na pokraji, čo sa vydaja týka. Momentálne išiel na mesiac na trip aj s milenkou. Ja sama doma, organizačne riešim prázdniny, popritom prácu. More si ani zďaleka nemozeme dovoliť. Povedal, že keď sa vráti, vezme deti na pár dní k seneckemu jazeru. Takže, on more, all inclusive a deti špinavé jazero. A ja, budem rada, keď budem môcť potiahnuť v robote, kým ich bude mať. Príjem samozrejme na čierno, máme po zvyseni výživného a je to bieda. Keď sme boli spolu, nikde sa mu nechcelo ísť, lebo predsa to bola len starosť okolo detí. Vraj. Teraz mu uz nevadí ísť....ja viem, deti milujem. Nechápem, ako on bez nich môže byť. Ale, aj tak ma to neskutočne vnútorne zožiera. Ako nám mohlo byť dobre, keď sú deti už väčšie. Proste, neviem akosi prijať, že to bolo jeho rozhodnutie, jeho život. Moja myseľ ide na plné obrátky, ako si to tam on užíva a ja vymýšľam program pre deti v tomto upršanom počasí.

Strana
z2
anonym_e129d5
13. júl 2026

Pride na psa mraz, mlada bude chciet deti a on sa vrati do kolotocu z ktoreho odisiel

Strana
z2