Chlap nechce platiť na dieťa
Ženy stretli ste sa už s takým chlapom,od ktoreho ked som pytala vyzivne na nase dieta mi povedal,ze mam si najst este jednu prácu,ze nemam byt leniva a nie vypytovat.Je mi z toho zle.
Tak nepýtaj. Raz nezaplatí, hneď to rieš exekúciou. Keď mu príde exekúcia do práce, možno nebude taký hrdina.
Za podanie návrhu zaplatíš cca 22eur. Prines tvoj OP, rod.list dieťaťa a papiere zo súdu.
Ďalší blbec, čo si myslí, že aroganciou a ignoráciou niečo dosiahne ...
Jednoznačne okamžite návrh na exekúciu, ani sa s ním nebav.
Veľa šťastia a pevné nervy 👍
@pribinak ....on to podá na súd do BB, kde určia ktory exekutor to bude vymáhať.
Poplatok a svoju odmenu si stiahne tiež, autorke pôjdu čisté €. Moze tiez navrhnúť zadrzat vodičák, gerojov to zvykne prebrať.
Výživné spätné aj nové budu cez exekúciu, dokial nesplati dlzne a nove dokial neodblokuje
@cacianka iná možnosť nie je,na výzvy nereaguje,všade ma zablokoval,a treba podať aj trestnē oznámenie?
Nemusíš, ale môžeš. A mala by si.
Neplnenie vyzivovacej povinnosti je trestny čin, kt.moze viesť az k base.
Bez tychto krokov nedostanes ani náhradné výživné od štátu, musis prejaviť snahu tymito krokmi.
Chod tu na koni do bezplatnej skupiny Právne poradenstvo, v uvode mas pravidlá a potom odborné články, velmi dobre napisany príspevok od super pravnicky na temu výživné. Je tam aj stovky inych rád o vyzivnom
autorka: Este dnes podaj trestne oznamenie, tvoj chlap je pekny debil, ze nepytaj a nebud leniva. Ked mu pride predvolanie na policiu uvidis ako stiahne chvost.