icon

Je letný tábor vhodný pre 3,5-ročné dieťa?

4. mar 2026

Ahojte dali by ste 3,5 rocne dieta do letneho tabora? Ten nad ktorym rozmyslame ma moznost 2 a 5 hodinoveho tabora. Uvazujem, ze ked zvlada uplne bez problemov skolku mala by zvladnut aj tabor nie? Narodi sa nam o chvilu babatko a mala by v lete trochu aj zmenu a ja aspon chvilu cas venovat sa "iba" 1 dietatu

Strana
z3
petrao2
5. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_9d07e2 no ani nie tak celkom, druhe pride v case kedy este bude chodit chvilu do skolky, takze toto si odbije este v case skolky a tak az pridu prazdniny

@anonym_autor ja som na tvojej strane
Je to týždeň a za ten týždeň zažije kopu skvelých veci
Zážitky sú na nezaplatenie a potom máte ešte cele leto na čas spolu

allia28
5. mar 2026

Moja dcéra tak minulý rok bola, mala 3,5 roka. Bola tam so 6 ročným súrodencom a obaja si to užili, doteraz na to v dobrom spomínajú keď ideme okolo. Keď si myslíš, že to dcéra zvládne tak ju tam kľudne daj, budeš mať aspoň chvíľu pre seba a pre maličkého novorodenca. Nemusíš mať výčitky. Daj na svoj pocit.

stvura
5. mar 2026

@anonym_autor ja by som dala, ved je to len na par hodin a urcite tam budu mat zaujimavy program kedze to maju napasovane prave na tak male deticky. A svoje dieta si poznas najlepsie ty, takze vobec si neber k srdcu mamy ktore sa nevedia od svojich deti na sekundu odtrhnut....moj najstarsi bol v 2r taky "otrli" - spolocensky, kamaratsky a samostatny, ze by mi ho kludne vzali i do skolky. Ak je i tvoja dcerka taky smejko tak urcite a bez problemov.

kuko55
7. mar 2026

Ja by som dala Martina.

anonym_6a2f57
8. mar 2026

Akože podľa mňa to záleží od dieťaťa. Moja sa sama ťahala do škôlky lebo s urevaným novorodencom sranda doma nebola 😏

katkaseiner
12. apr 2026

Preco sa vlastne nespytaa dcery? Ma 3,5 roka. Vysvetlis ze tu bude nove babatko ale budes zrejme cely deň krmit alebo prebalovat. Či by chcela ist ma par hodin medzi deticky a potom orides pre nu. Bude to tym padom jej rozhodnutie, aj keď...ked babo pride, ona si to mozno aj rozmysli lebo to bude nova situacia...ja by som sa dietata spytala a tak sa rozhodla. 2 hodiny su nic, vlastne aj 5 hodin.

anonym_990b2d
16. apr 2026

Podľa mňa sa ti to na tie 2h neoplati, keď ti manžel nevie odniesť/doniesť dieťa. Budeš sa viacmenej snažiť získať nový režim, keďže príde bábätko a to môžu byť stresy, keď ti bábo bude spať a ty ho budeš musieť budiť, aby si ho vychystala, lebo treba odniesť staršiu, alebo sa rovno pokaka keď ho budeš nakladať a treba prebaliť, alebo bude mať koliky atď atď. Ja som mala staršiu doma, ale veľakrát som skôr prispôsobovala program bábätku, staršia sa musela prispôsobiť. Veľmi som ocenila, keď mi starsiu niekto vzal na prechádzku, to boli tie 2 hodiny relaxu, ktoré zhanas. Tak by som skôr odporučila asi opýtať sa niekoho známeho, či ju nevezme von, prípadne opatrovateľku na 2h.

prasiatko30
16. apr 2026

No neviem, ten cas ked sa narodi druhe dieta by som skor vyuzila na to aby ste boli spolu, pripadne by som sa snazila aby si mala tu hodinku dve cas len pre tu najstarsiu a nechat novorodenca s muzom alebo babkou, aby sa necitila ta starsia odstrcena

Strana
z3