icon

Koľko ste ochotní zaplatiť za tábor toto leto?

pieksamaki
Včera o 12:59

Ahojte, rozmyslam, ci dam deti do tabora toto leto....kedze mame viac deti, tak je to pre nas polozka....aj keby isli iba 2 deti. Kolko ste ochotne zaplatit za tabor na tyzden aj so stravou a ubytovanim na dieta?

Strana
z2
anonym_80d87d
Včera o 13:00

300 používam na to dankov poukaz

anonym_e65037
Včera o 13:02

@pieksamaki my máme denný tábor , využijeme 3 týždne , každý týždeň 130eur
S ubytovaním by som bola ochotná 300 na dieťa / týždeň
Ale neviem, či tak ceny idú

anonym_80d87d
Včera o 13:03

Skús sa popýtať na súrodenecké zľavy

rachel36a
Včera o 13:04

Nas ide za 250€ aj s dopravou. Ale je to len na 5 dní.

pieksamaki
autor
Včera o 13:06
@anonym_e65037

@pieksamaki my máme denný tábor , využijeme 3 týždne , každý týždeň 130eur
S ubytovaním by som bola ochotná 300 na dieťa / týždeň
Ale neviem, či tak ceny idú

@anonym_e65037 ok, jedna sa o sumu 200 eur na 5 noci, surodenec o 20 eur menejj.........dankov poukaz chceme minut na jeden predlzeny vikend...

anonym_7415cb
Včera o 13:07
@pieksamaki

@anonym_e65037 ok, jedna sa o sumu 200 eur na 5 noci, surodenec o 20 eur menejj.........dankov poukaz chceme minut na jeden predlzeny vikend...

@pieksamaki A toto sa vam zda ako vela? Pred plodenim ste nepocitali s tym, ze deti stoja peniaze?

viestta
Včera o 13:09

ono to nie je o ochote ale o tom co ten tabor poskytne. Kalkulacie taborov su na hrane a ziskovy je maloktory. Vsak treba ubytovanie a aj stravu, aj v tych najskromnejsich odhadoch to nemoze byt menej ako 50€ za noc a 5x denne stravu, okrem toho treba zaratat naklady na personal, ich ubytovanie, platy, stravu. A ani deti nemozes ubytovat hocikde, musi to splnat hygienicke podmienky, dnes uz spartanske podmienky, 15 deti na jednej izbe, jedna sprcha pre celu chodbu ako byvalo kedysi nikto neekceptuje.

haley7897
Včera o 13:12
@anonym_7415cb

@pieksamaki A toto sa vam zda ako vela? Pred plodenim ste nepocitali s tym, ze deti stoja peniaze?

@anonym_7415cb a preco nepíšeš pod vlastným nickom? Vari sa za svoj výplod nehanbis?

deti95060810
Včera o 13:13

300 e sme dávali pred 6 r. V nedeĺu poobede sme dieťa doviezli do tábora, v piatok? alebo sobotu odviezli.
Wachumba - V.Tatry.
Dcéra tvrdila že super, ale viac ísť nechcela tak neviem či až tak super.

anonym_cccfb8
Včera o 13:13

Kysak brezie, 13 dní , 290e ubytovanie, strava, program.

anonym_3a9b44
Včera o 13:14
@anonym_7415cb

@anonym_7415cb ty sinpred plodemim mala zistené kolko budú stat tábory o 10 rokov na to?

anonym_fd18c8
Včera o 13:16
@haley7897

@anonym_7415cb a preco nepíšeš pod vlastným nickom? Vari sa za svoj výplod nehanbis?

@haley7897 prečo by som mala rozmýšĺat počas plodenia o takých blbostiach ako sú výdavky na dieťa. Keď my sme ani žiadne dieťa neplánovali. Ale dobre, stalo sa.
Ako dospelí sme sa k problému postavili čelom.

haley7897
Včera o 13:17
@anonym_fd18c8

@haley7897 prečo by som mala rozmýšĺat počas plodenia o takých blbostiach ako sú výdavky na dieťa. Keď my sme ani žiadne dieťa neplánovali. Ale dobre, stalo sa.
Ako dospelí sme sa k problému postavili čelom.

@anonym_fd18c8 predpokladám, ze si to nechcela adresovať mne? Ci?

anonym_7415cb
Včera o 13:24
@anonym_3a9b44

@anonym_7415cb ty sinpred plodemim mala zistené kolko budú stat tábory o 10 rokov na to?

@anonym_3a9b44 To rozhodne nie. Ale viem sa pozriet na to kolko stoja teraz a ak si ich nemozem dovolit teraz, tak pravdepodobne na to nebudem mat ani o 10 rokov pokial si nezvysim kvalifikaciu alebo sa zasadne v mojom zivote nieco nezmeni.

anonym_6c0b52
Včera o 13:25

Za 8 dní, pobytový sme platili 370€… je to tábor, ktorý máme overený, stretáva sa tam každý rok s kamošmi, takže nad cenou sme nešpekulovali, rátali sme s tým… pre viac deti by sme si to asi museli rozmyslieť

abbey1
Včera o 13:28
@pieksamaki

@pieksamaki 200 eur za tábor s ubytovaním a plnou penziou je top cena.

weruska1311
Včera o 13:31

400 od soboty do soboty.

pieksamaki
autor
Včera o 13:45

Dakujem za odpovede............prosim nehadajte sa. Mne ide o rozumne hospodarenie, nakolko detom nechceme dat vsetko hotove, ale snazim sa im dat aj tabor vcase ked obaja pracujeme.......snad budu raz aj animatori z nich.........a druha cast nasich deti nema rada tabory....kazde dieta je ine.....v minulosti sme vela pomohli aj inde, ale vzdy sa snazim byt zodpovedna za to co mame teraz aj s uvahou do buducnosti...to znamena nechcem aby deti ratali ze budu mat stale zaplateny program.......chcem aby chapali v zivote aj nieco ine......dakujem za odpovede.....samozrejme rada podporim ekonomiku a aj to vsetci robime.

anonym_66d1de
Včera o 14:02

Asi 360 za týždeň. Nie je to veľa, je v tom 5x denne strava, ubytovanie, zdravotník, animátori, výlet. Keby som mala viac detí, tiež by sme na to nemali, je to tak. Preto mám iba jedno, aby som mu mohla dopriať aj ten tábor, či výlet, dovolenku. lebo ani moji rodičia na to nemali, boli sme traja. Nechcela som, aby som toto musela aj vlastnému dieťaťu odopierať .Pamätám, ako mi bolo ľúto, že spolužiaci z bohatších rodín šli a ja nie.

katkaseiner
Včera o 14:04

2 deti idu do Krpáčova, 389€ na osobu a tyzden (od soboty do soboty) plus 15€ su vylety, poistne a este na mieste vypytaju nieco za taborove tricko a fotky ktore poslu neskor... vlani tam uz deti boli, vedia teda do coho idu. 500€ sme pouzili z poukazok na rekreaciu, chceli sme kombinovat aj moje z roboty ale potom nam vsade ostane trochu a nebude sa dat vyuzit. Tak mohe bud pouzijeme na vikend na Slovensku alebo mozno ešte 1 tábor. Do dennych taborov uz deti ist nechcu, tie su v okoli cca 130-140€ na dieta

janka1011
Včera o 14:50
@anonym_7415cb

@anonym_7415cb tak toto bol mega trápny komentár 🤮

petulda333
Včera o 15:00

Tak my sme boli ochotni zaplatit 630€ za Hokejovy tabor v Namestove. Ubytko,strava,treningy na lade,suche,plavanie atd. 5dni....ale syn nakoniec ist nechce

anonym_3c84cf
Včera o 15:18
@anonym_7415cb

@anonym_7415cb ked sa plodili mali sme dostatok penazi, bola ina doba, nikto nemal veštecku gulu že momentálne budeme mat také nizke prijmy vdaka tejto vlade k tam vysokym vydavkom - za ktore môže aj táto vlada aj čo sa deje vo svete ...
napr, rusko slubovalo a podpisalo dohodou že nikdy nezautoči na ukrajinu kto mohol vediet že to urobí ???
ano môžeš byt kludna ludia už na toto myslia a preto máme tak šialenu malu pôrodnost momentálne

anonym_314ce8
Včera o 15:20
@anonym_7415cb

@anonym_3a9b44 To rozhodne nie. Ale viem sa pozriet na to kolko stoja teraz a ak si ich nemozem dovolit teraz, tak pravdepodobne na to nebudem mat ani o 10 rokov pokial si nezvysim kvalifikaciu alebo sa zasadne v mojom zivote nieco nezmeni.

@anonym_7415cb prajem ti aby si raz tak padla na hubu,aby ta to naucilo aspon trochu pokory.a to myslim ze ti to prajem v dobrom..

sara07
Včera o 15:22

skrátene letne prazdniny by sa zišli, radšej nech maju menej hodin cez den ale dlhšie chodia do školy ...
alebo volnejšie tempo pri preberani učiva lebo je čas
dvojmesačne prazdniny sa zaviedli hlavne preto lebo deti museli pomahat na poli a spasením..

lenka.25
Včera o 15:22

Dcéra chodí na športové campy . Na jeden čo ide stojí od pondelka do piatku 430€ , čo ide na camp z jej klubu stojí od soboty do soboty 310€

sara07
Včera o 15:24
@anonym_7415cb

@anonym_7415cb 😂😂😂😂 vtedy sme si mohli dovolit tabor aj dovolenky aj ovela ovela viac ako teraz
takže skus niečo iné ...
za to v akom sme srabe môže táto vlada hlavne ... a jej šafarenie verzus konsolidacia
my vieme si prepočitat ... aj počitat že každy rok pôjdu ceny hore, ale nie čo je teraz ....
ked som rodila deti nikto napr nemohol vediet že raz bude mikroodvod a😂😂😂 a budeme mat najvyššiu cenu prace .. pri veškerej snahe toto žiadny eknom takyto srab nemal šancu predpokladat, ani covid napr... atd

anonym_294b6d
Včera o 15:31
@sara07

skrátene letne prazdniny by sa zišli, radšej nech maju menej hodin cez den ale dlhšie chodia do školy ...
alebo volnejšie tempo pri preberani učiva lebo je čas
dvojmesačne prazdniny sa zaviedli hlavne preto lebo deti museli pomahat na poli a spasením..

@sara07 Skrátiť prázdniny napadne len chorú hlavu. V žiadnom prípade, ešte by ich mohli predĺžiť, nech si deti oddýchnu v tom teple. A rodičia sa majú vedieť zariadiť, možnosti je dnes dosť ani sa nedá všetko stihnúť. Ty sa stále len sťažuješ, choď radšej pracovať. A keď ti nejde podnikanie, tak sa zamestnaj. Načo ste si narobili deti, keď sa ti nechce o ne starať a ani im nechceš dopriať oddych a zážitky. Len by si ich strčila do školy aj cez leto.

lucik194
Včera o 15:35

no ked rozmyslas o zaplateni, tak by som skor ich poslala na denny tabor…. no vyjde na dva tyzdne ako jeden pobytovy

haley7897
Včera o 15:36
@anonym_294b6d

@sara07 Skrátiť prázdniny napadne len chorú hlavu. V žiadnom prípade, ešte by ich mohli predĺžiť, nech si deti oddýchnu v tom teple. A rodičia sa majú vedieť zariadiť, možnosti je dnes dosť ani sa nedá všetko stihnúť. Ty sa stále len sťažuješ, choď radšej pracovať. A keď ti nejde podnikanie, tak sa zamestnaj. Načo ste si narobili deti, keď sa ti nechce o ne starať a ani im nechceš dopriať oddych a zážitky. Len by si ich strčila do školy aj cez leto.

@anonym_294b6d prečo "chorú hlavu"? U nas su letné prázdniny 1 mesiac a je to super. Vyhovuje mi to viac ako 2. Zato pocas roka mávame kde tu extra dni off keď je half term a podobne. Takto rozložené je to lepšie ako riešiť ako zabezpečiť deti na dva mesiace a nestratiť pritom robotu.

Strana
z2