icon

Letný tábor - PCR test

zhadiska
29. jún 2021

Ahojte, nájde sa tu niekto, kto prihlásil svoje dieťa na pobytový tábor a musel objednať dieťa na pcr testy? Mám s tým problém, akokoľvek sa snažím vyplniť formulár, tak mi vyhodí okienko skontrolujte si povinné polia. ☹ Blbých komentov sa prosím zdržte, nie som za testovanie, no musíme to absolvovať. Prosím o pomoc.
Za každú jednu pomoc, odpoveď ďakujem

Strana
z3
lilke
12. júl 2021

@mirage vezmi dnes obe, vyskúšaj, či ti neotestuju. Na zmenu dnešného termínu je už neskoro

mirage
12. júl 2021

@lilke netrufla som si :( takze zajtra s druhym.. Inak taky tam bol rad..

lilke
12. júl 2021

@mirage syn bol minulý týždeň, a vraj paráda, brali presne načas. ale aspon ste mali termín hneď ráno, on mal neskôr, našťastie manžel mohol sa uvoľniť. Alebo podľa radu, že by sa viacerí pokúšali dostať skôr?

mirage
12. júl 2021

Co je to za system?? Dvom kamaratkam rozhadzali deti, kazdy den ine dieta a ine mesto!! Pokusam sa im dovolat, marne.

marcela91
14. júl 2021

dieta 12 r mi ide do tabora, odmietam spajlovaci test, kde robia prosim kloktaci ci z krvi? CK slniecko pise , ze treba PCR. preplacaju ah taky?

lilke
14. júl 2021

@marcela91 dnes som bola, v nose iba pošteklilo, nie hlboko, a v hrdle, okamžite vytiahol, ani som nestihla zaregistrovať, doktorka robí omnoho hlbšie a dlhšie vytery.
Takže nemusíš sa báť zničenia sliznice. Ale, samozrejme, rešpektujem tvoje rozhodnutie.
A ku kloktaciemu testu, keď syn išiel hneď 1.tyzden na sústredenie, im ponúkli na výber aj kloktaci, ale iba na zopár miestach na SK, mali nejakú dohodu. Možné to teda je, ale treba si vyzistit, kde to robia.

mondolina
14. júl 2021

@marcela91
môjmu dieťaťu robili kloktací, že deťom len také.

marcela91
15. júl 2021

@mondolina to vazne? a kde ste sa nato prihlasili? su to inak smradi, v Benu lekarni kupim PCR test za 10 Eur a co som nasla jedne labaky, kloktacie od 35 eur hore.... pritom moje dieta to nepotrebuje, oni si to vyzaduju, tak ked uz, mala by som mat moznost si vybrat. ked je to tak nebezpecny virus, ze musime chodit 1,5 roka zaruskovani, rozostupy, uzavery krajiny, nechapem, preco ho musia dolovat v polke hlavy, ked bezne sa aj na streptokopy berie z podnebia madli a 2 cm klasicka palicka do nosa...ale ved uz sa nedivim nicomu pri tejto vlade.

mondolina
15. júl 2021

@marcela91
cez korona gov, ide do tábora
odber Šaľa

slavka1307
15. júl 2021

@mirage bolo treba napisat do poznamky, ze su surodenci. Mne dalo deti 2 minuty po sebe. A ano, dovolat sa tam. Po x pokusoch dnes som sa dostala na cakacku, ze dakujene za trpezlivost, cakat budem 60 minut. 🤦‍♀️ choreeee.

mapa
15. júl 2021

@marcela91 detom do tabora robia velmi jemne z hrdla, ziadne sparanie nikde... naozaj netreba hladat problem tam, kde nie je...

mirage
15. júl 2021

@slavka1307 ano, to som prehliadla
@marcela91 nasim robili odber taky, ze ani nevedeli, ze im nieco robia

marcela91
16. júl 2021

@mapa fakt z hrdla? to je cez tu koronu gov ci kde sa to prihlasuje? pravdupovediac, volala som na tu infolinku 10 minut cakam, stlacam podla hlasovej volby a operatori obsadeni, porom som sa dala presmerovat na ministerstvo zdravotnictva, to iste, 20 minut som zabila a nic nevybavila. na nase odberne miesto som volala infolinku, nedvohali, osobne som bola na informaciach polikliniky, slecna sla na obed,nikto nikde, clovek sa fakt musi dopatravat informacii len cez diskusie. Dakujem za odpoved aspon tu sa clovek nieco dozvie.

mondolina
16. júl 2021

@marcela91
skús koronu gov.

saskenix
22. júl 2021

Ahojte, kolko dni pred konanim tabora ste dostali termin PCR testu? Syn ma byt cely tyzden pred zaciatkom tabora u starych rodicov, tak aby som vedela, kedy by pripadne musel cestovat naspät... V sobotu o tyzden je tabor, den predtym sa mal vracat od nich, ale teraz nam dali vediet, ze kvoli bezpecnosti bude test povinny, tak riesim logistiku. Dakujem!

mondolina
22. júl 2021

@saskenix
deň pred odchodom, v utorok tábor pondelok test
predtým v nedeľu tábor, v piatok test

saskenix
22. júl 2021

@mondolina
Tak to znie fajn, bala som sa, ze ho daju nejake tri dni vopred, super, vdaka 🙂

zhadiska
autor
22. júl 2021

@saskenix nám 2 dni pred nástupom do tabora a výsledok bol ešte v ten deň k večeru.

saskenix
22. júl 2021

@zhadiska dakujem 🙂

marcela91
23. júl 2021

v pondelok som registrovala na korona gov , iba spatna sms a ziadny termin dodnes som nedostala...miesto tabora a nazov som dala len SR a pocet ludi v domacnosti som napisala, "co vas do toho"....ostatne som vyplnila, meno, datum narodenia, termin tabora, adresa som vyplnila, aj moje meno a telefon rodne cislo nie....ked som sa osobne pytala na odbernom mieste v mojom meste, povedali, ze deti idu na kloktaci, ale ze musim to regostrovat na korona gov, inak to nejde, inak robia len spajlovaci test a plateny...dakujem pekne za takuto buzeraciu, ved to je ciste psycho uz...

mondolina
23. júl 2021

@marcela91
počet osôb v domácnosti sa nevypĺňa...to len keď máš príznaky korony, alebo si bola s pozitívnym.

marcela91
24. júl 2021

@mondolina uz je to jedno, dnes ide do tabora a nepozvali nas na test...takze ho ani nemame.

Strana
z3