Máte tip na skvelý letný tábor?
Chcela by som dať syna do letného tábora, ponuka je však veľká a neviem, kam 😒 Nemáte niekto nejaký typ? Nejaké skúsenosti? Ďakujem za každý príspevok 🙂
@slnieckovo123 to počujem prvý krát 😕 😕 😕 😕 my sme nosili len potvrdenie od pediatra, že je syn zdravý..... 🙂
Dcera mi ide 5 augusta 1x v zivote a dnes mi prisli podklady k absolvovaniu tabora- ideme cez CKSLKNIECKo
@danielllka ahoj, bol nakoniec syn toto leto v tábore?
@ivkapon ahoj.. nebol ☹ Jeho sesternica, s ktorou mal ísť, bola v lete na operácii pruhu, takže ona ísť nemohla a sám by nechcel.. snáď na bud. rok 😎
@slnieckovo123
@ukana sice po funuse, ale aspon odpoviem - jj, vacsinou zdravotnik pozrie do hrdla a do vlasov, i nie je zapalene a ci nie su vsi a popyta sa na lieky - niektorym detom ich dava ale ine ich radsej uzivaju samy... ale zas aby o nich vedel
Najveselsi detsky tabor Usmevacik
Ahoj, bolo niektorej z Vás dieťa v tábore cez Fantazia. Ako bolo? Ďakujem
Smoulkoviny- Denny rozpravkovy zaitkovy tabor
a
Usmevacik- najveselsi detsky pobytovy tabor
.. oprašujem tému 😉 Kam dávate toto leto decká do tábora?
Tesime sa na Vase deti 🙂
https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/rodinne...
https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/rodinne...
🙂
Ahojte 🙂
jeden z najlepsich taborov, ktore poznam aj z vlastnej skusenosti je Chachaland naozaj je tam o deti skvelo postarane, veduci, ktore sa o deti prikladne staraju, velmi zaujimave programy, pri ktorych sa deti nenudia a takisto tam su perfektne kruzky kde sa deti co to aj naucia a este aj v prekrasnom prostredi 🙂
ja som akurat vcera kupila poukaz do tabora v Zlatnickej doline na upati Bielych Karpat. nasla som to na niektorom zlavovom portale. vlani som tiez takto kupila, to bol cez CK Slniecko v Prasniku pri Piestanoch. a pacilo sa 🙂 Snad sa bude aj teraz pacit 😎
Mamičky, ak potrebujete pomôcť s dieťatkom počas letných prázdnin a ste z Bratislavy, neváhajte a využite našu možnosť Dennej detskej škôlky, ktorú Vám ponúkame v spolupráci s hračkárstvom WOW TOYS! Vaše dieťatko môže využiť škôlku celodennú,alebo poldennú, so stravou či bez a bohatým programom ako je aj tanec v tanečnej škole Riverpark Dance School.
Tabor pre skolopovinne deti, velmi hravou a putavou formou robeny anglicky tabor Wachumba, dcera bola nadsena 🙂
Aj tento rok ide 🙂
vela taborov je dobrych a skvelych a o tych vie malo ludi, lebo to nie su velke cestovky ktore ryzuju na rodicoch ... a treba dat pozor, lebo som viackrat zazila, aj na detoch rodinnych prislusnikov, ze detom (starsim) sa veeeelmi pacilo, a sme sa dozvedela, ze po nociach pili, ze fajcili, dokonca znamej dcera otehotnela na tabore, a to bol poprask vtedy
Pripravili sme nové rozprávkové tábory pre najmenších
ŠKRIATKOVINKY ŠAŠOVINKY pobytový tábor na Zochovej chate
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
Denný tábor v Bratislave ZVIERATKOVO
Denný tábor v Bratislave ŠMOULKOVINY
Tešíme sa na Vás !
ahojte maminky, my by sme chceli dať toto leto prvý krát do tábora našu dcéru. Je prváčka a v marci bude mať 7 rokov. Viete mi z vlastných skúseností poradiť nejaký tábor? Rozmýšľame s mojou sestrou, že by sme ich dali spolu s neterou, tá mala teraz 9 rokov a chodí od prvej triedy každé leto do tábora. Chodila cez Slniečko a sestra bola spokojná. Tak si idem k tomu sadnúť a niečo nájsť. Len sa bojím, či by ich nejako nepodelili podľa veku, ja by som bola najradšej, keby aj spolu bývali a boli aj spolu v skupinke. My sme zo Žarnovice a známa mi spomínala detský tábor v Čaradiciah, je to blízko nás. Máte niekto skúsenosti s ním? Alebo nejaký typ na tábor v našom okolí? ďakujem za akúkoľvek odpoveď 🙂
@evinami fuha, len či to tie staršie deti aj priznajú doma, že tam pili a fajčili :P bo druhýkrát ich potom nepustia 😉 a presne tak, je určite vela dobrých táborov, aj menej známych a menej drahých, preto je dobrá táto témička, aby sme sa podelili o skúsenosti 🙂
@lofovka ja ti poviem zo svojej skusenosti, robila som veducu niekolko rokov...a 7 rocne dieta v tabore je skor problem...maloktore z toho nieco ma...ideal okolo 10..
ale jasne, mali sme aj od 6..len v tej kategorii bolo najviac problemov...
ci ich podelia - my sme robili rozne skupiny - v niektorych taboroch podla veku (takze 7 a 9 by neboli spolu, ale ked niekto mal take prianie, tak sa to respektovalo...predsa len, chces, aby sa to dieta malo co najlepsie, neplakalo, malo vela zazitkov), v niektorych miesane...
ja zas mozem odporucit CK USMEV...maju tradiciu, a super tabory...
konkretne pre take male decka je najlepsi ten BU MU a my, v paradnom penzione, su tam kravy, kone, somarik atd...
(PS: nerobim pre nich, za reklamu mi neplatia:D)
mozno to nie je zly napad s tymi caradicami, to mate celkom blizko...
ono vzdy zavisi, ake bude mat dietatko veducich...ako sa mu prisposobia a venuju...
TABORY SU SUPER VEC
asocial ďakujem za odpoveď, ja som tiež chodila ako dieťa každý rok do tábora a veru už hneď po prvej triede, aby naši zaplátali nejako prázdniny, keďže robili oni aj staré maminy. Je to super vec, ja mám kopec zážitkov a kamarátok doteraz odtiaľ. Tiež som potom večer nad tým rozmýšľala, či by jej nebolo veľmi smutno, nie je taká priebojná ako ja. NO možno by jej so Zuzkou/neterou/ nebolo tak smutno. Ešte sa o tom podebatujeme a hlavne záleží na Vande, či bude chcieť ísť, nebudeme ju nútiť. Toto leto som ešte doma na MD, tak nevidím problém s prázdninami
Ak je Vaše dieťatko vo veku od 6 do 12 rokov a má rado tanec, hudbu, spev, prírodu, či zábavu, neváhajte ho prihlásiť do skvelého HOLYWOOD DANCE CAMP s Riverpark Dance School! Využite cenovo výhodnú FIRST MOMENT ponuku - iba 199 € na dieťa - a zabezpečte Vašim deťom rozprávkovo-hviezdne muzikálové letné prázdniny! V júli a Auguste sa tak môžu aj Vaše detičky stať hviezdičkami muzikálu a zažiť skvelé zážitky, veľa tanca, spevu, zábavy, hudby ako aj prírody, športu a zdravého pohybu!
Poskytneme im špičkových lektorov tanca a taktiež ich na záver celého campu čaká muzikálové vystúpenie pre rodičov kde ukážu čo všetko sa stihli naučiť! Viac informácií o Hollywood Dance Camp na nasej stranke.
Ahojte mamičky..
S mojim manželom sme začali riešiť dovolenku pri mori, keďže v cestovách čím neskôr zareagujete tým je to drahšie.. S myšlienkou na leto a prázdniny sme sa začali pohrávať s tým, ako trošku postrčiť našu osem ročnú dcérku Livku medzi deti. Chceli by sme, aby sa trošku ostrieľala a zažila zážitky aj s kamoškami a kamošmi. Do teraz bola s nami, alebo so starými rodičmi či vzdialenejšiu rodinou. A preto sa na Vás obraciam s prosbou.. Čo navrhujete, aby sme využili? Kam dať dcérku?
Rozmýšľali sme o tábore na Šírave, v hoteli tam visel plagát o tábore Prístav snov. Vraj vymysleli nejakú novinku pre deti, ktoré pôjdu do tábora prvý krát. Neskôr som si pozrela ich stránku www.zabky.sk a celkom dobre to na mňa zapôsobilo, príde mi taký bezpečnejší a majú tam aj možnosť pre rodičov zúčastniť sa toho tábora prvé tri dni, hoc sme rozmýšľali, že tábora by sme sa nezúčastnili, tak napriek tomu to vo mne evokuje pocit, že sa neboja byť pod „drobnohľadom“ rodičov.. Čo vy na to? Ďakujem za rady.. ;)
Vesela ponuka rozprávkových taborov, denne aj pobytove 🙂
Vsetky tabory venujeme najma zazitkom v prirode.
ZVIERATKOvo denny tabor v Bratislave
SMOULKOVINY zazitkovy denny tabor v Bratislave
SKRIATKOVINKY SASOVINKY pobytovy tabor na Zocovej chate
KONIKOVO na Kysuciach , info pod Sasovinky
@iwetka1 Dobry den Ivetka,
my sme minuly rok mali na tabore tiez aj mensie deti, od 5 rokov, dokonca aj niektori rodicia skusili byt nami ubytovani, ze keby nieco...ale osvedcilo sa nam, ze kym su tam rodicia, dieta sa neuvolni, stale mysli na rodicov, stale a nimi odbieha, pyta sa na nich, kde su, co robia, chce pri nich jest a s nimi spat na izbe. Nebolo to dobre. Nakoniec sa rodicia ubytovali v susednom penzione a dieta sa s nami hralo cely den 🙂
Ale samozrejme, ta volba tu je vzdy, aj pri nasich táboroch, ak maju rodicia zaujem, mozu sa pridat.
Alebo mame aj ponuku rodinných pobytov, napríklad Velkonocne jarne carovanie, kde i to uziju rodicia polu s detmi 🙂
Dobry den, vase aktivity vyzeraju dobre, ale my sme z vychodneho slovenska a tu su fakt zabky skvele. mame s nimi skusenosti uz pri inych aktivitach, tak im plne doverujem,ze tento tabor dopadne uzasne. a ano, na jednej strane je pravda, ze rodic moze na tabore posobit rusivo, ale uz iba to, ze ma tu moznost tam byt, mi dava urcity pocit dovery. Co poznam klasicke velke cestovne kancelarie, tak tie ani pri preberani deti nechcu rodicov pustat do arealu /cest vynimkam/.
mne sa zda, ze male deti, prvotabornici, by nemali chodit do komercných táborov, kde je 15 detí na jedneho dospeleho. Zabky garantuju 6 deti na jedneho veduceho a to sa mi zda naozaj dobre. Tento rok sa urcite rozhodneme pre nich, aspon vyskusame, ale kamaratkam na zapade poviem o vasich aktivitach🙂
napríklad tabor.sk - fungujú len 3 roky, ale založili to ľudia čo robia tábory a školy v prírode už vyše 12 rokov, maju tematické tábory, animátorov kostýmoch a 1 animátor na 8 detí, nízke ceny, veľké zľavy ked sa prihlásite teraz, veľké krásne strediko, a ak má dieťa narodky počas turnusu, tak mu spravia oslavu aj s tortou 🙂

Zienky , vie mi niekto povedat co zahrna vstupna prehliadka v tabore? kontrola vlasov? hrdla? ...