Prečo letné denné tábory začínajú tak neskoro?
Idem sa postazovat.. cakam negativne komentare. Ako som si uz na to zvykla. V prvom rade. Nie nemam dieta so statom! Len nerozumiem jednej veci. Preco letne tabory su od 7:30. Casovo tak, ze rodic co pracuje na 1 smenu nemoze dieta tam odviezt lebo v tom case musu byt v praci. A nie nepoznam 10 ludi co su doma, nemaju nic ine na robote len sa starat o cudzie dieta..
A zamyslela si sa nad tým, že za to môžu personálne dôvody? Animátori a dozor majú nastavené pracovné zmeny, tiež nemôžu pracovať 10 hodín. Skorší začiatok by zase znamenal skorší koniec 🤷♀️
Nezamyslela lebo som nasla tabor co trva dlhsie. A casovo vyhovuje uplne super.
Namiesto frflania hľadaj . Svet sa netočí okolo teba
@sisska96 skoda ja ze ano 😭😭😭
@mirka2405 nevyriesim ale pobavim sa 🤣
@anonym_autor Nereálna téma, založená na pobavenie?
Potvrdila si môj predpoklad
@anonym_autor Nereálna téma, založená na pobavenie?
Potvrdila si môj predpoklad
@anonym_508787 realna tema pri ktorej som vedela ako to dopadne.. co mi budu pisat 🙂 ci co je na tom nerealne? Pozri zo zaujimavosti kedy zscinaju. Poslem ti do spravy na profesiu kedy mi zacina praca? Ak neveris.
@anonym_a02140 ako sa tam dostane? Tabor je 15 minut autom.
@anonym_autor mhd? Ak žiješ v hornej dolnej, tak bolo treba myslieť skôr na to, aká je tam občianska vybavenosť…
@anonym_autor zacinaju o takom case aby podla skusenosti a spatnej vazbe vyhovovali vacsine rodicov a deti.
@anonym_3f219b daj 20 rocnej babe co ma vodicak pol roka dieta do auta . Chcem to vidiet. A este do mesta.
@anonym_autor nuž tak keď žiješ na samote u lesa, tak si to uzi… ja som myslela, že žiješ v meste, kde funguje mhd, vtedy by bola študentka super pomoc… moje deti mali takto babu, čo mi pomáhala. Ona si zarobila a mne to veľmi uľahčilo život.
Tabory nezacinaju tak skoro,pretoze vacsina ludi zacina medzi 8-9. Logicky su preto aj cesty vtedy najviac plne. Ked je tabor na 8 h,tak keby zacinal aj o 6.00,zase by si frflala,ze konci o 14-tej. Nechapes,ze tabory sa prisposobuju vacsine? Vsak napis organizatorovi,ci aspon o pol hodku nemozes priviest skor a so zamestnavatelom sa dohodni,ze budes chodit neskor rano a ked sa inak neda,nech ti to da tu pol.h. denne ako neplatenu absenciu.
@anonym_508787 realna tema pri ktorej som vedela ako to dopadne.. co mi budu pisat 🙂 ci co je na tom nerealne? Pozri zo zaujimavosti kedy zscinaju. Poslem ti do spravy na profesiu kedy mi zacina praca? Ak neveris.
@anonym_autor Verím ti, len tvoje odpovede sú divné. Všetko ako sa nedá. No našla si kto dieťa odvezie a máš po probléme. Väčšina odpovedí si dobré a výstižné, dopadlo to dobre.
Zazrak Modreho konika. Za necele 3 hodiny sa znicoho nic problem vyriesil a autorka sa zrazu uz len zabava aj ked na prvej strane sa rucala. Toto nevymyslis, to treba zazit...
Zazrak Modreho konika. Za necele 3 hodiny sa znicoho nic problem vyriesil a autorka sa zrazu uz len zabava aj ked na prvej strane sa rucala. Toto nevymyslis, to treba zazit...
@viestta A stale nevieme, co na to otec. Ale uz to vzdavam, asi sa to nedozvieme😃
@viestta zazrak modreho konika. Tolko negativity, urazok, neprajnost zien na jednej kope. 90% zien si ide kopnut, 10% pochopi a podpori. Mamickovske forum 😚
@viestta A stale nevieme, co na to otec. Ale uz to vzdavam, asi sa to nedozvieme😃
@anonym_df10b5 po 3x krat. Otec dietata pracuje od 6:00.
@viestta ano moze sa problem vyriesit lebo za necele 3 hodiny vie odpisat osoba, ktoru som pred tymi 3ma hodinami poziadala o pomoc a suhlasila. Ci tiez nerealne? A ano uz sa bavim.. lebo ste sa zasa pustili do mna. Ako vzdy.
@anonym_df10b5 po 3x krat. Otec dietata pracuje od 6:00.
@anonym_autor To nie je odpoved na otazku🙃
@anonym_df10b5 chcela si vediet jeho nazor? Co povedal? Ako sa zachoval alebo zatvaril? Chces nanho cislo mozes sa sama spytat aka bola reakcia.
@anonym_autor vidis, a tak ta nakopli, ze si nasla riesenie. Bez toho by si si len dalej zufala a rucala sa.
@viestta ja este budem rucat. Vela krat.. ci nemam na to pravo?
@anonym_df10b5 otec nie je ucastnik "konania", on je z obliga
@viestta idem mu povedat nech si vytvori ucet a da vam vediet. Hlavne tebe mila viestta. Ty si vsade. Budes jeho stara znama kamoska.
@viestta To je mi uplne jasne. Este by sa trapil, co bude s dietatom cez prazdniny. To uz kde sme😏
To chces fakt dieta cez prazdniny budit o piatej a vodit ho o tom case volakam aby stihas rannu na siestu? Zas trochu sudnosti tiez....ked ho nevies vodit, daj ho na tabor, kde bude rovno aj spat, nie na denny...
@anonym_c80369 a čo má robiť keď potrebuje ísť do práce? 🙈
@anonym_autor iste budes sa rucat, este vela krat, napriklad ked ti dieta oznami, ze uz nebude s tebou spavat...
@viestta ak mi to dieta oznami tak to prijmem ako fakt, ze dieta dozrelo 🙂 nie niesom z tych matiek co nechali od babatka dieta same v postielke hoci aj vyrevat aby som mala vecer klud pred telkou.
Vies to respektovat, ze niekto to ma inak. Ze radsej da na pocit dietata pred tym co by sa malo? Co sa musi? Ake su tabulky?
@viestta To je mi uplne jasne. Este by sa trapil, co bude s dietatom cez prazdniny. To uz kde sme😏
@anonym_df10b5 ja som tak rada ze mu vidite do duse 😊😊😊 to je mile.
Ja ti napíšem za seba a moju skúsenosť s tábormi, s ktorými spolupracujem. Drvivej väčšine rodičov vyhovuje tábor 8-16.Kvôli /1-2 deťom sa nikomu neoplatí byť tam od 6 či 7.
Ja ti napíšem za seba a moju skúsenosť s tábormi, s ktorými spolupracujem. Drvivej väčšine rodičov vyhovuje tábor 8-16.Kvôli /1-2 deťom sa nikomu neoplatí byť tam od 6 či 7.
@abbey1 chapem. Uz som zistila. Taketo pripady ako som ja je ich strasne malo.. jednoducho mam smolu.
@abbey1 chapem. Uz som zistila. Taketo pripady ako som ja je ich strasne malo.. jednoducho mam smolu.
@anonym_autor popravde ja sama skôr poznám ženy ktoré skôr pracujú od 6 alebo od 7 . Od 8-9 teraz asi ani nikoho .
Škola je od 8mej teda nevidím nič zlé na tom. Do školy tiež treba dieťa nosiť do istého veku. Tiež ho tam nedáš o 6tej ráno či. A to neber v zlom aj syn chodil do tábora od 7,30 bol do 15,30 denne su tak väčšinou. Potom tie kde sa spí máš bez starostí a deti berú niekto od 6-7r

Namiesto frflania hľadaj . Svet sa netočí okolo teba