Ako riešiť lektorku s nevhodným správaním?
Čaute baby, príde vám to normálne alebo len ja som divná ? Ako by ste komunikovali s takou lektorkou ktorá mešká na hodiny, na hodine sa nesústredí, rozoberá súkromné veci, rieši vlastného psa. Na hodinách normálne obeduje, večeria. Minule zrušila hodinu lebo musela ísť von so psom. Párkrát musela variť tak sme presunuli hodinu o 20 minút. Kurz cudzieho jazyka stal 1000€. Mali sme 20 hodín, včera sa ma pýtala či si chcem predĺžiť kurz a zaplatiť ďalších tisíc eur, odpoveď z mojej strany bola nie a začala ma presviedčať že to si musím platiť keď sa ten jazyk chcem naučiť, nestačí samoštudium a tak ďalej, hodinu má presviedčala až ma to úplne demotivovalo. Na hodinách sme stihli možno len 2-3 cvičenie a to aj tak som si ich musela sama robiť lebo lektorka ani nevie na ktorej strane v učebnici sme skončili, 3 hodiny sme preberali tote isté cvičenia až ma prešla chuť.
Čo si o tom myslíte a ako by ste s ňou komunikovali ? Ak jej poviem niečo čo sa jej nepáči, tak je hneď agresívna.
Toto by som netolerovala a otvorila s ňou ako ďalej a za akých podmienok
@anonym_1dbc93 nechcela som byť sprostá, myslela som si že bude už normálne učiť. Skadiaľ som mala tušiť že to bude pokračovať ?
Kurz ti je zbytocny, neprides mi inteligentna, a este s takouto lektorkou to su vyhodene peniaze pre teba. Uc sa sama, v dnesnom svete AI, si platit lektorku je mimo zdravy rozum.
@anonym_autor ved toto si mala po par hodinach zrusit a pytat naspat peniaze.
@anonym_autor ved toto si mala po par hodinach zrusit a pytat naspat peniaze.
@anonym_9fe552 peniaze nevracia. Skúšobnú hodinu sme nemali lebo peniaze chcela za celý kurz vopred.
@anonym_autor Predĺžiť kurz ? Ona by mala Tebe vrátiť peniaze za tie hodiny, čo ona vynechala.
@anonym_9fe552 peniaze nevracia. Skúšobnú hodinu sme nemali lebo peniaze chcela za celý kurz vopred.
@anonym_autor co uz teraz.. teraz jej mozes uz len napisat peknú recenziu niekde, kde to nevymaze.. ale toto vyzeralo divne od zaciatku
@anonym_autor co uz teraz.. teraz jej mozes uz len napisat peknú recenziu niekde, kde to nevymaze.. ale toto vyzeralo divne od zaciatku
@anonym_91e056 videla som dobre recenzie na ňu keď som si zháňala lektorku tak som chcela skúsiť, len som nečakala že sa tak bude chovať po pár hodinách. Peniaze mi už nevráti.
podla mna si zla dena a sklamala si aj ako matka, Taketo nieco sa predsa nerobi.
podla mna si zla dena a sklamala si aj ako matka, Taketo nieco sa predsa nerobi.
@anonym_342b92 Čo???
@anonym_autor normálne by som jej povedala že zvolím inú formu štúdia alebo iný kurz/agentúru a aj prečo....
@anonym_autor No, tak o peniaze si prisla, kurz rozhodne nepredlzuj a daj jej pravdivu recenziu, nech ini nenaletia tiez.
@anonym_autor ja som akurat na kurze a akurat nam dnes hovorili o spatnej vazbe. tak jej daj negativne hodnotenie, nech vedia aj ostatný a samotna lektorka bude mať priestor na zlepšenie a napravenie chyb
Nevidím dôvod, prečo by si predlžovala kurz.Pokojne vysvetli p lektorke, že ti nesadol štýl jej výučby a sama sa rozhodneš, že ako budeš pokračovať.
Ako si jej to platila? Dostala si ku tomu aj nejaký papier? Má niekde napísané podmienky? Máš písomne info o zrušenej a posunutých hodinách? Na základe tohto by som žiadala vrátiť aspoň časť peňazí... ak to bolo na čierno, pripomenula by som jej to... normálne slušná spätná väzba a pravdivú recenziu vycapiť...
@anonym_autor No, tak o peniaze si prisla, kurz rozhodne nepredlzuj a daj jej pravdivu recenziu, nech ini nenaletia tiez.
@anonym_9fe552 všimla som si že aj iným žiakom to urobila, peniaze nevrátila a v polke kurzu žiak odišiel, z rovnakých dôvodov.
@anonym_autor samozrejme nepredlžovať, napísala by som aj recenziu. Inak, to čo bol za jazyk, keď 50€ za h? Či myslela si lekcie? No aj 25/h sa mi zdá veľa, jedine, ak to bol nejaký orientálny jazyk...
@anonym_342b92 čo??
@anonym_autor pracuje pre jazykovku?
Za takýchto podmienok by som pýtala naspäť peniaze. Ja som mala tiež takú lektorky, čo furt meškala, pracovala ale pre jazykovku, tak som sa sťažovala jej šéfovi, ako kompenzáciu mi ponúkli hodiny navyše zdarma.
@anonym_9fe552 vyzerá to tak že jej naleteli viacerí študenti.
Nevidím dôvod, prečo by si predlžovala kurz.Pokojne vysvetli p lektorke, že ti nesadol štýl jej výučby a sama sa rozhodneš, že ako budeš pokračovať.
@anonym_5c9220 bude to najlepšie riešenie pre obe strany.
@anonym_autor samozrejme nepredlžovať, napísala by som aj recenziu. Inak, to čo bol za jazyk, keď 50€ za h? Či myslela si lekcie? No aj 25/h sa mi zdá veľa, jedine, ak to bol nejaký orientálny jazyk...
@anonym_98bbd0 bol to nemecky jazyk. Recenziu by som jej aj napísala ale to ma hneď zablokuje.
Ako si jej to platila? Dostala si ku tomu aj nejaký papier? Má niekde napísané podmienky? Máš písomne info o zrušenej a posunutých hodinách? Na základe tohto by som žiadala vrátiť aspoň časť peňazí... ak to bolo na čierno, pripomenula by som jej to... normálne slušná spätná väzba a pravdivú recenziu vycapiť...
@anonym_a8ffde poslala som peniaze na účet. Písomné info o zrušených a posunutých hodinách nemám. Jediné čo môžem urobiť tak napísať recenziu niekde na nete žeby si dali ľudia pozor.
@anonym_autor pracuje pre jazykovku?
@anonym_8fd33c to neviem, nepýtala som sa.
Za takýchto podmienok by som pýtala naspäť peniaze. Ja som mala tiež takú lektorky, čo furt meškala, pracovala ale pre jazykovku, tak som sa sťažovala jej šéfovi, ako kompenzáciu mi ponúkli hodiny navyše zdarma.
@qrstxyz peniaze nevráti. Aký to bol jazyk ? Nebude to tá istá lektorka ktorú mám práve ja ?
@anonym_8fd33c to neviem, nepýtala som sa.
@anonym_autor ak nerobi cez jazykovku, budes musiet vziat odvahu a vecne zhrnut jej vsetko, co si pisala vyssie.
@anonym_autor Podla mna si mala nastavit hranice uz od zaciatku, ked zacala vymyslat, preco zrusit kurz, dalej,ze samotny kurz stoji za prd a povedat jej, ze bud sa to zlepsi alebo ziadas o vratenie zvysnych penazi a nepokracovanie s nou. A povedz jej narovinu,ze nech ta nepresviedca na dalsie kurzy s nou, lebo ...- a vymenuj jej vsetko preco nie. A nech sa aj oduje. A ak sa oduje, taka by kurzy nemala davat, co neznesie aj negativnu kritiku. Drzim palec

@anonym_autor ved si mala povedat, prečo si nechceš predĺžiť kurz. Napíš jej spätnú väzbu v bodoch, mozno sa spamätá, aj keď niektorí ani vtedy nie. Je x kurzov a lektorov, môžeš si dnes vyberat.