Má zmysel platiť 27€ za hodinu angličtiny?
Ahojte baby, začala som sa učiť anglický jazyk. Narazila som na lektorku ktorá ponúka doučovanie angličtiny za dosť vysokú sumu, 27€ na hodinu.
Som divná alebo príde vám to tiež veľa ? Pozerala som na iné lektorky a ponúkajú hodinu angličtinu za oveľa nižšie ceny. Mám ísť do toho kurzu alebo nájsť inú lektorku ?
@anonym_autor My ti máme dať odpoveď? Tu vieš, Co lektorka ponúka. Vyskúšaj 1 hodinu a následne sa rozhodni. Každému sedí niečo iné.
@anonym_autor My ti máme dať odpoveď? Tu vieš, Co lektorka ponúka. Vyskúšaj 1 hodinu a následne sa rozhodni. Každému sedí niečo iné.
@abbey1 jedna hodina sa nedá skúsiť. Platí sa celý kurz a peniaze sa nevracajú.
Veď ked si našla lacnejšie,tak skús lacnejšie 🙂
@anonym_5e7261 tiež ti to príde veľa ?
Zalezi od skusenosti a ovladani jazyka a ako vie naucit. Vela ludi robi za par drobnych a na ich mieste by som sa hanbila vyucovat cudzi jazyk takze ak je naozaj spicka v uceni a jej studenti maju vysledky je to uplne primerana cena. A radsej investovat peniaz eniekomu kto nauci a dobre nauci ako niekomu kto zoberie len peniaze a uroven jazyka bude na hroznej urovni.
@anonym_5e7261 tiež ti to príde veľa ?
@anonym_autor podľa mňa je to dosť
Vysoká cena neznamená vždy kvalitu
@anonym_autor Tak nájdi inú. Ja vždy ponúkam prvú hodinu ako skúšobnú pre obe strany.
@abbey1 mňa skôr zaujímal názor od iných ľudí či je to vysoká suma alebo nie.
No ja by som toľko určite nedala. Kdeže. To kto ma plat 27 eur na hodinu? Prezident? 🙄
Dlzka hodiny je? 45/50/60 minut? Ide o skuseneho lektora z nejakej serioznej jazykovej skoly? Bezna AJ alebo business AJ? Priprava na nejaku skusku? Native speaker alebo nie?
Podla mna priemerna cena za hodinu (45-50 minut) je 25€ plus minus. Native speaker aj 40-45€.
Kazdopadne ja by som za cely kurz vopred nezaplatila, vobec ti ten lektor nemusi sadnut. Ja sa ucim nemecky, cena za hodinu je cca. rovnaka ako pises a najskor sme mali skusobnu hodinu.
@abbey1 mňa skôr zaujímal názor od iných ľudí či je to vysoká suma alebo nie.
@anonym_autor
Kolko stoji cely kurz?
Zaleži od toho aký kraj, v BA plati kamoš synovi online doučovanie za 20€ hodka
Ja som platila 10 eur/hodinu, online.
Ja som platila 10 eur/hodinu, online.
@anonym_df0f3a A z toho dotyčný človek platil odvody, náklady a ešte i žil?
@anonym_autor Nedala by som toľko, hoci cenu chápem. Radšej by som si nasla niekoho, kto učí na čierno a za menej. Nemám na takéto rozhadzovanie.
@anonym_df0f3a A z toho dotyčný človek platil odvody, náklady a ešte i žil?
@abbey1 taká bola jej cena za 50 min. Bolo to ešte v závere min. roku.
@anonym_autor Nedala by som toľko, hoci cenu chápem. Radšej by som si nasla niekoho, kto učí na čierno a za menej. Nemám na takéto rozhadzovanie.
Autorka-skusala si jazykovu skolu? 1-2×v tyzdni podvecer.
@anonym_ac5847 Veď aj táto určite uči na nacierno.
@anonym_autor platim 15e za 60 min synovi , su dvaja na hodine a len anglicky roZpravaju,,,a uz sa mi to zda vela...tolko ja nezarobim za hodinu
@anonym_autor platim 15e za 60 min synovi , su dvaja na hodine a len anglicky roZpravaju,,,a uz sa mi to zda vela...tolko ja nezarobim za hodinu
@jabuducanevesta no cize to ma 30€ na hodinu 🙂 tak pri individualnej hodine to asi bude automaticky viac
pozri si preply.com, mas tam native speakers uz od 8-9€ za hodinu, Slovenke by som za ucenie anglictiny nikdy neplatila.
No ja by som toľko určite nedala. Kdeže. To kto ma plat 27 eur na hodinu? Prezident? 🙄
@anonym_ebd9b7 ze prezident 😅 kopec ludi ma takyto hodinovy rate, aj jeho nasobky.
urcite by som nesla do celeho kurzu a nevysolila tolko penazi len tak, ano mne topride vela, bez vyskusania atd. Ludia si aj sadnut musia niekedy ak ide o hodiny individualne. Dcere som platila FJ 17EUR hodinu a bolo to vela, brala som to tak, z emalokto to uci.. a ani to nestalo za to. Cize dnes, by som iste vyskusala ine. Vela urobi aj to aky maju system v uceni, ci idu podla niecoho, ci kazda hodina je len taka "zapneme sa" a uvidime co budeme robit... bezne su ceny okolo 10-15eur. Ja by som dala viac jedine ak by islo fakt o intenzivne ucenie, skusanie a bol by rychly vysledok.
@anonym_autor Tieto kurzy sú docela podvod. Učia ťa čo najpomalšie ako sa dá, aby z teba vyžmýkali peniaze. Moja mama na to minula tisícky eur a ja mám lepšie znalosti v jazyku iba z Duolinga... Pýtajú si viac ako itčkari a to už je masaker.
@jabuducanevesta no cize to ma 30€ na hodinu 🙂 tak pri individualnej hodine to asi bude automaticky viac
@anonym_8c51eb ved tych 3o pri individualnej hodine
Prepáčte, ale platiť 8-9-10 eur za hodinu individuálneho učenia sa vám zdá primerané? V skupinke je to ôk, ale ak toľko zaplatíte za individuálnu hodinu, tomu lektorovi zostane reálne v čistom koľko? Zamysleli ste sa?
Ja keby som mala dat deti na individualne ucenie hocicoho za menej ako 10-15e tak si pomyslim, ze ten ucitel je asi slaby resp sa nevie ocenit. Lebo sa venovat niekomu hodinu, pricom sa na tu hodinu musi aj pripravit.... podla mna min 15-20e za indiv hodinu jazyka..... A tiez by som si dala pozor na to, ci je to student, absolvent alebo seriozny ucitel. ...
A aký je to kurz, co budes vediet po jeho dokonceni?
Najdi si jazykovu skolu kde dostanes aj papier do ruky po skuskach.Mna vysla hosina v skupine 4roch asi 8€
Platila som synovi 22 eur, jeden na jedneho. Boli to kvalitne odvedene hodiny, nelutujem ani cent.

Veď ked si našla lacnejšie,tak skús lacnejšie 🙂