Ako riešiť konflikt pri odovzdávaní dokumentov?
Máme neskutočne dusno v praci (myslím atmosféru). Konečne odchádzam na ine oddelenie, náplň práce mi ostáva. Pripravujem projekty pre zákazky, čiže úplne od nuly až po hotovú zložku. Takuto zložku odovzdávam na moje pôvodne oddelenie, ešte tam potom dopĺňam 2 certifikáty. Keď odovzdám zložku, tak už ju dopĺňaju na oddelení. A teraz, keď odídem z toho oddelenia a budem tam potrebovať doplniť tie 2 certifikáty, mám ich bachnut na stol nech si to tam záložka alebo to mám založiť ja? Ja už nechcem vstupovat do ich zložky ale teda, teraz to robím. Problém je, ta jedna kolegyňa, ktorá si vymyslela "postup" základania tých certifikátov a pre mňa som väčšej somariny nevidela. A teda, viem že to je totalna blbost ale ja sa už dva týždne rozhodujem, či jej to bachnem na stol alebo nie...🤣
kolegyňa má kompetencie na príkazy ? Ak nie tak len pekne s úsmevom "Nech sa páči tu máte".
Rob si svoju robotu,nie ich. A čo ti brani ísť za šéfom a navrhnuť lepši logickejší postup?
@janinah už to riešim. Preto aj odchádzam na ine oddelenie. Tam nejde o žiaden lepši postup. Je to len založenie dvoch papierov do sanona plus omáčky okolo toho.
kolegyňa má kompetencie na príkazy ? Ak nie tak len pekne s úsmevom "Nech sa páči tu máte".
@anonym_9377d0 no, bola moja vedúca ale to len preto, lebo som sedela na jej oddeleni. Naše práce sú ale úplne iné. Tým, že odchádzam sa prestava stavať mojou vedúcou. Ona o Tom ale ešte nevie
@anonym_autor opytaj sa nadriadeneho co mas robit, ak to maju robit oni, tak im to nechaj.
Rob to, co mas v naplni prace.
@anonym_autor doporucene do vlastnych ruk cez slovensku postu
@anonym_autor tak si to vychutnaj urob ako chcu a dovidenia dievcence. ..
vedúca ti povedala ako to máš robiť a je dobre že si to tak robila aj keď ti to nedávalo zmysel (ani nemusí, rozhoduje vedúca). teraz sa zachovaj rovnako - vypýtaj si usmernenie od svojho nadriadeného 🤷 žiadne bachanie na stôl 🙈 nesprávaj sa detinsky ale dospelo a profesionálne

Rob si svoju robotu,nie ich. A čo ti brani ísť za šéfom a navrhnuť lepši logickejší postup?