icon

Musíte v práci vypisovať každú hodinu?

Včera o 19:35

Robím na zákazníckej podpore - maily, telefonáty, reklamácie, občas administratíva. Doteraz sme mali úlohy v systéme a nikto neriešil, či som na niečom robila 20 minút alebo dve hodiny.
Od pondelka máme tabuľku a do nej zapisovať priebežne celý deň - 8:00-9:00 maily, potom reklamácie, telefonáty atď. Trochu mi to príde, akoby už nestačilo, že je práca hotová. Máte toto niekde tiež?

anonym_571889
Včera o 19:39

niečo podobné už pred x rokmi.
takéto srandy sa dejú pred prepúšťaním.

anonym_fcd88b
Včera o 19:44

my sme v praci po minutach museli rozpisovat cely den, trvalo to asi 2 roky, strasne ma to unavovalo, lebo bolo tazke stihat pracu a pisat o tom litanie , cista buzeracia

eeffka
Včera o 19:52

@anonym_autor uplne bezna prax pred optimalizaciou personalu, nakoniec sa ukaze ze co tebe trva 30min ina ma v priemere za 15. A hadaj co potom

anonym_aedfce
Včera o 19:52

Každý manažér/ik/CEO zavádza často absurdné novoty pre novoty, až to dospieva do štádia, že ľudia v čoraz väčšom korporáte nemajú čas kvalitne vykonávať svoju hlavnú prácu pre samé Excely, Powerpointy, cally, meety... až úplne vyhoria. To je tá business administration. A potom sa čudujú, že napriek všetkým skvelým tabuľkám, grafom, koláčom, meraniam výkonov, kvality... nákladovosť neklesá, ale skôr rastie.

anonym_0e8827
Včera o 20:00

Robili sme tzv "snímku dňa" pri vnútornom audite - neskutočne to zdržovalo a skracovalo reálny
pracovný výkon

anonym_6c557e
Včera o 20:25

Muž robil v práci tzv. časové denníky
Bola to čistá buzeracia. Zabralo mu to strašne veľa času a časom aj magor swd pochopil že to len ľudí zdržuje a oberá o čas na prácu
Každý kvalitný šéf vie, že papier znesie veľa a to čo je tam kvetnato rozpísané nemusí sedieť s realitou

cyberk
Včera o 21:00

Tak vy ste sa zabudli v dobe kamennej ci co 😂 keby si vedela ako to prisne funguje vo vacsich firmach uz davas vypoved asi

beata_k
Včera o 21:17

@anonym_autor Nuz, bud rada za excel. Tabulecka znesie vela. Ale skus Power BI. To len tak neototo.

biba_18
Včera o 21:27

časová mapa činností. úplna debilina…

biba_18
Včera o 21:32
@beata_k

@anonym_autor Nuz, bud rada za excel. Tabulecka znesie vela. Ale skus Power BI. To len tak neototo.

@beata_k nie všetko sa dá prehnať cez power bi…

beata_k
Včera o 21:48
@biba_18

@beata_k nie všetko sa dá prehnať cez power bi…

@biba_18 nie

andreatytler
Dnes o 04:07

@anonym_autor Vzdy pred prepustanim. Za 20 rokov som to zazila asi 5x.

anonym_31bd30
Dnes o 04:58

Manžel to má. Americká firma. Musia mať vykryty celý deň. Ak má menej práce, otravuje kolegov, či mu niekto niečo neposunie.