Musíte v práci vypisovať každú hodinu?
Robím na zákazníckej podpore - maily, telefonáty, reklamácie, občas administratíva. Doteraz sme mali úlohy v systéme a nikto neriešil, či som na niečom robila 20 minút alebo dve hodiny.
Od pondelka máme tabuľku a do nej zapisovať priebežne celý deň - 8:00-9:00 maily, potom reklamácie, telefonáty atď. Trochu mi to príde, akoby už nestačilo, že je práca hotová. Máte toto niekde tiež?
my sme v praci po minutach museli rozpisovat cely den, trvalo to asi 2 roky, strasne ma to unavovalo, lebo bolo tazke stihat pracu a pisat o tom litanie , cista buzeracia
@anonym_autor uplne bezna prax pred optimalizaciou personalu, nakoniec sa ukaze ze co tebe trva 30min ina ma v priemere za 15. A hadaj co potom
Každý manažér/ik/CEO zavádza často absurdné novoty pre novoty, až to dospieva do štádia, že ľudia v čoraz väčšom korporáte nemajú čas kvalitne vykonávať svoju hlavnú prácu pre samé Excely, Powerpointy, cally, meety... až úplne vyhoria. To je tá business administration. A potom sa čudujú, že napriek všetkým skvelým tabuľkám, grafom, koláčom, meraniam výkonov, kvality... nákladovosť neklesá, ale skôr rastie.
Robili sme tzv "snímku dňa" pri vnútornom audite - neskutočne to zdržovalo a skracovalo reálny
pracovný výkon
Muž robil v práci tzv. časové denníky
Bola to čistá buzeracia. Zabralo mu to strašne veľa času a časom aj magor swd pochopil že to len ľudí zdržuje a oberá o čas na prácu
Každý kvalitný šéf vie, že papier znesie veľa a to čo je tam kvetnato rozpísané nemusí sedieť s realitou
Tak vy ste sa zabudli v dobe kamennej ci co 😂 keby si vedela ako to prisne funguje vo vacsich firmach uz davas vypoved asi
@anonym_autor Nuz, bud rada za excel. Tabulecka znesie vela. Ale skus Power BI. To len tak neototo.
Manžel to má. Americká firma. Musia mať vykryty celý deň. Ak má menej práce, otravuje kolegov, či mu niekto niečo neposunie.

niečo podobné už pred x rokmi.
takéto srandy sa dejú pred prepúšťaním.