Musíte v práci vypisovať každú hodinu?
Robím na zákazníckej podpore - maily, telefonáty, reklamácie, občas administratíva. Doteraz sme mali úlohy v systéme a nikto neriešil, či som na niečom robila 20 minút alebo dve hodiny.
Od pondelka máme tabuľku a do nej zapisovať priebežne celý deň - 8:00-9:00 maily, potom reklamácie, telefonáty atď. Trochu mi to príde, akoby už nestačilo, že je práca hotová. Máte toto niekde tiež?
my sme v praci po minutach museli rozpisovat cely den, trvalo to asi 2 roky, strasne ma to unavovalo, lebo bolo tazke stihat pracu a pisat o tom litanie , cista buzeracia
@anonym_autor uplne bezna prax pred optimalizaciou personalu, nakoniec sa ukaze ze co tebe trva 30min ina ma v priemere za 15. A hadaj co potom
Každý manažér/ik/CEO zavádza často absurdné novoty pre novoty, až to dospieva do štádia, že ľudia v čoraz väčšom korporáte nemajú čas kvalitne vykonávať svoju hlavnú prácu pre samé Excely, Powerpointy, cally, meety... až úplne vyhoria. To je tá business administration. A potom sa čudujú, že napriek všetkým skvelým tabuľkám, grafom, koláčom, meraniam výkonov, kvality... nákladovosť neklesá, ale skôr rastie.
Robili sme tzv "snímku dňa" pri vnútornom audite - neskutočne to zdržovalo a skracovalo reálny
pracovný výkon
Muž robil v práci tzv. časové denníky
Bola to čistá buzeracia. Zabralo mu to strašne veľa času a časom aj magor swd pochopil že to len ľudí zdržuje a oberá o čas na prácu
Každý kvalitný šéf vie, že papier znesie veľa a to čo je tam kvetnato rozpísané nemusí sedieť s realitou
Tak vy ste sa zabudli v dobe kamennej ci co 😂 keby si vedela ako to prisne funguje vo vacsich firmach uz davas vypoved asi
@anonym_autor Nuz, bud rada za excel. Tabulecka znesie vela. Ale skus Power BI. To len tak neototo.
Manžel to má. Americká firma. Musia mať vykryty celý deň. Ak má menej práce, otravuje kolegov, či mu niekto niečo neposunie.
pokial tie tvoje hodiny nefakturuju dalej klientom, tak to vyzera na prepustanie.
robím v štátnej správe, a aj my to robíme, najvtipnejšie je, že sme dostali aj plán, koľko percent času nám majú jednotlivé činnosti trvať, takže nahádžem, ako chcú, úplne zbytočná robota
Toto sa u nas zacalo diat,ked isla firma dolu vodou. Vsetci sme si ako chori zacali pisat dennik prace a uzavreli to tym,ze sme vsetci okrem sefa neschopni a vyhodili nas🤣
Toto som mala spisovať v čase výpovednej doby (a kopec iných sprostostí) 🤣. Ževraj preto, aby mohol v budúcnosti nájsť niekoho efektívneho. Ja som dostala výpoveď síce z iných dôvodov, ale verím tomu, že by k takejto situácii prišlo aj tak.
inak, tú krátku chvíľu keď sme museli zapisovat tabuľku činnosti - zapisovala som do nej aj zapisovanie do tabuľky činností 😂
Toto som mala spisovať v čase výpovednej doby (a kopec iných sprostostí) 🤣. Ževraj preto, aby mohol v budúcnosti nájsť niekoho efektívneho. Ja som dostala výpoveď síce z iných dôvodov, ale verím tomu, že by k takejto situácii prišlo aj tak.
@anonym_cbe40c a písala si tam čo konkrétne?
@anonym_cbe40c a písala si tam čo konkrétne?
@biba_18 😂 úplne konkrétne aj úplne presný čas ale bolo mi to už jedno, tak som tam zapísala aj to, že som listovala v Zare. To bol taký … šéf, že no. Chcel aby som zostrihala videa na sociálne siete ale zároveň mi zakazoval používať telefón a do pc mi nedal žiadny program na strihanie videí 🙄 a také podobné chuťovky.
@biba_18 😂 úplne konkrétne aj úplne presný čas ale bolo mi to už jedno, tak som tam zapísala aj to, že som listovala v Zare. To bol taký … šéf, že no. Chcel aby som zostrihala videa na sociálne siete ale zároveň mi zakazoval používať telefón a do pc mi nedal žiadny program na strihanie videí 🙄 a také podobné chuťovky.
@anonym_cbe40c veď to, že ja sa poznám že by som tam napísala ale úplne že haluze…

niečo podobné už pred x rokmi.
takéto srandy sa dejú pred prepúšťaním.