Nadriadenej vadi moje obliekanie: Prispôsobiť sa alebo podať výpoveď?
Som typ zeny ( rebelka ) a nastupila som pred par tyzdnami na nove miesto. V nasom povolani je nutny nejaky kodex obliekania, ale na dvoch predchadzajucich miestach to nikto neriesil. Zrazu som dnes uz druhykrat bola upozornena, aby som nosila podprsenku, napriek tomu, ze do nej takmer nemam co schovat. Kombinacia obtiahnuteho rolaku a tielka na ramienkach je nieco, co nosim uz 15 rokov v takomto pocasi, a nikdy s tym nemal nikto problem. A zrazu ma zastupujuca pani riaditelka potrebu poucovat o tom, ze je to nevhodne. Sla som tam pracovat iba preto, ze to mam o 15 minut blizsie domov, ale vazne zvazujem podanie vypovede. Kolektiv je super, ale toto uz povazujem za sikanu od trikrát rozvedenej furie s obezitou druheho stupna. Prisposobili by ste sa?
@anonym_autor vieš ty vôbec, čo je to šikana? Fakt, že v práci je nejaký dress code ti bol určite transparentne komunikovany a ty tým, že si do prace nastúpila, si to akceptovala a súhlasila si s tým. Čiže ona ta len upozorňuje na to, že nedodrziavas to, čo je dané a s čím si súhlasila. A ty namiesto toho, aby si to akceptovala a dodržiavala, tak sa rozčuľujes a ešte ju tu aj urazas. Akt podriadená na pohladanie.
Autorka je učividný troll ale reagujem na komentáre nechápavých žien. Rozdiel medzi mužskými a ženskými je v sexualizácii lebo skrátka hetero muž vníma ženské bradavky sexuálne a to je úplne prirodzené! Len vykojené ženské mozgy to berú ako napr ruku 😄
Takže asi nechceš aby okolo teba chodili kolegovia so stojákom veď to je predsa tiež prirodzená časť tela 😉😉 a oni nechcú aby si na nich písala sťažnosti lebo im tam padli oči
Aký je rozdiel medzi chkapakymi a ženskými bradavkami? Vôbec žiadny..
@anonym_7c6701 Kolkokrat si videla chlapovi trcat bradavky spod rolaka?
Ved oni maju bradavky omnoho plochejsie, a ja aj ked si dam niekedy tenku podprdu, tak mi trcia von. Chapem, ze to moze byt nevhodne.
@anonym_autor daj si aspon nalepky na bradavky, ak tie su problemom. Ved dnes uz je vela rieseni na zivot bez podprseniek, ale zas ludia nie su este vsade uplne zvyknuti.
Sprav kompromis, zalep bradavku, mozno to bude stacit.

@anonym_7c6701 fakt sa mozes toto spytat?
@anonym_40d6b5 fakt predstav si ze môžem, pokiaľ nemá prsia tak je to jedno a to isté. A aj keby mala malé prsia tak niektorí chlapi majú aj trojky hádam a nenosia nič lebo nemusia lebo sú chlapi 🤪