icon

Páči sa mi 49-ročný chlap zo zahraničia

Včera o 18:35

Preco je to tak ? Vzdy ked je niekto pekny , vie ako so ženami , je kurevnik? 🤔 Presne ako v tom filme SEX/LIFE pri chalanovi ktory nie je ako model ,chce rodinu neni taly dobry v sexe je normálny neni kurevnik . A preco ti co vedia ako ma vzrusit ako ma nastartovat ze by som dala vsetko aby som bola ich su kurevnici?!! Tam kde je velka chemia , vzdy su bud v otvorenom vztahu alebo v kombinaciach alebo su zenaty a podvadzaju kde stihnu?

Strana
z3
autor
Včera o 21:39
@haley7897

Čiže tvoj typ je emocionálne nedostupný kurevník bez hornej pery s accentom ... nice 🤌🏼

@haley7897 nemyslim to , myslim vyzor , ano lubia sa mi aj srbi kurdi turci . Ale proste taky su pekny sarmantny a je tam ta chemia ..🙄 Ten co neni moj tip vzhladom nevie to vacsinou ani v posteli a ti su prave rodinne typy :( A mne sa takyto paci mne je to sen mat takeho ale ze ma oci len pre mna

haley7897
Včera o 21:44
@anonym_autor

@haley7897 nemyslim to , myslim vyzor , ano lubia sa mi aj srbi kurdi turci . Ale proste taky su pekny sarmantny a je tam ta chemia ..🙄 Ten co neni moj tip vzhladom nevie to vacsinou ani v posteli a ti su prave rodinne typy :( A mne sa takyto paci mne je to sen mat takeho ale ze ma oci len pre mna

@anonym_autor no ono, ak "to vedia v posteli ", tak to zväčša znamená, ze maju prax. Nenapadlo ti niekedy skusit to s niekym bližšie tvojmu veku, ktorý by mal tie oci len pre teba a "vytrenovat " si ho v posteli podla seba. Podľa mna by boli ochotní popracovať...

enmery
Včera o 21:48
@haley7897

@anonym_autor no ono, ak "to vedia v posteli ", tak to zväčša znamená, ze maju prax. Nenapadlo ti niekedy skusit to s niekym bližšie tvojmu veku, ktorý by mal tie oci len pre teba a "vytrenovat " si ho v posteli podla seba. Podľa mna by boli ochotní popracovať...

@haley7897 Autorka ma s vysokou pravdepodobnosťou bordeline/hraničnú poruchu osobnosti/. Pokiaľ nezačne toto riešiť seriózne, všetky jej vzťahy a muži celý život budú len takéto...

autor
Včera o 21:52
@haley7897

@haley7897 mala som aj mladsich ale vsetko kurevnici :( Ked som mala vztah skusala som to ale sa chalan urazil a spadlo mu sebavedomie citil sa ze neni moc dobry

autor
Včera o 22:03
@enmery

@haley7897 Autorka ma s vysokou pravdepodobnosťou bordeline/hraničnú poruchu osobnosti/. Pokiaľ nezačne toto riešiť seriózne, všetky jej vzťahy a muži celý život budú len takéto...

@enmery to proste nexistuje chlap ktory je pekny sarmantny top v posteli a ze ma oci len pre jednu? Asi by som vela chcela

anonym_1a7e34
Včera o 22:42
@anonym_autor

@enmery to proste nexistuje chlap ktory je pekny sarmantny top v posteli a ze ma oci len pre jednu? Asi by som vela chcela

@anonym_autor existujú, ale keď mu napíšeš hneď že chceš s ním sex tak si jasná a už nemá záujem o nič viac.
Nenecháš chlapa sa do teba zamilovať, dobíjať ťa, spoznať ťa, si len kus masa čo dostane hneď

autor
Včera o 22:56
@anonym_1a7e34

@anonym_autor existujú, ale keď mu napíšeš hneď že chceš s ním sex tak si jasná a už nemá záujem o nič viac.
Nenecháš chlapa sa do teba zamilovať, dobíjať ťa, spoznať ťa, si len kus masa čo dostane hneď

@anonym_1a7e34 praveze ja som mu nic nenapisala , a este som odbocovala od tej temy ale stale viac viac az sa mi ukazal holy na kamere ..

autor
Včera o 22:58
@anonym_1a7e34

@anonym_1a7e34 hovorim nechcem vyzerat lahko pacis sa mi ale je to skoro a on ja to neriesim kazda to miluje len sa pretvaruju ze su slusne , ja mam vela zien bez zavazkov , ja hovorim ale ja sa viazem a on nebudeme sa viazat kym neuvidime ake to je zatial len uzivajme

anonym_1a7e34
Včera o 23:05
@anonym_autor

@anonym_1a7e34 hovorim nechcem vyzerat lahko pacis sa mi ale je to skoro a on ja to neriesim kazda to miluje len sa pretvaruju ze su slusne , ja mam vela zien bez zavazkov , ja hovorim ale ja sa viazem a on nebudeme sa viazat kym neuvidime ake to je zatial len uzivajme

@anonym_autor je to staré, nadržané prasa.. koľko máš rokov?

enmery
Včera o 23:08
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka ty rieš svoj psychický stav. Inak ako neliečená budeš stretávať len takýchto chlapov a vrhať sa do nechráneného sexu hlava nehlava. Nie si schopná vnímať. Aj ti chlapi rovno povedia, že chcú len sex, ty ideš a potom plačeš prečo. Ty potrebuješ terapeuta a nie chlapov.

autor
Včera o 23:35
@anonym_1a7e34

@anonym_autor je to staré, nadržané prasa.. koľko máš rokov?

@anonym_1a7e34 26

anonym_6f0265
Včera o 23:36
@anonym_cc8acd

Ten posledny vyzera ako uplny romantik.

@anonym_cc8acd 😂😂😂

autor
Včera o 23:36
@enmery

@anonym_autor Autorka ty rieš svoj psychický stav. Inak ako neliečená budeš stretávať len takýchto chlapov a vrhať sa do nechráneného sexu hlava nehlava. Nie si schopná vnímať. Aj ti chlapi rovno povedia, že chcú len sex, ty ideš a potom plačeš prečo. Ty potrebuješ terapeuta a nie chlapov.

@enmery este som sa snim nestretla , len ja by som vzdy chcela nieco viac lebo sa mi velmi paci , a ti kroey sa mi nepacia by chceli nieco viac . A takyto co mi je top top len to a ze potom uvidime 😕 Ani som mu meodpisala

sisa_s
Včera o 23:37

Ty si dokonala adeptka na to, aby si v 40tke zakladala fnuk fnuk temy, ako ta ziadny chlap nechce, lebo roky budes riesit blbcov srbov a sex...beznadejny pripad

autor
Včera o 23:38
@sisa_s

Ty si dokonala adeptka na to, aby si v 40tke zakladala fnuk fnuk temy, ako ta ziadny chlap nechce, lebo roky budes riesit blbcov srbov a sex...beznadejny pripad

@sisa_s ale ked oni su taky pekny tak vyzeraju muzne vsetci su vysoky a cierny🥺

autor
@sisa_s

@sisa_s nasi slovaci su nizky odomna o hlavu pretoze som dost vysoka svetly velmi neviem iny su

anonym_6f0265
@anonym_autor

@anonym_autor jedna tu ma take nieco doma a pravidelne chodi zakladat temy ako jej manzel denne pise 20 zenam, ze ich chce pretiahnut, staci, ze ide varit, do obchodu, ked ti toto chyba k stastiu

sisa_s
Včera o 23:40

Dotrenuj nominativ pluralu, nikto nechce hlupu zenu na vazny vztah.. vysokeho cierneho najdes aj na slovensku, lunik napriklad

autor
Včera o 23:42
@sisa_s

Dotrenuj nominativ pluralu, nikto nechce hlupu zenu na vazny vztah.. vysokeho cierneho najdes aj na slovensku, lunik napriklad

@sisa_s nechcem roma , ti vyzeraju alo z Indie

haley7897
Včera o 23:43
@anonym_autor

@sisa_s ale ked oni su taky pekny tak vyzeraju muzne vsetci su vysoky a cierny🥺

@anonym_autor ze máš typ ktorý sa ti paci je v pohode. ono bude asi hlavne problém v tom, kam na nich chodíš. Nejaká zoznamka? 90% tam chodi len na to jedno...

anonym_c9277d
Včera o 23:48

@anonym_autor z tých fotiek najlepší je ten kohút na tej poslednej

Strana
z3