icon

Problémy s vedením v školstve

Dnes o 20:44

Ake je vedenie v skolstve? Je to tak naozaj, ked treba nic sa neriesi, kontroluju, hladaju chyby, nerozdeluju pracu rovnako, ani odmeny a nevedia sa spravat voci kolegom, ale naopak niektori maju zasa protekciu a mozu si aj nohy vylozit a nerobit takmer nic?

anonym_f7979e
Dnes o 20:58

@anonym_autor ak si myslis, ze ked niekto nieco povie, tak to pausalne plati pre kazde skolstvo/sektor/typ prace.. tak si dost mimo

autor
Dnes o 21:02
@anonym_f7979e

@anonym_autor ak si myslis, ze ked niekto nieco povie, tak to pausalne plati pre kazde skolstvo/sektor/typ prace.. tak si dost mimo

@anonym_f7979e to si rozhodne nemyslim, ale na skolstvo to pocuvam pravidelne a preto sa pytam, ci je to tak aj inde. Prave preto tato diskusia a nakoniec zistime, ze je to vsade tak, alebo uvidime ake budu vysledky z tejto diskusie. Som zvedava na kazdeho nazor.

anonym_274c30
Dnes o 21:07

Mám skúsenosti z viacerých škôl. Áno, niekde je to aj tak, ako popisujes. A niekde je to aj úplne naopak.

anonym_1b987c
Dnes o 21:08
@anonym_autor

@anonym_f7979e to si rozhodne nemyslim, ale na skolstvo to pocuvam pravidelne a preto sa pytam, ci je to tak aj inde. Prave preto tato diskusia a nakoniec zistime, ze je to vsade tak, alebo uvidime ake budu vysledky z tejto diskusie. Som zvedava na kazdeho nazor.

@anonym_autor Tak ale to mozes mat kdekolvek, v akejkolvek praci. Niekde to je, niekde nie alebo v mensom..

autor
Dnes o 21:11
@anonym_1b987c

@anonym_autor Tak ale to mozes mat kdekolvek, v akejkolvek praci. Niekde to je, niekde nie alebo v mensom..

@anonym_1b987c to je ta vec, ze inde to bude asi v mensom, alebo ziadnom rozsahu a preto hovorim prave o skolstve, lebo tam je to ako keby bezne.

autor
Dnes o 21:12
@anonym_274c30

Mám skúsenosti z viacerých škôl. Áno, niekde je to aj tak, ako popisujes. A niekde je to aj úplne naopak.

@anonym_274c30 co bolo castejsie?

anonym_9a18d0
Dnes o 21:12

@anonym_autor Najlepšie robota keby nebola žiadna, čo ?

autor
Dnes o 21:14
@anonym_9a18d0

@anonym_autor Najlepšie robota keby nebola žiadna, čo ?

@anonym_9a18d0 podla toho na ktorej strane by som sedela.

anonym_1b987c
Dnes o 21:21
@anonym_autor

@anonym_autor By si sa divila, ako aj v korporatoch to byva "spravodlive"

anonym_f7979e
Dnes o 21:22
@anonym_autor

@anonym_1b987c to je ta vec, ze inde to bude asi v mensom, alebo ziadnom rozsahu a preto hovorim prave o skolstve, lebo tam je to ako keby bezne.

@anonym_autor nie, nie je.

autor
Dnes o 21:29
@anonym_1b987c

@anonym_autor By si sa divila, ako aj v korporatoch to byva "spravodlive"

@anonym_1b987c tak o tych som pocula hned po skolstve. Nevadi ti to, ked tam pracujes? Alebo sedis na lepsej strane?

anonym_9a18d0
Dnes o 21:53
@anonym_autor

@anonym_9a18d0 podla toho na ktorej strane by som sedela.

@anonym_autor Tak v školstve robia aj upratovačky.