Rozprávate sa so všetkými kolegami v práci?
Rozprávaš sa v práci so všetkými kolegami? Aká je u vás atmosféra? Máme tu dvoch „energetických upírov“, ktorí sa chcú s každým baviť, no ich reči nemajú žiadnu hĺbku – sú to len klebety a prázdne táraniny. O také veci nemám záujem; oberá ma to o energiu. Pokojne som im to povedal, ale urazili sa a začali o mne klebetiť, čo považujem za detinské. Nemyslím si, že v práci musíš byť s každým za dobre; v kancelárii si priateľov nehľadám.
@anonym_autor ahoj robím v gastre a nerozprávam sa so všetkými . Sú kolegovia , ktorí sú mi veľmi blízky a zase sú takí , ktorí proste by len ohovárali , očierňovali a strašne by sa pretiskali každému cez prdel . To sú takí slniečkary. Usmevik na tvári a v súkromí ťa pomaly idú prekliať. Čiže vychádzam snimi len na pracovnej báze . Keď potrebujem ohľadom prace im niečo poviem . Samozrejme , že sa im vždy slušne pozdravim , poďakujem im . Ale netravim snimi čas , nestretávam sa snimi mimo prace a nerozprávam sa snimi o mojom súkromí . Držím si proste odstup a nijak nevytváram dusno . Nemusíš proste so všetkými udržiavať nejaký vzťah a nasilu komunikovať .
Rozprávam sa so všetkými. Ale sme taka particka 8 ľudí. Stretávame sa aj po práci, cez vikendy. Poznáme si rodiny.
V práci trávim 8 hodín, to je viac ako niekedy s rodinou a preto chcem mst dobre vzťahy
@anonym_autor ahoj robím v gastre a nerozprávam sa so všetkými . Sú kolegovia , ktorí sú mi veľmi blízky a zase sú takí , ktorí proste by len ohovárali , očierňovali a strašne by sa pretiskali každému cez prdel . To sú takí slniečkary. Usmevik na tvári a v súkromí ťa pomaly idú prekliať. Čiže vychádzam snimi len na pracovnej báze . Keď potrebujem ohľadom prace im niečo poviem . Samozrejme , že sa im vždy slušne pozdravim , poďakujem im . Ale netravim snimi čas , nestretávam sa snimi mimo prace a nerozprávam sa snimi o mojom súkromí . Držím si proste odstup a nijak nevytváram dusno . Nemusíš proste so všetkými udržiavať nejaký vzťah a nasilu komunikovať .
@anonym_1b0e36
@anonym_665ca7 tí dvaja so mnou chcu silou mocou rozpravat, ja zas nemám zájem, za to májů teoriu že som chorá😆Nie som introvert ale žijom mimo práce, aj v práci mám Ludi,ktori sú blizsie
@anonym_1b0e36
@anonym_665ca7 tí dvaja so mnou chcu silou mocou rozpravat, ja zas nemám zájem, za to májů teoriu že som chorá😆Nie som introvert ale žijom mimo práce, aj v práci mám Ludi,ktori sú blizsie
@anonym_autor akože úprimne vám poviem čo vás po nich . Chápete . Nemusíte sa absolútne baviť s nikým nasilu , keď nechcete . Zrejme sú oni chorí , keď im to nedochádza , že nemáte záujem . Nič si z toho nerobte . Bavte sa s kým chcete .
Fyzicky by sa nedalo rozpravat s kazdym, je nas vela, zaroven ale pre mna su korektne vztahy na pracovisku dolezite, nie kazdy mi musi byt blizky a viest s ním hlbsie debaty, niekto mi vyslovene nesedí ale korektne vztahy chcem mat s kazdym. Ak sa s niekym nechcem rozpravat, tak asertivne poviem Betka prepac mam toho teraz vela, nemam priestor s tebou kecat, urobim to 3x a Betka viac nepride 🙂 alebo si dam sluchadla, proste je x sposobov, ako vies ludom dat najavo, ze sa ti nechce rozpravat bez toho, aby sa to niekoho dotklo alebo narusilo vztahy. Teda, ak niekto nie je prehnane citlivy a dotklo by sa ho aj toto...v tom pripade co uz.
@anonym_autor máme priateľskú atmosféru, ako s nadriadenými, tak s kolegyňami, ale tiež nemusím klebety, ani riešiť politiku. Vyhýbam sa takým debatám a oni si už zvykli. Nikto sa neuráža, ani nenúti.
@anonym_autor v práci sme iba dve,ja a šéfka,tak ak sa rozprávam s ňou tak sa rozprávam zo vsetkými kolegami
@anonym_autor Kedze nas je celkom dost, neda sa rozpravat stale so vsetkymi, ale nemame problem sa porozpravat, ked k tomu pride. V by alej praci nas bolo vyse 100 na oddeleni, tam to neslo, boli ludia, s ktorymi som sa len pozdravila, ale ci v tejto, aj v tamtej som mala blizkych ludi, ktorych som mohla volat pracovne kamaratky ci pracovni kamosi.
Rozpravam sa, pretoze je tak zivot na pracovisku prijemnejsi, ak ma clovek s kolegami dobre vztahy. Ale vela zbytocnych reci nemam rada, takze casto je to len rychly smalltalk a potom si idem svoje pracovne veci riesit. Nemam potrebu dopodrobna rozoberat svoje sukromie, ale nie je nic zle na tom sa obcas zasmiat alebo prejavit zaujem o inych ludi.
Rozpravam sa s kazdym na urovni smaltak pri atomate na kavu, v skupine ide na obed, ale su urcity ludia, ktorych preferujem. Napr vaznejsie a osobnejsoe debaty vediem iba s jednym kolegom …. Mimo prace by som nemala iniciativu sa s nikym stretnut … nastastie su uz vsetci v urcitom veku a miesany kolektiv … tak su vyrovnani sami so sebou a v pohode
@anonym_autor rozprávam sa s každým, sme dobrý kolektív. Co nam ale pribudli dvaja noví ludia, tym vsetko vadi, vsetko príliš riešia aj totálne kraviny a malichernosti. My povodní taki nie sme, vzdy sme vedeli medzi sebou normalne komunikovat ,na vsetkom sa zhodnúť a dohodnúť. Robia dusno a klebety, konšpiracie, no otras s nimi. Čím dlhsie su u nas, tym viac to zhoršujú. Ja som ten typ, ktory im ukazuje, ze sa dá s každým vyjsť . Nemam problem s nikým pokecat, ale je dolezite pred každým jedným mysliet na to, ze o com mozem s tym a tym kecnúť.
Ked som prisla do terajsej roboty boli sme dost polarizovani a bol taky rozkol medzi dvomi zlozkami v kancli kde sedime, ale za tych par co som v terajsej robote sa kolektiv velmi stmelil. Rozpravame sa vsetci, s niekym sa rozpravam viacej s nekmym menej, ale nie je to ten typicky vztah - oridem si len odpracovat co mam a idem domov. Vela krat sa nasmejeme, ponadavame si spolu, postazujem sa, ked nas nieco trapi a su dni ked niekoho nieco ťaží tak sice hneď vsetko nevyklabosis kazdemu, ale ak kolegovci vidia, ze sa nieco deje tak sa snazia pomoct a podrzať ťa. Pravidelne sa organizuju obedy a nejake aktivity. Ked niekto odchadza tak sa lúčime a udržiavame kontakt
U nás sa to nedá. Je nás 1200, tak by sme nepracovali a ani tak nestihli.
Takže komunikujem sukromnejsie s pár ľuďmi , pár desiatok služobne a príjemne. Ostatní 🤷

Nie, iba s kolegyňami z kancelárie (3 ženy) sa bavím na dennej báze, aj o súkromí. S ostatnými sa slušne zdravím, ale bez nejakých zbytočných debat, ja to moc nemusím, myslím, že to zo mňa aj cítiť 🙂 aj keď som milá, aspoň z mojho pohľadu. Možno tak 2 vety ročne s každým 😁