icon

Vadí vám jedenie v kancelárii? Diskutujte o etikete.

4. mar 2026

Vadí vám ak kolegyne jedia za stolom? Napr bagetu ,alebo tresku atd?

Strana
z2
pr85
4. mar 2026

@anonym_autor nie, ja tiež dosť často jem za stolom.

anonym_976bc0
4. mar 2026

Nie, u nás je to bežné... nemáme veľmi iný priestor, kde by sme sa vedeli v kľude po sediačky naobedovať... ale keď si balím obed snažím sa myslieť aj na to, aby som "nezamorila" celú kanceláriu

anonym_48854b
4. mar 2026

Ak tú tresku by som mala rozdžabnutú na mojom stole, vadilo by mi to, ale keď si to zje pri svojom, neriešim.

lenka.25
4. mar 2026

Mám iba kolegov a to iné smakocinky si nosia . Pecene klobásky , tlačenky s cibuľou ,oškvarky ard ..: niekedy to u nás v kancly smrdí ako v mäsiarstve 🫣 . Nie , nevadi mi to . Vyvetráme a hotovo .

anonym_4b6b6f
4. mar 2026

@anonym_autor ak je niečo ako treska alebo kde je cesnak, cibuľa, ryba, proste niečo čo nemusí každému voňať a v kancelárii je viac ľudí, minimálne sa patrí potom poriadne vyvetrať. A tiež je otázne, či máte k dispozícií kuchynku alebo iné priestory, kde by ste mohli jest. Ak áno, mala by aspoň takéto páchnuce jedlá jest tam. Lebo keď každý z kancelárie otvorí iný smradlavy obed, no ďakujem pekne 🤢

anonym_a55668
4. mar 2026

Áno. nevadí mi to. Veď sa vyvetrá... Veď aj keď sa pije káva, tak od toho smrdí celá kancelária 🙂

patrike
4. mar 2026

U nas to bolo v korporatnom open space zakazane, prave pre rozne silne zapachajuce jedla. Slusnost kaze po prvom upozorneni od kolegov take jedla konzumovat v urcenom priestore mimo pracovneho stola, kde moze obtazovat ostatnych.

mirola
4. mar 2026

nevadi, ale mam kancelariu sama 🙂 ale aj keby.. u nas nikto nie je humusak.. a neje take veci, ktore by mohli inych obtazovat.

anonym_fadbd2
4. mar 2026

Mne nevadí ze jedia mne vadí keď mlaskaju 🤢🤮 a toto ma privádza do vyvrtky, riešim to tým ze si nachvilu pustím do sluchátok hudbu inak by som prizabila 🤣🤣

simona_racz
4. mar 2026

To je taký problém ísť do kuchynky/kantíny? Niektorí toľko pracujete že ešte aj počas jedenia klikáte myšou? 😀

anonym_cbb8af
4. mar 2026
@anonym_a55668

Áno. nevadí mi to. Veď sa vyvetrá... Veď aj keď sa pije káva, tak od toho smrdí celá kancelária 🙂

@anonym_a55668 až doteraz som nevedela, že káva smrdí😁

anonym_853e4a
4. mar 2026

@anonym_autor pokiaľ nieje iny priestor tak som s tým ok. Mne skôr smrdí káva 😂 ale rešpektujem to

anonym_e21d1c
4. mar 2026

My jeme aj za pokladňou

anonym_9874d6
4. mar 2026

jeme v kancli, vobec mi to nevadi, jedine ked kolega donesie domacu tlacenku a donesie jej malo pre vcetkych a zabudne cibulu 🤣. uprimne mi viac vadi ked pride niekto z fajciarskej prestavky s toho puchu ma ozaj natahuje a to s neho citit ozaj dlho

viestta
4. mar 2026
@simona_racz

To je taký problém ísť do kuchynky/kantíny? Niektorí toľko pracujete že ešte aj počas jedenia klikáte myšou? 😀

@simona_racz nie vsade je k dispozicii kuchynka a kantina

klotildabazarik
4. mar 2026

@anonym_autor ano a malo by to byt zakazane co sme v bufete?, normalne treba ist ma obednu pauzu sa nahest nie zrat za pc

anonym_976bc0
4. mar 2026
@klotildabazarik

@anonym_autor ano a malo by to byt zakazane co sme v bufete?, normalne treba ist ma obednu pauzu sa nahest nie zrat za pc

@klotildabazarik tak do najbližšej reštiky chodiť na predražené menučko zbytočne nebudem, keď si viem doniesť vlastný obed alebo objednať lacnejšie a v kuchynke máme iba linku s umývadlom, chladničku a mikrovlnku, žiadny stôl so stoličkami, ani iný spoločný priestor kde by sme sa vedeli najesť, keďže sme iba pár malých kancelárií.. kam teda mám ísť na tú obednú pauzu?

milanemila
Autor odpoveď zmazal
janetinka27
4. mar 2026

@anonym_autor nemane v praci kuchynku, riad sa umyva v umyvadle pri wc, to umyvadlo je asponze v samostatnej miestnosti.na odkladanie riadu pocas umyvania sluzi radiator. Takze ano, jeme v kancli :D jeden cas bola v nasom kancli aj mikrovlnka a chladnicka. To nam vadilo, pretoze jednak to rusilo pri praci, ale najma to bolo citit, aj ked kolegyne dobre varia, ale ked sa to zmiesalo s kancelarskym vzduchom, tak to bolo dost obtazujuce.

lucik194
4. mar 2026

u nas je nepisane pravidlo - ryby sa do kancelarie nenosia, to nevyvetras 😂

ostatne v pohode (olomoucke syrecky este nikto nedoniesol)

anonym_83b813
4. mar 2026

Niekomu vadi v kancelarii, ja som este horsia 😀. Mne vadi, ked suseda vari. Ale naozaj ona take smradlave vari, ze ma az napina. Minule len zapla digestor a ten smrad 🤮. Nastastie za chvilu digestor vypla, tak to az tak nebolo citit.

anonym_7f6e67
4. mar 2026
@simona_racz

@simona_racz ked nemame kuchynku tak ano, pri klikani myšou jeme 🙂

@anonym_autor nie nevadí mi to, kde sa maju inde najest ak nie za stolom? Ja mam svoj vlastný stol, som v službe nadriadená , ale vedľa mna je jeden spoločný stôl, kde si moze robit kazdy v sluzbe co chce. Bolo by mi neprijemne, aby som znechutila niekomu jedlo, na ktoré sa teší, len preto ak by to mne vadilo. Nech si da kazdy to, naco ma chut.

anonym_c0d646
4. mar 2026
@simona_racz

@simona_racz neklikám počas jedenia myšou, ale . nemám v práci žiadne priestory kde by sa dalo riadne v teple po sedačky najesť. Moja šefka ak obeduje v práci tiež je za stolom

anonym_9ae5aa
4. mar 2026

Mne to veľmi vadí, našťastie v terajšej práci (korporat, open space) si kolegovia dajú maximálne nejaký snack, to nesmrdi. Ja som alergická na kadejaké zohrievane obedy prinesené z domu, ohrievane v mikrovlnke. Do kuchynky preto ani nechodím, keď som v office chodíme na obedy na menu. Tam sú tie "pachy" z jedla aspoň konzistentné, a príde mi že menej výrazné.

anonym_559c89
4. mar 2026

@anonym_autor tresku? Fuha, no, to je podľa mňa akceptovateľné len keď inú možnosť zamestnávateľ neumožňuje. U nás mame kuchynku, pri počítači si dám max banán alebo také niečo.

anonym_f40efd
4. mar 2026

@anonym_autor kým je to ovocie, ok. Ak niečo zapáchajúce, amen 🙄

venom19
4. mar 2026

Jedlo ako take nie, ale tie zvuky co su niektori ludia schopni vydavat. Otras.

anonym_1526e1
4. mar 2026

Áno vadí mi to je to neslušne a mame nato kuchynky … keď si niečo chcem v office len tak zjesť vždy sa opýtam kolegov či by im to nevadilo …

kp7333
4. mar 2026
@anonym_83b813

Niekomu vadi v kancelarii, ja som este horsia 😀. Mne vadi, ked suseda vari. Ale naozaj ona take smradlave vari, ze ma az napina. Minule len zapla digestor a ten smrad 🤮. Nastastie za chvilu digestor vypla, tak to az tak nebolo citit.

@anonym_83b813 pokial dobre prilieha spatna klapka, nemal by vam ist do bytu pach od susedov.

beronsche
4. mar 2026

U nás sa jedáva, aj keď kuchynku a aj resting area mame. Mne to absolútne nevadí. Zrejme mám súdnych kolegov, ktorí aromatické kraviny v office nejedia...

Strana
z2