Vadila by vám mačka v kancelárii?
Potrebujem poznať aj iné názory, pretože sama neviem, či preháňam.
Majiteľ firmy priniesol do práce mačku. Vraj len dočasne, kým jej nájde nový domov, pretože doma ju už nemôžu mať kvôli alergii dieťaťa. Problém je, že mačka sa voľne pohybuje po kancelárii, skáče po stoloch, papieroch a chlpy sú prakticky všade. Nie som odporca zvierat a zvieratá mi vo všeobecnosti nevadia, ale úprimne, v pracovnom prostredí mi to už začína byť nepríjemné. Viem, že má ísť len o dočasné riešenie, lenže už sú to dva týždne a zatiaľ nevidím, že by sa niečo menilo.
Vadilo by vám to, alebo by ste to brali ako maličkosť?
@anonym_autor a ešte jedna zásadná pripomienka. Ak by som bola majiteľ firmy a rozhodnem sa, že tam bude mačka, tak tam bude. A ty ako zamestnanec máš len dve možnosti, buď sa s tým zmieris, alebo odídeš. Firma je moje, ja platím teba, nuž smola.
@anonym_7a21a9 Typicky slovensky podnikatel neuvedomujuci si, ze bez ludi by mal prd.
Mačka veľmi smrdí, chĺpy,... Je to hnus a mačacím smradom bude cítiť každého, kto je s ňou v styku. Vyhovuje to maximálne neporiadným.
@anonym_autor mne osobne by to nevadilo. Ale ja som milovníčka mačiek. Ak nemáš strach z týchto zvierat , alebo alergiu na mačky tak by to nemala byť katastrofa.
@anonym_autor
Za mňa hnus a hygienická katastrofa. Taktiež veľmi nekolegiálne. Si predstavme takého zubára, ktorý má súkromnú ambulanciu a toto urobí kolegom a klientom/pacientom. Toho šéfa ti fakt nezávidím.
Mačka veľmi smrdí, chĺpy,... Je to hnus a mačacím smradom bude cítiť každého, kto je s ňou v styku. Vyhovuje to maximálne neporiadným.
@evkatk no ty si videla macku akurat tak pred 50timi rokmi, ze smrad🙄

Extremne by mi vadila.