icon

Vadila by vám mačka v kancelárii?

Dnes o 11:22

Potrebujem poznať aj iné názory, pretože sama neviem, či preháňam.

Majiteľ firmy priniesol do práce mačku. Vraj len dočasne, kým jej nájde nový domov, pretože doma ju už nemôžu mať kvôli alergii dieťaťa. Problém je, že mačka sa voľne pohybuje po kancelárii, skáče po stoloch, papieroch a chlpy sú prakticky všade. Nie som odporca zvierat a zvieratá mi vo všeobecnosti nevadia, ale úprimne, v pracovnom prostredí mi to už začína byť nepríjemné. Viem, že má ísť len o dočasné riešenie, lenže už sú to dva týždne a zatiaľ nevidím, že by sa niečo menilo.

Vadilo by vám to, alebo by ste to brali ako maličkosť?

anonym_d12da5
Dnes o 12:28

@anonym_autor mne ano

zuzana76
Dnes o 12:39

Mne by to nevadilo, mam 6 maciek a chodia za mnou aj dve susedove

anonym_1a6cb7
Dnes o 12:50

Mam rada zvierata, sama niekolko mam. Su clenovia rodiny. Mam rada aj macky. Ale ano, velmi by mi prekazalo macka v kancelarii kde chcem mat poriadok, pracu, prekaza mi celkovo ked macky skacu a behaju po stoloch a pomedzi veci.

Kazdopadne, asi je to vec sefa (= jeho firma), takze s tym vela nezmozes, kym nemas vyslovene vazne dovody - alergia atd. Mozes sefovi jedine pomoct spravit krasne fotky macky a putavy inzerat na bazos a facebook 😃 nech sa rychlo najde nejaky novy domov.

lucia147852
Dnes o 12:54

Nie, nevadilo. Antistres. Mačka robí len toľko, koľko jej dovolíš. Keď ju nechceš na stole, vzdy ju treba dať preč . Predpokladám, ze je to mala firma. Je to majiteľova mačka. Bud sa s tým zmieriš, alebo odídeš. Nič iné ti asi neostáva

lucia147852
Dnes o 12:57
@veroni2

@anonym_autor ak je tam tehotna zena, je tam riziko toxoplazmozy. Je to nezodpovedne. Macka tam.nema co hladat. Ak nevie, co s nou, utratit.

@veroni2 ty si v hlave v poriadku? Pricetny veterinár ti chvalabohu zdravé zviera neutrati a tak je to správne. Mám doma mačky. 2x som bola tehotná, robím v útulku. Žiadnu toxoplazmozu nemám. To by musela ísť vyjedat jej záchod. Nehovoriac o tom, že aj nakazená mačka je infekčná cca týždeň a ide najčastejšie o maciatka. Toxo chytíš skôr z neumyteho ovocia alebo zle upraveného masa niekde v podniku ako od mačky.

anonym_ccc68c
Dnes o 13:00

Mne by to nevadilo ale chapem každého, komu áno. Za mňa tiež nevhodne zo strany šéfa, nech ju ma u seba v kancelárii.

Reči o utrateni su pekne mimo 🤦‍♀️

anonym_d189ec
Dnes o 13:01

@anonym_autor vadilo by mi to pride mi nechutne ak macka skace vsade aj po stole, na ktorom mam salku, pohar s vodou alebo potom aj jem 🤮 ale teraz su dost hity aj macacie kaviarne kde tieh macky behaju vsade a ludom to nevadi 😂 ja som milovnik zvierat ale aj mam iste hygienicke standardy

anonym_7a21a9
Dnes o 13:11

Ja som sa minule pýtala v práci, či by sme nemohli mať zvieratko, napr.macicku v kancelárii. Ale žiaľ, u nás to nie je možné z mnohých dôvodov. Ináč by sme tam už asi mali zverenec🙂

anonym_6f0d4a
Dnes o 13:25

Mega by mi to vadilo.

mogaa
Dnes o 13:42

@anonym_autor ano vadilo by mi to....ale kedže ide o tvoju prácu a pracuješ u daného človeka, tak s tým nič neurobíš.....

anonym_0ea140
Dnes o 13:52

Aj ja chcem v praci macku, ja macky milujem

anonym_19b323
Dnes o 14:16
@mandzula

@anonym_19b323 A tej macke niekto utiera a umyva rit? Staci, ze sa otrie o nieco, co ty potom chytis a zanesies si to do ust.

@mandzula mačka je cistotnejsia ako ty väčšinu dňa strávi tým že sa umýva

mandzula
Dnes o 14:16
@anonym_19b323

@mandzula mačka je cistotnejsia ako ty väčšinu dňa strávi tým že sa umýva

@anonym_19b323 To si robis srandu, ze?

anonym_19b323
Dnes o 14:17
@mandzula

@anonym_19b323 To si robis srandu, ze?

@mandzula mačka sa umýva aj 3 h denne keď sa to zráta...ty tiež ?

anonym_19b323
Dnes o 14:18
@anonym_85171d

@anonym_19b323 to sú aké čarodejnícke dristy

@anonym_85171d nie sú 🙂 keď zazijes pochopíš mačka prekukne človeka a vycíti zlo , dokonca aj liečia

mandzula
Dnes o 14:18
@anonym_19b323

@mandzula mačka sa umýva aj 3 h denne keď sa to zráta...ty tiež ?

@anonym_19b323 No takto ti poviem, s tymto nazorom nie si pre mna partak na debatu, takze ju koncim.

sulavikova
Dnes o 14:24

@anonym_autor fuj mačka. Okamžite by som bola PN.

anonym_77c9f1
Dnes o 14:32

Neznášam mačky vo vnutri, jedine na dvore, vo vnútri je to hnus.A v bytoch, v kuchyni, keď behajú po stole, pracovnej doske 🤮kde sa jedáva,humus toto nepochopim.

muchotrafka298
Dnes o 14:38

Mne by to vadilo, lebo som alergicka na zvieracie chlpy. A myslim, ze sa to do prace ani nehodi, aby tam macka volne pobehovala a obtazovala ludi. Nie kazdy je milovnik zvierat a do prace sa nechodime hrat s mackami, ale pracovat. Je to obtazujuce, ked macka lozi kade tade, po stoloch, po kuchyni a pod.

mandzula
Dnes o 14:44
@muchotrafka298

Mne by to vadilo, lebo som alergicka na zvieracie chlpy. A myslim, ze sa to do prace ani nehodi, aby tam macka volne pobehovala a obtazovala ludi. Nie kazdy je milovnik zvierat a do prace sa nechodime hrat s mackami, ale pracovat. Je to obtazujuce, ked macka lozi kade tade, po stoloch, po kuchyni a pod.

@muchotrafka298 Presne tak, ak clovek tuzi byt v praci v spolocnosti zvierat, ide robit do ZOO ci utulku. Do kancla zviera nepatri, najma ak to nebolo dohodnute v podmienkach a je to len svojvola zamestnavatela.

cina1
Dnes o 14:47

macky mam rada, ale do kancelarie nepatri, docasne by mi to nevadilo

bosorkabb
Dnes o 14:56
@veroni2

@anonym_autor ak je tam tehotna zena, je tam riziko toxoplazmozy. Je to nezodpovedne. Macka tam.nema co hladat. Ak nevie, co s nou, utratit.

@veroni2 áno ak by jedla jej stolicu čo teda nepredpokladám.
A nie ani keď sa obtrie to nechytis.

bosorkabb
Dnes o 15:00

Tak firma patrí majiteľovi a ten tam tú mačku chce.
To aký názor na to majú ostatný je nepodstatné. Dôležité je čo na to majiteľ. Treba mačke nájsť nový domov keď chceš aby tam už nebola.

anonym_0aa9b0
Dnes o 16:13

@anonym_autor náš názor je úplne irelevantný,my tam nerobíme

anonym_3d9d2f
Dnes o 16:18

@anonym_autor Áno, vadilo by mi to neznášam chlpy. Neviem si to predstaviť ako sa dá tak pracovať, keď ti mačka behá hore dole po kancelárií.

anonym_7a21a9
Dnes o 16:39

@anonym_autor a ešte jedna zásadná pripomienka. Ak by som bola majiteľ firmy a rozhodnem sa, že tam bude mačka, tak tam bude. A ty ako zamestnanec máš len dve možnosti, buď sa s tým zmieris, alebo odídeš. Firma je moje, ja platím teba, nuž smola.

simca06022011
Dnes o 16:43

Nevadilo, mate len jednu kancelariu? Lebo teda ja ked vysypem doklady a behala by mi po nixh tak ju zavriem na ten cas. Inak plochy drzime bezpapierove. Aj je vela neporiadku okolo nej = treba.viac uprativa. Mali sme takto firemne mho zajaxa, tiez na chvilu, bol u nas dva roky😂 ten rad kostoval kable..

simca06022011
Dnes o 16:44
@anonym_7a21a9

@anonym_autor a ešte jedna zásadná pripomienka. Ak by som bola majiteľ firmy a rozhodnem sa, že tam bude mačka, tak tam bude. A ty ako zamestnanec máš len dve možnosti, buď sa s tým zmieris, alebo odídeš. Firma je moje, ja platím teba, nuž smola.

@anonym_7a21a9 rozumny ppdniaktel najde riesenie a nedupka si. Dolezity je vo firme vykon ludi, praca, zisk a nie domaci milacik.

sense
Dnes o 17:04

Mám rada mačky doma máme dve...neznášam ale mačku na stole

lasona
Dnes o 17:11

Mne by to vadilo. Co ma co macka behať po stole a neviem kde. Potrebu vykonáva kde? Kto jej dáva žrať. To je zviera, treba sa o to starať a nie zavrieť v kancelárii.