11 rokov rozdiel medzi partnermi
baby aky mate vekový rozdiel vo vztahu ? je 11 rokov medzi partnermi vela ? samozrejme v 15 a 26 ano 🤣 ale mame 27 a 38, zatial randime a rozumieme si, len rozmyslam do buducna ci to nebude neskor velmi citit
@anonym_7969f1 Neviem, ci si uvedomujes, ale aj ty starnes. V 57 uz budes teta a muz moze vyzerat lepsie ako ty.
@anonym_669a2a samozrejme, že si to uvedomujem, ja už skoro ten vek mám 🙂, mám partnera staršieho o 4 roky, neviem si predstaviť, že by mal takmer 70. V mladšm veku ti to až tak nepríde, po 50 je to už iné.
Pre mna neexistuje idealny vekovy rozdiel, kedze kazdy clovek je iny. Moj nazor (hovorim cisto sama za seba) je taky, ze 20 rokov je uz vela, to je rozdiel celej generacie. A cim je clovek starsi, tym viac generacne rozdiely vidno.
Aj 25 ročný vekový rozdiel je ok. Vyberá sa podľa citov, nie podľa veku.
@anonym_autor prečo by malo vadiť? Vždy to záleží od tých dvoch...ja som mala 16, on 29, vydávala som sa v 20tke, 18rokov spolu, tri deti. Teraz šťastne rozvedená, ale nie kvôli veku
@lindus_esterka ano, ja chapem tvoje pocity. Ale pripravila si ho o moznost mat deti.
Ja mam 38 a manzel 46 ale obaja vyzerame ovela mladsie, a je nam spolu super ❤
@lindus_esterka aha tak. No niekedy sami nevieme co chceme az o tu moznost neprideme.
ja som mala 24 partner 36 ked sme sa spoznali, uz sme manzelia 13 rokov a nepocitujem ten rozdiel. ani by nik nepovedal ze je taky rozdiel medzi nami, ani vyzorovo ani nazorovo.

nie je to nic tragicke a tym, ze zeny v istom veku vyzeraju starsie ako muzi, je lepsie ked je muz o nieco starsi
@zobaka nikdy som nevidela vo vyspelom svete zenu, ktora v rovnakom veku vyzera starsie ako muz..... Teda mozno to tak je niekde v Afganistane, alebo u nas pred 100 rokmi to tak bolo..... Naopak, co vidim, tak zeny pekne a udrziavane, chlapi sedivci alebo plesati a velakrat s pupkom....