icon

30-ročný mamičkár a jeho matka. Mám chuť sa rozísť.

19. mar 2026

Ahojte priatel ma uz pekne sere. Som s priatelom 3 roky mame 30 rokov. Na vianoce ide vzdy k mame lebo jeho mama mi povedala ze.oni su zvyknuty ze pokial niesme manzelia tak vianoce kazdy travi u svojich rodicov.
Potom 3 x do tyzdna nas vola na obed. Ze zato aby som nemusela varit a umyvat riady. Ze oni kym nemali deti vzdy chodili na obedy k rodicom. Vzdy prirovnava k sebe ze ako to robila ona a oni. Ale nechape ze ja to robim inac a aj priatel kedze sme dvaja uz. Silvester tiez u nich. Oni boli.ale prec na navsteve a moj priatel cakal az kym sa nad ranom vratia aby im podal ruku. Ono priatel je sam o sebe taky ze vela ludi si myslia ze je teply. Tenky hlasok zenske pohyby kokta sa. Dalej jeho mama hovorila ze dom chcu nechat nam a ono vedla nas si pristavia mensi domcek na tej istej zahrade. Vzdy ked som nieco take odmietla urobila histeriu ze ked som taka tak to ani neuvidi vlastne vnucata. Mam v sebe taky hnev a odpor uz ze mam chut sa rozist...

anonym_18fc5d
19. mar 2026

@anonym_autor vybral si mamu, čo viac chceš? Zbaliť kufre a odchod, žiadne skakanie podľa mamy a hlavne žiadne bývanie vedľa svokry!!! Chceš si žiť svoj život alebo svokrin? Svadba bude tiež podla svokry? Vychova deti? Čas ked sa vratis do prace? Kam pojdete na dovolenku tuez vyberie ona? A to decko vedľa teba sa pokaždé oduje a pohrozí ti rozchodom? Moje nervy, nájdi si chlapa nie toto.

anonym_992d65
19. mar 2026

Ty si kvôli tomu Silvestru už písala? Či?
Nechápem....

maury
19. mar 2026

No on si už vybral, aj ti to povedal. Vianoce strávené s mamou sú ten najmenší problém u vás.

jankak055
19. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_f536e8 on stoji pri mame. Vzdy ked som mu nieco na to povedala sa mi vyhrazal ze to ukonci. Raz som mu povedala uz v koncoch bud mama alebo ja. Povedal ze mama. Nemyslela som to vazne ale hned povedal ze mama.

@anonym_autor tak nieje o com. Nech si teda zije s mamickou a ty si najdi niekoho ineho. Uprimne narodi sa Vam dieta a bude to este este horsie...Drzim palce 😉

danica2711
19. mar 2026

@anonym_autor vybral si mamu, nie teba, tak načo, pre Kristove boľavé rany, si ešte s ním?! To je jediný chlap na svete, či čo?

anonym_9e5bb6
19. mar 2026

@anonym_autor Ono priatel je sam o sebe taky ze vela ludi si myslia ze je teply

a fakt nie je?

sova7
19. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_f536e8 on stoji pri mame. Vzdy ked som mu nieco na to povedala sa mi vyhrazal ze to ukonci. Raz som mu povedala uz v koncoch bud mama alebo ja. Povedal ze mama. Nemyslela som to vazne ale hned povedal ze mama.

@anonym_autor on je vo vzťahu s mamou. Vydržala si fakt dlho ale tu asi budeš vždy tá druhá a svadbou sa to nezmení. Mamickar

miadi
19. mar 2026

Pritepleny fem boy koktavy mamickar 😃 a ty mas aky problem ? Dve hlavy jedna noha ? Ci ako to mam chapat ze si este snim ? Aspon nejaky multiorgazmicky sex ta pri nom drzi ? Ano mas svojsky vkus ale tak mas co si si vybrala hlavne ze si stastna a spokojna .

efka77
19. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor dalej ani necitam. Co by si este potrebovala? Aj ti to otvorene povie. A ty stale neveris? Boze baby zobudte sa.
Najdi si zospovedneho partnera pre ktoreho budes prioritou ty a vasa novozalozena rodina.
Nikdy sa tito chlapcekovia nezmenia. Nech si vezme mamku

luccys
19. mar 2026
@miadi

Pritepleny fem boy koktavy mamickar 😃 a ty mas aky problem ? Dve hlavy jedna noha ? Ci ako to mam chapat ze si este snim ? Aspon nejaky multiorgazmicky sex ta pri nom drzi ? Ano mas svojsky vkus ale tak mas co si si vybrala hlavne ze si stastna a spokojna .

@miadi Uplne si ho viem predstavit😃 total adept na Mama, ozen ma😄

anonym_db5170
19. mar 2026

On ti jasne povedal ze by si vybral mamu a ty si stale s nim…uau zena ty medzi tych psychicky vyrovnaných istotne nepatris…..🫣🫣

anonym_d7c783
19. mar 2026

@anonym_autor mám len 2 otázky: Načo ti je a čo je tebe, že si ešte s ním?

anonym_486f69
19. mar 2026

@anonym_autor a čím ťa vlastne ten klenot očaril? Či bol jediný ktorý sa na teba ulakomil?

anonym_07f673
19. mar 2026

@anonym_autor teda mas vlastny byt alebo dom, alebo sa nastahujes k svojim rodicom, alebo si budes hladat ubytovnu?

mamaaja82
19. mar 2026

30rocna chudina,ktora sa bude srat s mamickinim ceckom len aby nebola sama.Takto presne vyznievas a takto si ta predstavujem z pisaneho textu.Gratulujem!Znicila si si tri roky zivota a ked sa nerozides este sa naplaces.

sova7
19. mar 2026
@anonym_8ae46d

No neviem mne to pride ze mamicka to mysli dobre a jedina hysterka je autorka
Ja uz mam vseobecne pocit ze vam niektorym vadi ked nemate nad svojim chlapom uplnu kontrolu a dovoli si nieco tak hrozne ako mat dobre vztahy s rodicmi

@anonym_8ae46d môže mať dobré vzťahy s rodičmi. Ale nie byť namin cecok. V istom veku je až moc blizky vzťah s rodičmi a zvlášť s mamou u chlapa obrovska 🚩

detickyy
19. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Tak to ukončíte skôr Vy ako on a nech si žije s mamkou ďalej. Keď nemá snahu počas chodenia sa postupne oddeľovať od pôvodnej rodiny a zároveň nastaviť hranice, nebude to inak ani keď budete manželia. Zbytočné trápenie. Manžel má svoju novú rodinu - manželku a deti chrániť (aj pred svojom mamou, ak je to potrebné).

unbeholfen
20. mar 2026

@anonym_autor lebo ty si taká. Kamaráti rómovia robia presne tak ako opisuješ že na jednom pozemku majú aj 4 domy 3 generácie a nemajú s tým problém. Sú radi ak rodičia navaria a mladí sa môžu kľudne najesť bez námahy. Sú s tým v pohode.

vilma7
20. mar 2026

Jasne ti povedal MaMa...ešte na čo čakáš?

sova7
20. mar 2026
@unbeholfen

@anonym_autor lebo ty si taká. Kamaráti rómovia robia presne tak ako opisuješ že na jednom pozemku majú aj 4 domy 3 generácie a nemajú s tým problém. Sú radi ak rodičia navaria a mladí sa môžu kľudne najesť bez námahy. Sú s tým v pohode.

@unbeholfen on nie je róm

anonym_b89130
20. mar 2026

@anonym_autor drahý bože, prečo nás nikto nikdy nevola na obed? 😭😭😭😭😭😭

Zlatá svokra!!! Len dom nech si nechajú a vybudujeme sa my 🥰

anonym_2947d2
20. mar 2026

ako vravi klasik, dalsi zo zlatou cicinou?

anonym_472df6
20. mar 2026

Toto je krasny priklad, ked si zena sama dodrbe zivot napriek 10 vystraznym znameniam, ktore vytrvalo ignoruje. Ma 30 rokov, takze zo strachu, ze si nenajde dalsieho partnera, zo zufalstva zostane s tymto cudom. O dva roky sem bude pisat ako sa manzel zmenil a svokra sa im stara do manzelstva. Vsetky jej tu budete pisat, nech odide, ze on si ju nezasluzi.
Ale zasluzi, pretoze ona je taka ista neschopacka. Inak by s takym kusom nebola. Nie kazda ma na nieco lepsie. niekto ma len na taketo zufale kusy.

unbeholfen
20. mar 2026

Nie každej to vadí. Napríklad kamarát býva u rodičov, ja už nie. Dvorili sme rovnakej žene a ona si vybrala jeho. A ešte ona cestuje za ním do ich dediny, a mne vždy povedala že ak sa chcem stretnúť tak nech prídem do jej dediny. A niektoré ženy povedia nech za nimi chodí muž. Ale hentá ešte chodí sama za ním.

anonym_472df6
23. mar 2026
@unbeholfen

Nie každej to vadí. Napríklad kamarát býva u rodičov, ja už nie. Dvorili sme rovnakej žene a ona si vybrala jeho. A ešte ona cestuje za ním do ich dediny, a mne vždy povedala že ak sa chcem stretnúť tak nech prídem do jej dediny. A niektoré ženy povedia nech za nimi chodí muž. Ale hentá ešte chodí sama za ním.

@unbeholfen zase porovnávas neporovnateľné. Ten tvoj kamarát vystriedal 50 zamestnani za posledné tri roky? Chodí vyberať kontajnery? Ma 140 kil a nestara sa o seba? 5 dní po vyplate už nemá ani 5 € ? Vieš, to že dvaja robia rovnakú vec, ešte neznamená, že je naozaj rovnaká. Stále sa porovnávas s neporovnateľnejmi ľuďmi. Si nestabilný, nedisciplinovaný, nemáš žene čo ponúknuť, nemáš budúcnosť a tá žena s tebou už budúcnosť vôbec nemá.

unbeholfen
23. mar 2026

A on čo vie žene ponúknuť? Veď je tu kopec tém ako ženám vadí keď chlap býva u rodičov, že nemá vodičák a auto, že má priemernú prácu a nezarába tisíce…

sova7
23. mar 2026
@unbeholfen

A on čo vie žene ponúknuť? Veď je tu kopec tém ako ženám vadí keď chlap býva u rodičov, že nemá vodičák a auto, že má priemernú prácu a nezarába tisíce…

@unbeholfen chod sa ventilovať inde nemáš co k téme povedať

unbeholfen
23. mar 2026

Ale mám. Že nie každej žene vadí muž žijúci u mamy a mám na to živý dôkaz. Len už nemáte argumenty tak útočíte. Ste ako politici. To nechajte im, nestačí že to robia oni?

sova7
23. mar 2026
@unbeholfen

Ale mám. Že nie každej žene vadí muž žijúci u mamy a mám na to živý dôkaz. Len už nemáte argumenty tak útočíte. Ste ako politici. To nechajte im, nestačí že to robia oni?

@unbeholfen no keď mala na výber len teba a chlapa co zije mamou tak je jasné že teba si nevyberie

unbeholfen
23. mar 2026

Tak do budúcnosti stačí napísať: Mám rada mužov čo nežijú s mamičkou okrem unbeholfena. To tam treba vždy dodať, lebo unbeholfen si potom začne namýšľať že by mal šancu keď spĺňa kritéria.