icon

30-ročný mamičkár a jeho matka. Mám chuť sa rozísť.

19. mar 2026

Ahojte priatel ma uz pekne sere. Som s priatelom 3 roky mame 30 rokov. Na vianoce ide vzdy k mame lebo jeho mama mi povedala ze.oni su zvyknuty ze pokial niesme manzelia tak vianoce kazdy travi u svojich rodicov.
Potom 3 x do tyzdna nas vola na obed. Ze zato aby som nemusela varit a umyvat riady. Ze oni kym nemali deti vzdy chodili na obedy k rodicom. Vzdy prirovnava k sebe ze ako to robila ona a oni. Ale nechape ze ja to robim inac a aj priatel kedze sme dvaja uz. Silvester tiez u nich. Oni boli.ale prec na navsteve a moj priatel cakal az kym sa nad ranom vratia aby im podal ruku. Ono priatel je sam o sebe taky ze vela ludi si myslia ze je teply. Tenky hlasok zenske pohyby kokta sa. Dalej jeho mama hovorila ze dom chcu nechat nam a ono vedla nas si pristavia mensi domcek na tej istej zahrade. Vzdy ked som nieco take odmietla urobila histeriu ze ked som taka tak to ani neuvidi vlastne vnucata. Mam v sebe taky hnev a odpor uz ze mam chut sa rozist...

Strana
z3
sova7
23. mar 2026
@unbeholfen

Tak do budúcnosti stačí napísať: Mám rada mužov čo nežijú s mamičkou okrem unbeholfena. To tam treba vždy dodať, lebo unbeholfen si potom začne namýšľať že by mal šancu keď spĺňa kritéria.

@unbeholfen nemáš šancu.

Strana
z3