icon

30-ročný mamičkár a jeho matka. Mám chuť sa rozísť.

Dnes o 14:12

Ahojte priatel ma uz pekne sere. Som s priatelom 3 roky mame 30 rokov. Na vianoce ide vzdy k mame lebo jeho mama mi povedala ze.oni su zvyknuty ze pokial niesme manzelia tak vianoce kazdy travi u svojich rodicov.
Potom 3 x do tyzdna nas vola na obed. Ze zato aby som nemusela varit a umyvat riady. Ze oni kym nemali deti vzdy chodili na obedy k rodicom. Vzdy prirovnava k sebe ze ako to robila ona a oni. Ale nechape ze ja to robim inac a aj priatel kedze sme dvaja uz. Silvester tiez u nich. Oni boli.ale prec na navsteve a moj priatel cakal az kym sa nad ranom vratia aby im podal ruku. Ono priatel je sam o sebe taky ze vela ludi si myslia ze je teply. Tenky hlasok zenske pohyby kokta sa. Dalej jeho mama hovorila ze dom chcu nechat nam a ono vedla nas si pristavia mensi domcek na tej istej zahrade. Vzdy ked som nieco take odmietla urobila histeriu ze ked som taka tak to ani neuvidi vlastne vnucata. Mam v sebe taky hnev a odpor uz ze mam chut sa rozist...

Strana
z2
anonym_18fc5d
Dnes o 15:16

@anonym_autor vybral si mamu, čo viac chceš? Zbaliť kufre a odchod, žiadne skakanie podľa mamy a hlavne žiadne bývanie vedľa svokry!!! Chceš si žiť svoj život alebo svokrin? Svadba bude tiež podla svokry? Vychova deti? Čas ked sa vratis do prace? Kam pojdete na dovolenku tuez vyberie ona? A to decko vedľa teba sa pokaždé oduje a pohrozí ti rozchodom? Moje nervy, nájdi si chlapa nie toto.

anonym_992d65
Dnes o 15:52

Ty si kvôli tomu Silvestru už písala? Či?
Nechápem....

maury
Dnes o 15:54

No on si už vybral, aj ti to povedal. Vianoce strávené s mamou sú ten najmenší problém u vás.

jankak055
Dnes o 16:31
@anonym_autor

@anonym_f536e8 on stoji pri mame. Vzdy ked som mu nieco na to povedala sa mi vyhrazal ze to ukonci. Raz som mu povedala uz v koncoch bud mama alebo ja. Povedal ze mama. Nemyslela som to vazne ale hned povedal ze mama.

@anonym_autor tak nieje o com. Nech si teda zije s mamickou a ty si najdi niekoho ineho. Uprimne narodi sa Vam dieta a bude to este este horsie...Drzim palce 😉

danica2711
Dnes o 16:46

@anonym_autor vybral si mamu, nie teba, tak načo, pre Kristove boľavé rany, si ešte s ním?! To je jediný chlap na svete, či čo?

Strana
z2