35-ročná žena má 31-ročného priateľa. Ako to vnímate?
Dá sa o žene vo veku 35r povedať že si našla zajačika keď má priateľa 31 rocneho? Podľa mňa zanedbateľný vekový rozdiel... Ako to vnímate?
4 roky nie sú žiadny rozdiel, "jedného pána" pošli tam, kam ukrajinskí chlapci z Hadieho ostrova poslali ruský krížnik Moskva a užívaj si vzťah
@rusalinka a ja ho poznám 😁
Tak zajačik by bol ak by mal on 20 a ona 50 aspoň 🤣
Plno ludi ma mladsich a co, nech sa kazdy stara o seba, a pozri si spokojna ty si, kazdy ma iny nazor na vec, mne osobne by tiez vadil priatel mladsi aj o dva roky a takeho by som nechcela ale to som ja, inej nevadi ani 10 rocny rozdiel
úplne v pohode, ľudstvo hlúpne keď toto rieši
úplne v pohode...horšie je, keď je o 10 a viac rokov mladší...
Zajacika? Ja si predstavujem 60 rocnu paniu s 25 rocnym,to je zajacik.
Zeny ziju vacsinou dlhsie. Je sice mladsi ale od zajacika ma daleko … to by musel mat este min o6-7 rokov menej ako ma
Že zajačika. Pobavilo. Pokiaľ nemá 21 a ty si sa sekla v číslach. 🤭😂😂😂😂 Ak sú správne, je to normálny vekový rozdiel. Pokiaľ si oni dvaja rozumejú a funguje im to, okolie je do toho nič! ☝️
To je skôr taký úzus, že žena má mať staršieho, chlap mladšiu. Teda 35 ročná 35-40 ročného, 35 ročný muž-30-35 ročnú. Ale ja si myslím, že rozdiel 5 rokov je zanedbateľný, teda pre ženu 35 je najvhodnejší partner 30-40.
Mala si tomu ujovi povedať že radšej mladé mäso ako starého oprdeneho deda
Zanedbateĺné
Absolutne zanedbatelne, zvlast v tomto veku.
Zajacikom by som nazvala muza o 20 rokov mladsieho, pricom zena je v zrelom veku (40+).
Som rada ze som vydata, lebo ja som prudko na mladsich 🤪 ale manzel je tiez mladsi.
Zajacik? Urcite nie preboha

@tini27 nie je ziadna akceptovana hranica, proste niekto dozrie skor a niekto neskor, ved vravim ze existuju aj vynimky 😉 ale co si vsimam, tak je ich veru dost tesne po 30tke a prekvapivo obcas aj taki, co uz maju dieta, ale jednoducho akosi sami nedospeli, kolega napriklad tomu by si tipla tak 25 mentalne. Ale tak zase je mozno aj rozdiel, co kto povazuje za vyzretost.