Agresívne správanie manžela
Ja neviem ako reagovat
Ale manzel je cholerik a vzdy sa nas**rie pre vsetko. Totalne vybuchne a zacne hadzat veci. Deti nemame. Ale povedala som mu ze musi s tym nieco robiit. To nie je normalne taka agresivita.
Hadze kabelku po mne, plysaka vankus co mu pride pod ruku
Do tvare a nadava skaredo.
Vzdy saho snazim. Ukludnit. Ale nejde to. V minulosti sa kadeco stalo medzi nami hrozne hadky a pod. A tie hadky vzdy je problemom on. On nieco vyvedie alebo prehana ze mame doma. Ako v chlieve ze nic neni uvarene a pod.
Ze co cele dni robim ze som neschopna mamzelka a ze sa udajne nemal zenit
Predtym. Sme. Spolu boli 6 rokov. Potom rok. Sme. Svoji. Vzati. Dieta nemame.
Robil tieto vystupy vzdy. Reagovali by ste ako na toto. Viete ja som najprv bola v soku, potom. Som sa ho snažíla upokojit a pod. Ale nejde to. On ked sa dostane do amoku tak konec. Ja uz neviem ako to mam riesit.. Poslednych asi 3 roky je taky.
Myslela som ze manzelstvom sa to zlepsi. Ja tiez tuzim mat doma pokojneho muza co bude konstrukticne riesit problemy a ine.
Ono je to asi tak...keď nehádže predmety, je to dokonalý manžel. Milý, sympatický,určite vtipný, nápomocný, určite ide aj pekne za ruku do kostola, zaspieva Pane zmiluj sa a ide na prijímanie, kamarátky závidia. Pekne sa oblečie,stará sa o seba, zaplatí. Len až teda na tie " občasné výbuchy" kde hádže vo mu pod ruku príde , ale nie, on je dobrý, aký je, ale ona ho vyprovokovala, to je jej chýba. Ona mu určite tiež nie je v hádkach nič dlžna, preto má zle svedomie, ak ho nazvala pohlavným orgánom. Keď jej stačí pracovať na polovičný úväzok, ma to svoje výhody, že ma viac času na seba, ale bohužiaľ hra na princeznú sa skončila, lebo nič nie je zadarmo. A tým, že ma pán peniaze a sa mu darí, vie, že on určuje vo vzťahu, ako to bude bežať a tým má navrch. Kritizovať upratanu domácnost, navarené jedlo etc sú len začiatky. Ono ešte stále prevládajú tie pozitíva, prečo si ospravedlňuje hádzanie mäkkých predmetov do nej. Možno vyšla z domu kde to bežalo rovnako a je na to zvyknutá. Ono realita je však taká, že vo vzťahu normálnom ľudia po sebe neziapu a nehadzu predmety a nemlatia sa, aj keby boli pánmi vesmíru. Každý má na výber, sú ľudia, čo sa potrebujú nechať ponížiť a vytrestat roky, zničiť život pár ľuďom okolo a trápiť sa. Lebo ' keď neprovokuje a je dobrá nálada tak je najlepší muž na svete. Ženám ale uniká dôležitá vec, že to isté je irelevantné proti ' tej jednej veci', ktorá je vlastne tá rozhodujúca. Žiaden človek, ktorý miluje nehádže predmetmi a výhovorky na ' povahu' sú skutočne super, ešte stále im to prechádza. Ty máš možnosť svoj život zmeniť, on sa nezmení. Môžeš čakať,ako na godota. Zvys si úväzok na plný a uvidíš, aký cirkus doma začne. Čoby si sama sebe poradila, keby prečítaš, čo si napísala, že to radis kamarátke alebo niekomu cudziemu? Tam nájdeš odpoveď. A áno, finančná istota je super vec, ale ver tomu,že časom ju s ním mať tiež nebudes
@anonym_e8f241 👍
Zeny boze ma tu strradne davate dole a makladate mi... Ked proste niekoho mate radi tak si myslite ze sa zmeni a tak neviem
@anonym_autor a čudujes sa? Ty už si ním tak zmanipulovana..mne toto chlap robiť tak ho vyhodim alebo rozvod..preboha šak treba sa ovládať a správať s úctou k partnerovi a nie hentak to nie je láska !
@anonym_autor práve mi včera môj drahý (aj spolu s jeho maminou) vypravali príbeh kde muž v manželstve takto neprimerane tyransky sekiroval ženu aj deti doslova ako na vojne v armáde prehnaný poriadkom, podriadovanim sa a posluchanim jeho nezmyselných požiadaviek. Vieš ako to skončilo? Chlapec prišiel domov zo školy a jeho mamu vyťahovali mŕtvu zo studne. Tak ta agresivita konci aj takto v manželstve. Tak bud samaritanka a zachraňuj hlavne seba! Najviac pomôžeš takému človeku keď od neho utečieš.

@stevvvka asi tak.... Clovek proste je zmateny a.... Nevie co rpbit ved ma nebil prve roky...
@anonym_autor jezisi načo si si brala takého debila? Čo na ňom ľúbiš? To, ako krasne po tebe hádže vankúše a plysaky? Prečo by sa mal po svadbe zmeniť? Omg. Nemám slov.