Aj vaši muži pozerajú po iných ženách?
Mam 44r, trocha som pribrala, nosim vel.40. Dnes sme boli s muzom v nakup.centre a tam same 18ky s push upkami a holymi zadkami. Muz na nich isiel oci nechat, pritom viem, ze sa mu pacim a lubi ma, ale mam pred menzesom a strasne ma to vytacalo. Poznate to? Aaaaach..
@nikaeli môžem sa opýtať- a nemyslím to v zlom, aký má zmysel hovoriť partnerovi "tá má pekné nohy, tá má krásnu postavu"?? Však ak je to pravda, tak si to určite všimol aj sám a nepotrebuje, aby ho na to niekto upozorňoval 😃 mne to evokuje potrebu nasilu vyzerať ako strašne hustá, tolerantná partnerka
@petracandle zmysel to má taký, že keď sa mi niečo/ niekto páči, nemám problém povedať, či pochváliť nahlas. Keď vidím pekné šaty vo výklade a poviem, že sa mi páčia, tak to poviem rovnako keď ich má niekto oblečené. Nie som nasilu hustá, jednoducho vyjadrím svoj názor. A kto ma pozná vie, že to myslím úprimne. Prečo by nemohla žena pochváliť ženu?
Je to nepríjemné aj keď vieme že srdce patrí nám však? Mne je to tiež nepríjemné ( niekedy podľa nálady mi je to jedno) my sa máme na čo pozerať? Muži naobliekany, my asi ťažko len tak v meste môžeme vidieť muža so zadkom von . Teda na čo máme pozerať?
Mužom je jedno akú má tvár,im ide len o postavu veľmi sporo odetú.
@fadama a je to teda chyba chlapa, keď sa obzrie za slečnou, ktorá sa nevie obliecť a provokuje vypasenými kraťaskami a výstrihom po pupok? nie je to jej zámer-> 'všetky oči na mňa'?
Akože keď sa 40+ pozerá po 18tkach, resp. keď mňa obzerá 50+ je to maximálne nechutné pre mňa. Ale prečo by nemohol pozrieť na iné ženy? Ja si tiež pozriem na pekného muža a pritom svojho ľúbim a je pre mňa sexy.
Akože nepozerám okato a ani muž by nemal okato pozerať pred partnerkou, ale aj tak...
Inak mne môj hocikedy povie keď vidí, že mi niekto pozrel na zadok a keď vidí, že sa niekto pozeral, znamená že bol pri mne a aj tak cudzí chlap pozeral pred mojim chlapom na mňa bez chochmesu.
tak napríklad môj muž neznáša a je mu nepríjemné sa s inými chlapmi baviť o sexe a ženách aké sú kozaté a ritnanté a ako to kto doma so ženou robí . Do takýchto diskusii sa nezapája a buď odíde alebo len sedí a počúva. Učite sa na ženy pozrie , ale neočumuje a nikdy som nepočula od neho poznámku na inú ženu v mojej prítomnosti . My si žiadne iné pekné exempláre neukazujeme , ani ich nehodnotíme . Nie sme asexuálni , vedieme normálny sexuálny život ktorý nám obom vyhovuje. Komunikujeme , bavíme sa , ale medzi naše témy určite nepatria dvakrát sme obišli kruháč aby sme si pozreli s kolegom peknú ženu , videla som chlapa a ten bol strašne sexi .
Za seba môžem povedať, že ja si všimnem pekného chlapa , ale už som vo veku kedy ma 30 tnik nerajcuje a 50 + , tam už nie je čo práve vyberať, dnešní 50+ muži vyzerajú horšie ako mnohé ženy v tomto veku .
@subartic toto znamená, že tvoj muž si váži ženy. Nielen teba ale aj všeobecne, kdeže sa nezapaja. Aj môj to vraj neznáša tieto rozhovory, je to podľa neho ponižovanie tej ženy a celkovo milovania toho páru a toho všetkého pekného (teda pokiaľ to pre niekoho nie je iba ,,sexovačka"). A teda hlavne tie pripive krčmové reči ,,ako nás dali dole, ako sme kričali a ryčali, ako ich čakáme s roztiahnutými nohami atď. - toto som si napríklad minule vypočula od vedľajšieho stola v pizzerii. Fuj.
@subartic toto znamená, že tvoj muž si váži ženy. Nielen teba ale aj všeobecne, kdeže sa nezapaja. Aj môj to vraj neznáša tieto rozhovory, je to podľa neho ponižovanie tej ženy a celkovo milovania toho páru a toho všetkého pekného (teda pokiaľ to pre niekoho nie je iba ,,sexovačka"). A teda hlavne tie pripive krčmové reči ,,ako nás dali dole, ako sme kričali a ryčali, ako ich čakáme s roztiahnutými nohami atď. - toto som si napríklad minule vypočula od vedľajšieho stola v pizzerii. Fuj.
@danniiee8 pomoc🙈🙈😅
Je to nechutne a sprosté od toho chlapa a tie čo píšu ze je to normálne ze to robia aj ženy - nie nie je to normálne a nie nerobia to aj všetky ženy. Ja si ľudí okolo seba neprezeram ci som vo vzťahu alebo nie 🤷♀️ nemusíš to tolerovať ak s tým nie si stotožnena. Nemusíš sa tváriť ze sa nedeje nič. Nerobí to každý. Môj ex manžel bol v tomto proste úžasný. Vedel ako sa slušne správať keď ma ženu pri sebe vedel co by jej ublížilo a on prirodzene mal takú povahu ze nepozeral nemal polonahe pipky v mobile nemal sociálne siete.. Bol aj veriaci tak bol slušný
@nikaeli asi tak, nerozumiem logike výstredného oblečenia sa a potom "akože" čudovania sa, prečo na mňa všetci čumia... ísť medzi normálne odetými s holým zadkom a takmer holým predkom a neupútať pozornosť je asi nemožné.... a tiež keď niekto investuje do svojho "skrášlenia", tak asi je to cieľom, aby si ho všimli... tak prečo sa čudujeme, že si to niekto všimne? Ale ak sa muž otočí za každou druhou-treťou, tak asi nie je celkom kompletný.... alebo to má ako profesionálnu deformáciu 🙂
Je to nechutne a sprosté od toho chlapa a tie čo píšu ze je to normálne ze to robia aj ženy - nie nie je to normálne a nie nerobia to aj všetky ženy. Ja si ľudí okolo seba neprezeram ci som vo vzťahu alebo nie 🤷♀️ nemusíš to tolerovať ak s tým nie si stotožnena. Nemusíš sa tváriť ze sa nedeje nič. Nerobí to každý. Môj ex manžel bol v tomto proste úžasný. Vedel ako sa slušne správať keď ma ženu pri sebe vedel co by jej ublížilo a on prirodzene mal takú povahu ze nepozeral nemal polonahe pipky v mobile nemal sociálne siete.. Bol aj veriaci tak bol slušný
@sszuzu8 ou, to znie fantasticky, tak jemne akože "toto je ten správny názor" ale ozaj jemne, inkvizitorsky
@sszuzu8 veriaci nerovna sa slusny

tak napríklad môj muž neznáša a je mu nepríjemné sa s inými chlapmi baviť o sexe a ženách aké sú kozaté a ritnanté a ako to kto doma so ženou robí . Do takýchto diskusii sa nezapája a buď odíde alebo len sedí a počúva. Učite sa na ženy pozrie , ale neočumuje a nikdy som nepočula od neho poznámku na inú ženu v mojej prítomnosti . My si žiadne iné pekné exempláre neukazujeme , ani ich nehodnotíme . Nie sme asexuálni , vedieme normálny sexuálny život ktorý nám obom vyhovuje. Komunikujeme , bavíme sa , ale medzi naše témy určite nepatria dvakrát sme obišli kruháč aby sme si pozreli s kolegom peknú ženu , videla som chlapa a ten bol strašne sexi .
Za seba môžem povedať, že ja si všimnem pekného chlapa , ale už som vo veku kedy ma 30 tnik nerajcuje a 50 + , tam už nie je čo práve vyberať, dnešní 50+ muži vyzerajú horšie ako mnohé ženy v tomto veku .