Aj vaši muži pozerajú po iných ženách?
Mam 44r, trocha som pribrala, nosim vel.40. Dnes sme boli s muzom v nakup.centre a tam same 18ky s push upkami a holymi zadkami. Muz na nich isiel oci nechat, pritom viem, ze sa mu pacim a lubi ma, ale mam pred menzesom a strasne ma to vytacalo. Poznate to? Aaaaach..
@rozkvet1 smutné je, že sa niektoré ženy berú príliš vážne 🙂.
@denkabemommy ja si myslím že čo je veľa to je veľa a že nepodstatná info z jeho strany pre teba ale dôležité že to tebe nevadí
Nejak to neriešim. Nikdy som si to vlastne ani nevšimla, pohybujeme sa obaja v kruhoch krásnych ľudí, "dokonalých" tiel, či už ženských alebo mužských a keby mam žiarliť na každého, nerobila by som nič iné 😅 asi je rozdiel pozrieť sa a slintat
@denkabemommy ja si myslím že čo je veľa to je veľa a že nepodstatná info z jeho strany pre teba ale dôležité že to tebe nevadí
@rozkvet1 my sa doma rozprávame aj o veľa iných nepodstatných veciach, lebo máme vzťah založení na rozprávaní sa 🙂. Vidím, že teba to vzalo veľmi, to odzrkadľuje tvoje vnútorne vnímanie, mala by si s tým niečo robiť, aby ťa takéto banality nerozhodili.
@rozkvet1 my sa doma rozprávame aj o veľa iných nepodstatných veciach, lebo máme vzťah založení na rozprávaní sa 🙂. Vidím, že teba to vzalo veľmi, to odzrkadľuje tvoje vnútorne vnímanie, mala by si s tým niečo robiť, aby ťa takéto banality nerozhodili.
@denkabemommy mne môj partner nehovorí takéto veci a viem že sa díva. Ale nikdy nemal tendencií mi to vravieť a som za to rada lebo to co povedal tvoj muž tebe je za mňa provokácia alebo neúcta. Takže ja nemusím nič meniť, jedine partnera by som zmenila keby mi vravel ako sa musel otáčať kvôli žene a podobné veci to nech si vraví s kolegom nie so mnou
@denkabemommy mne môj partner nehovorí takéto veci a viem že sa díva. Ale nikdy nemal tendencií mi to vravieť a som za to rada lebo to co povedal tvoj muž tebe je za mňa provokácia alebo neúcta. Takže ja nemusím nič meniť, jedine partnera by som zmenila keby mi vravel ako sa musel otáčať kvôli žene a podobné veci to nech si vraví s kolegom nie so mnou
@rozkvet1 🤣🤣🤣 dobre teda pobavila si ma, pekný deň
Čo muži. Aj ja pozerám. A občas mu aj ukazujem. 😂 Však na pozeranie máme oči. 😂
Akože nech pozerá, ale primerane svojmu veku a nie po "deckách" 🤢
Moj sa pozrie, ale neocumuje. Nevadi mi to vobec. A neda mi - velkost 40 u normalnej zeny nie je "byt pribratejsia."
@jozeffezoj nie nijako sa netvárim, jednoducho nepozerám na ľudí a nedelím ich na pekných alebo nepekných. Chápem, že muž zo svojho pohľadu to pochopiť nevie, ani môj bývalý partner to nevedel pochopiť, vraj klamem. No nie, neklamem. Akurát som sa zamyslela nad tým teraz, či sa naozaj nepozriem, boli sme dnes na kúpalisku kde boli stovky chlapov ale vybaviť si neviem ani jedného jediného. 🤷♀️
@tairyx ale prosím ta zas nerob zo seba mnisku. Kto tu pose o tom ci sa ľudia delia na pekných a škaredý ch. Som chlap a proste vidím aj chlapa consa dobre obliekol, dobre vyzerá a je upravený a je mi jasné že sa taký typ žene paci. Sa tu teraz nehrajme na čisté duše a podstatu srdiecka a dristy. Proste je to tak. Ja sa nemám za škaredého ale určite nie za sexy idol, proste tak to je. A to ze si nijakého nepamätáš alebo si tam nijakeho nevidela to.. Nehnevaj sa ale prídeš mi ako frigidna 40tnicka co cita knihy a ma doma mačku.
A to sa neuraz
Ja som si to nikdy nevsimla ale to neznamena ze nepozera/nepizeral. Ja sama som ho za tie roky naucila rozlisovat zenske nohy. Lebo malo chlapov to vie . Mozno to nevedia ani zeny samy. 😆
Ja si nerobim iluzie, ze by sa moj muz nikdy na ziadnu inu nepozrel, ale teda ma v sebe tolko slusnosti, ze ked niekam ideme spolu ako manzelia alebo aj spolu s detmi, tak necumi po zenskych.
Pamatam si ked ja som bola ta 20ka s vystrihom a vzdy mi bolo luto zien, kt isli vedla svojho muza a ten cumel na mna a slintal a taki chlapi sa mi hnusili uz vtedy.
Určite sa pozrie, a zrejme aj okomentuje ak je s kolegami,...ale keď sme my spolu niekde tak ženy neocumuje,ani sa za nimi neotaca alebo to robi tak aby som si to nevšimla
Mne to nevadi, pozrieme sa niekedy spolu😅 aj ked ide pekny chlap. Neriesim, ved to nic neznamena. Pribrata lebo mas velkost 40? Urcite si pekna, tak si ver. Par kg hore dole.
A zas sa tu roztrhne vrece s tym, ako sme si neslubovali slepotu, ze oci mame na pozeranie, ze muzom samy ukazujeme pekne zeny..., ale snad kazda vidime rozdiel medzi pozretim sa a tym, ze dotycny "ide oci nechat". To druhe je ubohe, pre zenu velmi ponizujuce a chlap, ktory si svoju zenu vazi, to v jej pritomnosti proste robit nebude, ak to ovsem nie je zabavka pre oboch.
@mandzula presne tak. A navyše je to nepríjemné aj pre tie slečny. Mne sa chce grcať keď vidím ako po mne slintá nejaký 40tnik a vedľa neho partnerka.
Vieš čo? ja mám 45 a keď ide pekná kočka pred nami, sama poviem manželovi, aha aké má pekné nohy alebo tá má peknú postavičku. Veď na to máme oči 🙂 aby sme sa pozerali okolo seba a vnímali krásu.. či? je to o tebe, o tvojom sebavedomí. Vieš, že ťa ľúbi, tak nech sa pozerá koľko chce.
@nikaeli môžem sa opýtať- a nemyslím to v zlom, aký má zmysel hovoriť partnerovi "tá má pekné nohy, tá má krásnu postavu"?? Však ak je to pravda, tak si to určite všimol aj sám a nepotrebuje, aby ho na to niekto upozorňoval 😃 mne to evokuje potrebu nasilu vyzerať ako strašne hustá, tolerantná partnerka
Pozerá a aj ja pozerám🙂 Mne to nevadí.
Na Slovensku je to dosť rozšírené. Inak len tak zo srandy, pozrite si na pixabay najvyhľadávanejšie pojmy
- na Slovensku: nahá žena, spodné prádlo.. 🤣
- celosvetovo: sky, nature..
Pozeraju obe pohlavia, aj zeny.Mam krasneho muza a aj jeho zeny vsetkych vekovych kategorii ocumuju.On si to vobec nevsima.Kto ma atraktivneho partnera musi s tym ratat.Je to ludske pokial nieje niekto frigidny či impotent.Na pekne veci sa človek rad pozera, ci su to auta, zvierata, veci, ludia.Vsetko zalezi od sebavedomia, kto ho nema toho rozhodi aj sekundovy, bezny pohlad lebo si neveri.Takze vsetko v ramci zdravych hranic, ked uz niekto neuhne pohladom a cely cas cumi na jedneho cloveka je uz neuctive.
samozrejme každý pozrie... ale ja skôr , ak ide nejaký pár a vzhľadovo sú protiklady 😀
Každý zdravý chlap sa pozrie na peknú ženu...no mal by to robiť tak, aby si to jeho partnerka nevšimla, podľa mňa očividne čumiet po ženách je totálne trápne a nevyspele
@isis234 V jej pripade to drama nie je. Je otrasne,ked takto chlap slinta nad zenou. Je to nechutne a ponizujuce nielen pre manzelku,ale aj pre objekt zaujmu. Ja osobne neznasam taketo typy chlapov a ak na mna cumia,mam chut skriknut,co cumis,debil.
@marca12 ani ja nemám rada ich čumenie. Je mi to nepríjemné. A keď ešte sedia vonku.. pred krčmou.. a musím okolo ísť.. dymogam by som tam hodila
Ale.. sme rôzny..
To si musí autorka vybaviť a vydiskutovať so svojim mužom
Na Slovensku je to dosť rozšírené. Inak len tak zo srandy, pozrite si na pixabay najvyhľadávanejšie pojmy
- na Slovensku: nahá žena, spodné prádlo.. 🤣
- celosvetovo: sky, nature..
@lenkakravcova pixabay je nejaké smerodatne merítko? Google ukazuje úplne niečo iné...
Nech sa pozerá ale tak aby to nebolo žene blbé. A nie po 18 ročných ktorým by mohol byť otec. Ja som raz bola svedkom ako chlap ktorý bol zo ženou pozeral po druhej, dobre že mu sliny netiekli. Chudera tá jeho žena. Bolo to až úchylné.
Je to nepríjemné aj keď vieme že srdce patrí nám však? Mne je to tiež nepríjemné ( niekedy podľa nálady mi je to jedno) my sa máme na čo pozerať? Muži naobliekany, my asi ťažko len tak v meste môžeme vidieť muža so zadkom von . Teda na čo máme pozerať?
Mužom je jedno akú má tvár,im ide len o postavu veľmi sporo odetú.
@lenkakravcova pixabay je nejaké smerodatne merítko? Google ukazuje úplne niečo iné...
@jozeffezoj nie, nie je. Ale je to vtipné.
Môj muž pozerá veľmi nenápadne, teda určite sa pozrie, ale nikdy nie tak aby to bolo viditeľné a druhá strana mala pocit že ju niekto ocumuje.. ja ho už poznám 25rokov, tak viem kedy sa pozrie, ale naozaj nikdy nie tak aby to bolo viditeľné.. ja sa tiež pozriem na niekoho pekného, nikdy neocumujem, neotacam sa, neflirtujem.. ale vidím a tak pozriem.. ako raz povedal kolega, mám oči, tak vidím no.. 🤷🏻♀️
A teda mne nevadí ak sa niekto na niekoho pozrie, je to prirodzené.. ale ocumovat niekoho lascívne tak, že to výrazne vníma partner a objekt - tak to už je moc a vždy mi to prišlo strašne ponizujuce a sedlacke.. dokonca ani keď som bola slobodná a niekto má ocumoval, nikdy som to nebrala ako záujem, bolo mi to nesympaticke..
robil by som si na tvojom mieste starosti, keby po nich vobec nehodil pohladom...
Moj sa pozrie, ale neocumuje. Nevadi mi to vobec. A neda mi - velkost 40 u normalnej zeny nie je "byt pribratejsia."
@simsalabim ked som zvyknuta na 36, tak 40 je moooc😆
Tak si zvykaj, s takymto nastavenim mysle sa akurat mozes citit menejcenna, ked sa tvoj chlap pozrie na ine, lebo...ma oci.

@denkabemommy smutné že sa ti priznal s takou vecou. Načo toto vravieť partnerke že dvakrát šiel kvôli tomu cez kruháč. Brala by som to ako obrovskú neúctu
@rozkvet1 smutné je, že sa niektoré ženy berú príliš vážne 🙂.