icon

Aká je pre mužov ideálna váha žien?

Dnes o 09:52

Milí páni na MK, inšpirujem sa jednou diskusiou tu, kde chlap rozmýšľal nad rozvodom, lebo jeho žena pribrala. Čo je pre vás teda pri žene ešte akceptovateľná váha? Povezme štandardná žena, 170 cm, 35 rokov, slobodná a varianta po dvoch deťoch /ak to u vás zohráva úlohu/.

Strana
z5
heidi4
Dnes o 19:39
@anonym_autor

@heidi4 ved k tomu pisem vysvetlenie, pozadie je robene cez AI, nechcela som tam davat realne pozadie

@anonym_autor aha, OK, prepac, az teraz citam. Lebo toto je typicke AI pozadie, tak to dost bilo do oci.
Mazem komentar.
Postava je pekna, urcite netreba chudnut a nejaky curak si len masti zakomplexovane ego

heidi4
Dnes o 19:56
@demodun

@anonym_1ea2f4 nie, to je "nepodarok"
Teda taký nick si dal

@demodun vsak to je jeden a ten isty.

heidi4
Dnes o 19:58
@podvody

@anonym_1ea2f4 to pasuje lebo kamoška má presne 186cm a váži okolo 60-65 a je totál štíhla. Ale tak bavili sme sa že žena do 170cm by mala mať do 55-60kg maximum.

@podvody ty mas co hovorit, panecku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌🏻

heidi4
Dnes o 19:59
@anonym_f36f42

@anonym_f36f42 mega bingo 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

demodun
Dnes o 20:05
@heidi4

@demodun vsak to je jeden a ten isty.

@heidi4 aha, to som nezachytila. Tak ten by mal len pekne šúchať nohami a hľadať si seberovnu. A nie snívať o vysokej, štíhlej, inžinierke

domkakvet
Dnes o 20:05

@anonym_autor najlepsie na tom je, ze zufalci si kladu este najvacsie podmienky.

anonym_7d4e30
Dnes o 20:12
@demodun

@anonym_1ea2f4 nie, to je "nepodarok"
Teda taký nick si dal

@demodun Dalsia s tehlickami na bruchu? 😈

demodun
Dnes o 20:52
@anonym_7d4e30

@demodun Dalsia s tehlickami na bruchu? 😈

@anonym_7d4e30 nie, ale človek s aspergerom, ktorý vyberá kontajnery a má problém udržať si prácu asi ťažko zbalí dlhonohu modelku. Už x- krát sme mu tu radili, ako osloviť ženu a že nech osloví aj nejakú tiež s aspergerom. Odpovedal, že to nie, pre neho sú divné 🤷
A čo máš proti tehlickam?

heidi4
Dnes o 21:11
@demodun

@anonym_7d4e30 nie, ale človek s aspergerom, ktorý vyberá kontajnery a má problém udržať si prácu asi ťažko zbalí dlhonohu modelku. Už x- krát sme mu tu radili, ako osloviť ženu a že nech osloví aj nejakú tiež s aspergerom. Odpovedal, že to nie, pre neho sú divné 🤷
A čo máš proti tehlickam?

@demodun myslim, ze ma autizmus

demodun
Dnes o 21:14
@heidi4

@demodun myslim, ze ma autizmus

@heidi4 je to forma autizmu 🤔

heidi4
Dnes o 21:23
@demodun

@heidi4 je to forma autizmu 🤔

@demodun ano, ale myslim, ze prave @podvody nema Aspergera, tak som to myslela. Ci?
@podvody
Lebo praveze mne su Aspergeri z nevysvetlitelneho dovodu sympaticki :D co sa o spominanom typkovi vyssie povedat neda, on absolutne nejavi znaky Aspergera podla mna. Minimalne tou vysokou inteligenciou urcite nie

anonym_a522aa
Dnes o 21:23

@anonym_autor ja mam pocit ze muzi nemaju radi uz stihle zeny (ja som stihla) a dost to vnimam v okoli aj na internete ze muzi chcu krv a mlieko cize trosku plnsiu zenu. Takze ja uz sa na toto nedivam proste najdolezitejsie je citit sa dobre vo svojom tele a ak sa to muzom nepaci tak co uz

heidi4
Dnes o 21:28
@anonym_a522aa

@anonym_autor ja mam pocit ze muzi nemaju radi uz stihle zeny (ja som stihla) a dost to vnimam v okoli aj na internete ze muzi chcu krv a mlieko cize trosku plnsiu zenu. Takze ja uz sa na toto nedivam proste najdolezitejsie je citit sa dobre vo svojom tele a ak sa to muzom nepaci tak co uz

@anonym_a522aa praveze ja som mavala denne mile pracovne telefonaty s novym kolegom, nevideli sme sa este nikdy nikde, po hlase sme si sympaticki obaja a jak prisla nahodou tema na vahu (nechcem konkretizovat, prislo to spontanne a zo srandy) a zistil, ze nie som najlahsia :D (presne ze mam kusocek NAD cislo, co povedal - ale nie som tucna, len nie som proste pod tym cislom, som aj vysoka), tak uz sa prestal ozyvat 🤣🤣🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻 velice vtipny, bavim sa na tom... Nevadi.
Takze to som chcela povedat, este stale mas sancu, neboj, stale su stihle baby ziadane, vid aj specificke kriteria nicku @podvody :D

anonym_ff737c
Dnes o 21:30
@zuzubb007

@anonym_autor podľa mňa aj žena by sa mala sama seba vedieť zhodnotiť, nepotrebuje rady ostatných, tiež sa vidím a viem kedy som najradšej vo svojom tele, dve kilá navyše sa mi odrazia všade, nohavice nezapnem 🤣, takže podľa mňa názor muža je taký, že žena má vyzerať stále dobre, a ak má deti z to neznamená, že má mať o 10 kíl viac ako, keď sa spoznali, pretože deti nemôžu za váhu, ale za váhu si môže človek sám stravou

@zuzubb007 nezabudaj, ze su aj zdravotne komplikácie a dôvody....

demodun
Dnes o 21:35
@heidi4

@demodun ano, ale myslim, ze prave @podvody nema Aspergera, tak som to myslela. Ci?
@podvody
Lebo praveze mne su Aspergeri z nevysvetlitelneho dovodu sympaticki :D co sa o spominanom typkovi vyssie povedat neda, on absolutne nejavi znaky Aspergera podla mna. Minimalne tou vysokou inteligenciou urcite nie

@heidi4 už veru neviem, možno ti napíše ako to je. Ale zdá sa mi, že zo začiatku písal lepšie, dával si väčší pozor. Teraz už napíše hocičo

anonym_9aac1e
Dnes o 21:41
@anonym_a3fe55

@anonym_9aac1e ja mám 172 a 78kg a mám postavu viac ako len dobrú. Úplne v pohode mohla byť len plnšia, keď to mala rozhádzané rovnomerne.

@anonym_a3fe55 No pri 172 cm a 78 kg stihla nie si ani nahodou a nemozes mat ani dobru postavu, ale kludne si fandi dalej 😀. Ja mam 170 cm a o viac ako 20 kg menej ako ty, ja mam akurat postavu a absolutne ale ze absolutne si neviem predstavit mat o 20 kg viac pri takej vyske, to by som bola ako prasa doslova.

Strana
z5