icon

Aká je pre mužov ideálna váha žien?

Dnes o 09:52

Milí páni na MK, inšpirujem sa jednou diskusiou tu, kde chlap rozmýšľal nad rozvodom, lebo jeho žena pribrala. Čo je pre vás teda pri žene ešte akceptovateľná váha? Povezme štandardná žena, 170 cm, 35 rokov, slobodná a varianta po dvoch deťoch /ak to u vás zohráva úlohu/.

eugen777
Dnes o 17:33
@biba_18

@eugen777 a čo hovoríš na declana ricea? že nemá dosť peniazov? alebo muž ashley graham?

@biba_18

Ja uz koncim v tejto diskusii,posledna sprava za mna.

Hovorim,ze daj obycajnemu muzovi,ktory nikdy poriadne prachy nemal,resp.ziadne prachy a sevavedomie,tomu ktory hovori,ze lubi iba pribrate a ziadne ine 3 miliony euro a lambo

A na druhy den pride otocka,tkz. pirueta

anonym_1ea2f4
Dnes o 17:34
@podvody

@anonym_be230c ten vyholený účes nie, ale štíhle a dlhovlasé. Mne sa nepáčia obrovské prsia a zadok.

@podvody A keďže si aký si ,pozri si ako vyzerajú 70 kg ženy rôznej výšky a postavy.

anonym_0cadb2
Dnes o 17:34
@anonym_4e99e1

@anonym_1ea2f4 je to nepodarok aj podvody :D
Jeho nároky na ženy sú nekonečné a zároveň nemá čo ponúknuť okrem zápachu smetí.

@anonym_1ea2f4 @demodun @anonym_4e99e1 presne je to aj aj, nový profil a ten istý muž, v jednej predchádzajúcej téme sa prezradil.

podvody
Dnes o 17:35

Presne, oni len znížili latku, lebo na viac nemajú a preto tvrdia že sa im páči krva a mlieko resp. je za čo chytiť.

Mne sa páčia vychrtliny doslovne.

podvody
Dnes o 17:37
@anonym_1ea2f4

@podvody A keďže si aký si ,pozri si ako vyzerajú 70 kg ženy rôznej výšky a postavy.

@anonym_1ea2f4 to pasuje lebo kamoška má presne 186cm a váži okolo 60-65 a je totál štíhla. Ale tak bavili sme sa že žena do 170cm by mala mať do 55-60kg maximum.

anonym_7d4e30
Dnes o 17:39
@podvody

@anonym_1ea2f4 to pasuje lebo kamoška má presne 186cm a váži okolo 60-65 a je totál štíhla. Ale tak bavili sme sa že žena do 170cm by mala mať do 55-60kg maximum.

@podvody a ty mas aku vysku a kolko vazis, ked tak dobre vies, kolko by pre teba mala mat zena do 170 cm kil? 🙂

anonym_1ea2f4
Autor odpoveď zmazal
anonym_f36f42
Dnes o 18:09
@podvody

Presne, oni len znížili latku, lebo na viac nemajú a preto tvrdia že sa im páči krva a mlieko resp. je za čo chytiť.

@podvody Škoda, že ty sa nepáčiš im. A vlastne sa nepáčiš ani žene krv a mlieko a ani žene obéznej. Jediná žena, ktorá s tebou vydrží je tá, ktorú si každý večer nakreslíš do denníka.

anonym_1ea2f4
Dnes o 18:13
@anonym_f36f42

@podvody Škoda, že ty sa nepáčiš im. A vlastne sa nepáčiš ani žene krv a mlieko a ani žene obéznej. Jediná žena, ktorá s tebou vydrží je tá, ktorú si každý večer nakreslíš do denníka.

@anonym_f36f42 On by reálne ženu mal, keby seba videl realistickejšie. Vyberačky kontajnerov bývajú aj vychudnuté . On je tiež vyberač. Ona je veĺmi jednoduchá, on tiež .Zapáchajú podobne. Tá by na neho možno pozerala ako na seberovného.Ale pánko je fajnšmeker a dáva prednosť fantazmagoriám.

maryetta
Dnes o 18:14
@anonym_6f671e

@anonym_autor
@anonym_autor Mám 177 cm , keby mám 69 kg vyzerám ako z koncentraku

@anonym_6f671e ja mam 178. A momentalne 71kg. Idealne by mi bolo 65-67. Ale... už to nejde len tak. A co sa cuduje vacsina znamych mi povie ze vyzeram lepsie.
Kazdopadne k autorke. Nemoze mat kazda 50 kg. Aj ta co ma 160cm. Aj ta co ma 180cm.

anonym_f36f42
Dnes o 18:15
@podvody

simsalabim
Dnes o 18:17
@podvody

@podvody ale to rozpatie hmotnosti moze byt omnoho vacsie. Svalnata zena moze kludne vazit aj viac. Vaha kosti aj telesnych tekutin, prsnikov atd. su tiez dolezite faktory. Takto mne appka pise idealnu hmotnost (vpravo) a zaroven zdrave rozpatie. Mam 169cm.

autor
Dnes o 18:17

Btw, toto som ja s váhou nad 60 kg. No len na okraj...

anonym_1ea2f4
Dnes o 18:19
@anonym_autor

@anonym_autor Nevidno brucho,ale končatiny máš chudé. Mám podobnú postavu a tiež viac než 60 kg

anonym_f36f42
Dnes o 18:21
@anonym_autor

@anonym_autor Inak, to pozadie mi príde zvláštne. Fotka je upravená AI?

anonym_be230c
Dnes o 18:22
@anonym_autor

@anonym_autor Cikat ti bolo treba, ked si fotila?

anonym_1ea2f4
@anonym_f36f42

@anonym_f36f42 Tiež mi to udrelo do očí.

autor
@anonym_be230c

@anonym_autor Cikat ti bolo treba, ked si fotila?

nie, bežne mám takýto postoj pri fotení sa, neviem prečo 🙂

autor
Dnes o 18:24
@anonym_f36f42

@anonym_f36f42 áno, vsadila som sa do iného prostredia, nechcela som to pozadie, ktoré tam bolo... pre istotu, preto som to dala len vsadit do ineho interieru.A zrezala som si hlavu.

anonym_1ea2f4
Dnes o 18:25
@anonym_autor

nie, bežne mám takýto postoj pri fotení sa, neviem prečo 🙂

@anonym_autor Nie si tá , čo vyzerá super s bielo ružovými plavkami a má málo lajkov? Lebo presne také myšlienkové pochody ako ona vykazuješ. Aj naivitu a jednoduchosť.

autor
Dnes o 18:30
@anonym_1ea2f4

@anonym_autor Nie si tá , čo vyzerá super s bielo ružovými plavkami a má málo lajkov? Lebo presne také myšlienkové pochody ako ona vykazuješ. Aj naivitu a jednoduchosť.

@anonym_1ea2f4 nie, to nie som ja... ja sa nefotim v plavkach a popravde sa nerada opalujem. Tu som len dala fotku, ze toto som ja so 63 kg. Lebo sa tu objavili nazory, ze zena iba do 60 kg. Ja nehovorim, ze som modelka, ani nie som ziadny vychrtlina. Ale nepridem si ani ako moletka. Normalna zena.

anonym_019056
Dnes o 18:33
@anonym_1ea2f4

@anonym_019056 Mne sa síce tučné postavy nepáčia, ale je fakt, že spolu s kilami u viacerých žien z môjho okolia pri schudnutí odišla aj krása. Ostali vysušené, za rok zostarli o 10-15 rokov, koža na tvári aj tele ovädnutá a úplne to zmenilo výraz tváre výrazne k horšiemu.

@anonym_1ea2f4 aaaale prosim ta. 😁Je pravda, ze su ostrejsie crty tvare a trochu vrasok navyse. No tucne zeny vyzeraju starsie kvoli kilam. Vies ako sa hovori? Stihla 40 je atraktivnejsia ako tucna 20. Radsej trochu vrasok ako kopu odpudiveho tuku na tele.

anonym_1ea2f4
Dnes o 18:33
@anonym_autor

@anonym_1ea2f4 nie, to nie som ja... ja sa nefotim v plavkach a popravde sa nerada opalujem. Tu som len dala fotku, ze toto som ja so 63 kg. Lebo sa tu objavili nazory, ze zena iba do 60 kg. Ja nehovorim, ze som modelka, ani nie som ziadny vychrtlina. Ale nepridem si ani ako moletka. Normalna zena.

@anonym_autor Nie ai ani trochu tučná, ak máš pás ok. Máš práveže takú dievčenskú postavu bez ženských kriviek. Nohy chudé. Chudnúť ti netreba a už vôbec nie kvôli nejakému povrchnému čurákovi.

autor
Dnes o 18:34
@anonym_1ea2f4

@anonym_autor Nie ai ani trochu tučná, ak máš pás ok. Máš práveže takú dievčenskú postavu bez ženských kriviek. Nohy chudé. Chudnúť ti netreba a už vôbec nie kvôli nejakému povrchnému čurákovi.

@anonym_1ea2f4 prsia mám veľké...

anonym_1ea2f4
Dnes o 18:37
@anonym_autor

@anonym_1ea2f4 prsia mám veľké...

@anonym_autor Tak vidíš. Odpovedz si sama, či by si chcela chlapa, ktorý ženu chce spoznať len keď sa zmestí do jeho nezmyselnej tabuĺky. Keď som mala pod 50 kg, mala som nechutnú podváhu a všetko na mne viselo.

anonym_019056
Dnes o 18:38
@anonym_1ea2f4

@anonym_autor Nevidno brucho,ale končatiny máš chudé. Mám podobnú postavu a tiež viac než 60 kg

@anonym_1ea2f4 co ma chude??????? Koncatiny??😁 Srandujes. Ma krasne nohy, nic nema chude. Ze si rozkysnuta a vsetci ti pripadaju chudi? Co ma mat nohy ako hurky? Fuj. Uz mi je jasne, preco si pisala o vysusenej tvari. Ty mas ine vnimanie ludi. Autorka ma super postavu. A keby mala nohy silnejsie, uz su tucne.

anonym_1ea2f4
Dnes o 18:40
@anonym_019056

@anonym_1ea2f4 co ma chude??????? Koncatiny??😁 Srandujes. Ma krasne nohy, nic nema chude. Ze si rozkysnuta a vsetci ti pripadaju chudi? Co ma mat nohy ako hurky? Fuj. Uz mi je jasne, preco si pisala o vysusenej tvari. Ty mas ine vnimanie ludi. Autorka ma super postavu. A keby mala nohy silnejsie, uz su tucne.

@anonym_019056 Si na omyle trapka.Mám podobnú postavu a váhu ako ona a mám skúsenosť aj s dlhoročnou podváhou.

grimnir
Dnes o 19:23

Každý má iné preferencie. Pre mňa osobne vyzerať ako kostlivec, alebo ako sud, nie je veľmi príťažlivé.

heidi4
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 19:36
@heidi4
Odpoveď bola zmazaná

@heidi4 ved k tomu pisem vysvetlenie, pozadie je robene cez AI, nechcela som tam davat realne pozadie