icon

Aká je šanca znovu sa zamilovať?

1. máj 2024

Neviem ako to napísať... Ale odkedy som na strednej škole ani som neverila že sa dokážem zamilovať do rovesníka a stalo sa ... Priznám sa že spolužiačka to už tušila lebo bolo to moje tajomstvo a ona ho odhalila a druhá spolužiačka mi povedala že ''on ťa nechce " (spolužiak) neverila som jej lebo nemala to odkiaľ vedieť a spoluziak je nezadany.... Najskôr to boli len také obyčajné pohľady (z mojej strany) ale hanbím sa to povedať aj kamarátke... Aká je šanca v ňom znovu "prebudiť" city? Napadlo mi napríklad pomoc s nejakým predmetom ale akosi nemám odvahu - iba príklad.

Naozaj ma to zaujíma len pre zaujímavosť. Ďakujem

Strana
z2
autor
1. máj 2024

@domkakvet dám tomu ešte čas... Na druhej strane to čakanie je niekedy na nervy lebo staršia sestra mi niekedy vraví že si neviem nájsť chlapca 😆

patus_2
2. máj 2024

Nevieš zabudnúť preto, lebo to je prvá láska. Vidíš teraz všetko ružovo. Je to bežné, stalo sa to takmer každému 🙂 a sestre povedz, že vzťahy sa nekupujú v automate a radšej byť chvíľu sama ako sa trápiť v nejakom toxickom vzťahu. Si druháčka, takže máš okolo 17, nikde sa nemusíš ponáhľať, venuje sa hlavne sebe, svojim koníčkom a bude to fajn.

Strana
z2