Aké kvality si muži cenia u žien?
Čaute. Čo ste vedeli svojmu mužovi ponúknuť? Aké kvality? Čo si na vás cení? Ja som trebárs plne sebestačna netreba ma živiť viem si všetko vybaviť sama netreba mi aby muž so mnou všade chodil. Som otvorená tolerantná chápava viem človeka vypočuť. Poskytnúť oporu. Som iniciatívna co sa dovoleniek a výletov týka. Rada sa ujmem organizácie väčšinou teda chlapi neradi toto riešia 😃
tiež som manažérka a sekretárka rodiny v jednom. 😉
Toto "Ja som trebárs plne sebestačna netreba ma živiť viem si všetko vybaviť sama netreba mi aby muž so mnou všade chodil." je snáď samozrejmosť.
@ha_ha veru nie je 🤣 sú ženy čo sú doma a okrem varenia nevedia nič. Materská po materskej len aby nemusela do roboty
@anonym_autor Ja napríklad potrebujem, aby mala žena vášeň, častú chuť na sex a bola hravá. Všetko ostatné jé pre mňa menej dôležité. Pokiaľ toto nie je, môže to byť tá najlepšia, najmúdrejšía a najkrajšia žena na svete - nechcel by som ju.
@ha_ha veru nie je 🤣 sú ženy čo sú doma a okrem varenia nevedia nič. Materská po materskej len aby nemusela do roboty
@anonym_autor Keď sa žena zoznámi s mužom a teda mu "ponúka svoje kvality", tak nie je ešte na materskej. Tam pôjde až potom. A živiť ženu na materskej, ktorá nechodí do práce, lebo sa stará o dieťa, ktoré je aj toho chlapa, je snáď samozrejmosť.
@anonym_autor mne manžel hovorí, že som jediná, ktorá ho nechce meniť 😄
@anonym_autor Ja napríklad potrebujem, aby mala žena vášeň, častú chuť na sex a bola hravá. Všetko ostatné jé pre mňa menej dôležité. Pokiaľ toto nie je, môže to byť tá najlepšia, najmúdrejšía a najkrajšia žena na svete - nechcel by som ju.
@anonym_e907b3 tak toto nemam. 🤷♀️ Nie sme na rovnakej vlnovej dĺžke
Takže ty si všetko a chlapovi už neostane na nič priestor. Už sme manželia, ale proste od začiatku som mu nechala možnosť byť chlapom. Napriek tomu, že si je plne vedomý toho, že dokážem existovať bez neho. 🙂
@anonym_autor Keď sa žena zoznámi s mužom a teda mu "ponúka svoje kvality", tak nie je ešte na materskej. Tam pôjde až potom. A živiť ženu na materskej, ktorá nechodí do práce, lebo sa stará o dieťa, ktoré je aj toho chlapa, je snáď samozrejmosť.
@ha_ha no ale niekto to nerieši hneď a ukáže sa to až neskôr
Takže ty si všetko a chlapovi už neostane na nič priestor. Už sme manželia, ale proste od začiatku som mu nechala možnosť byť chlapom. Napriek tomu, že si je plne vedomý toho, že dokážem existovať bez neho. 🙂
@denkabemommy ako teda delegovat úlohy na neho? Keď sama si to viem urobiť
@anonym_autor Prečo by si mala na chlapa delegovať úlohy? Hádam aj sám vie, čo treba spraviť.
@anonym_autor tiež si viem urobiť všetko sama a predsa máme doma nepísané pravidlo, že niektoré veci nebudú v mojej kompetencii, rovnako iné veci nikdy nebudú v mužovej, lebo každý sa potrebuje cítiť potrebný a užitočný. Nijak som mu nič nedelegovala, prišlo to spontánne samé.
@anonym_autor vidíš a ono práve toto často muži dokážu oceniť ako jednu z tých dôležitých kvalít ženy.
@anonym_autor vidíš a ono práve toto často muži dokážu oceniť ako jednu z tých dôležitých kvalít ženy.
@muzik no tak toto nemám. Teraz keď žena je po pôrode /potrate /operácii veľa mužov nedokáže chápať ze chuť nemá alebo nemôže kvôli bolesti ci už fyzickej alebo psychickej, takisto veľa mužov bud skončí predčasne alebo im trvá večnosť dokončiť sa. To sa majú kvôli tomu nechať alebo hľadať inde? Nezakladám si na pominutelnych veciach. Keď toto odíde už nebude žiadna láska? Keď nebude sa dat intimita v plnom rozsahu budú si hľadať iného partnera? Radšej mám trvalé kvality
@muzik vidíme denne xy diskusii ze je v tomto problém a hneď aj končí vzťah. Tak keď je gro vzťahu v sexe nečudo
Autorka len vela muzov oceni mat zenu doma, o vsetko postarane, deti v pohode, domacnost funkcna, ziaden stres a kludny zivot po oboch strankacch.... to mas tazko toto, kazdy hlada nieco ine (tiez full time pracujem a som samostatna, o to nejde...)
Dneska treba byt vo vsetkom kvalitny, v robote, vo vztahu, v materstve, obycajna ludskost sa uz uplne vytratila, kde je to ze clovek proste ma niekoho ineho rad len tak, dnes si aj to treba zasluzit, byt taky/taka onaky/onaka mat take a hentake kvality.. inak dovi dopo clovek odpisany
@muzik vidíme denne xy diskusii ze je v tomto problém a hneď aj končí vzťah. Tak keď je gro vzťahu v sexe nečudo
@anonym_autor to sa zle pýtaš.
Ako každá žena je iná,je iný aj muž.
Ty máš svoje preferencie,takže hľadáš muža s podobnými....teda,mali by ste si navzájom vyhovovať a vzájomne si jeden druhého ceniť.
To,čo ponukas je normálna vec v partnerstve,-,nebyť závislá.
Ale druhá strana,prečo teatrálne ukazovať,že nie som závislá?
Prečo by som počas mojej choroby,či tehotenstva,či po pôrode,či pontszkom.dni v práci,či,či,či mala ukazovať manželovi,že som nezávislá....nech mi neurobí kávu,nevezme k lekárovi,či neuprace ?
Druhá vec,aj ja viem oceniť snahu manžela.
Ty aktuálne partnera máš?žiješ v nejakom peknom vzťahu?asi nie....a to aká si predsa posúdia iní,skôr ako ty sama.
Láska nefunguje ako matematika.
Dneska treba byt vo vsetkom kvalitny, v robote, vo vztahu, v materstve, obycajna ludskost sa uz uplne vytratila, kde je to ze clovek proste ma niekoho ineho rad len tak, dnes si aj to treba zasluzit, byt taky/taka onaky/onaka mat take a hentake kvality.. inak dovi dopo clovek odpisany
@dorizzz úplná pravda. Zabudlo sa na základ. Ze ľúbim toho človeka už len preto ze je. Kvôli každej jeho nedokonalosti. Učíme sa a rastieme spolu. Mala som také predstavy ze láska je nepodmienečna a je už len tým ze si na toho človeka pomyslim. Ale realita vo vzťahoch ukázala opak. Niečo nie je dobre a hneď rozchod. Preto som to spomenula aj vyššie bola som po gyn zákroku ktorý som absolvovala 2x v ten istý týždeň keďže ten prvý pokazili a po dvoch týždňoch sa už dnes ex domáhal styku hovorím mu ze sa nedá boli to hojí sa to nedá sa mi nech to chápe 2 týždne sú nič. Tak už na mňa útočil ako som sa zmenila. Nedalo sa ani po mesiaci ani po dvoch telo nedovolilo, nechala som ho lebo len mi vyčítal ze druhé ženy sa hoja normálne a ja robím caviky. Tak som ho nechala prvá. Posledné čo potrebujem je dotieravy muž v procese hojenia sa. Neviem čo by robil keby mi vezmú maternicu a budem sa hojit vyše pol roka (poznám osobne tri také ženy jedna dokonca rok nemohla chodiť ale ona aj mala nadváhu)
@anonym_autor to sa zle pýtaš.
Ako každá žena je iná,je iný aj muž.
Ty máš svoje preferencie,takže hľadáš muža s podobnými....teda,mali by ste si navzájom vyhovovať a vzájomne si jeden druhého ceniť.
To,čo ponukas je normálna vec v partnerstve,-,nebyť závislá.
Ale druhá strana,prečo teatrálne ukazovať,že nie som závislá?
Prečo by som počas mojej choroby,či tehotenstva,či po pôrode,či pontszkom.dni v práci,či,či,či mala ukazovať manželovi,že som nezávislá....nech mi neurobí kávu,nevezme k lekárovi,či neuprace ?
Druhá vec,aj ja viem oceniť snahu manžela.
Ty aktuálne partnera máš?žiješ v nejakom peknom vzťahu?asi nie....a to aká si predsa posúdia iní,skôr ako ty sama.
Láska nefunguje ako matematika.
@terezka1947 nie nemám už partnera, poslala som ho k vode keďže sa ukázal ako kreten v čase keď som ho potrebovala najviac
byť sebestačná , zarábajúca , no byť to všetko ja sama ja sama , je pre mnohých mužov odpudzujúce . Zbavuje ho to mužskej energie . Mnohí muži hľadajú ženu silne v ženskom postavení , teda takú čo bude chcieť deti ,ochotu sa o ne starať , rodina bude jej prioritou a ani nerátajú že žena bude rovnocenným finančným ťahúňom ako oni .
@terezka1947 nie nemám už partnera, poslala som ho k vode keďže sa ukázal ako kreten v čase keď som ho potrebovala najviac
@anonym_autor je množstvo žien čo sú nezávislé, sebestačné , kariérne na špičke a sú samé . Nič nové pod slnkom . Prečo ? No lebo majú drive chlapa . Ak chceš byť nezávislá , sebestačná , buď ale neukazuj to každému mužovi ktorého stretneš. Nechaj si to pre seba .
@anonym_autor Autorka, je mi to ľúto. Bohužiaľ, vidíš to aj v tejto diskusii, u dvoch mužov, čo sa zapojili, aj vo svojom vlastnom živote, u svojho expartnera: kvalita, ktorú si muži cenia na ženách, je sex. Darmo si sebestačná, starostlivá, úžasná, tolerantná, chápavá, dokonalá... Nespĺňaš predstavy v sexe, tak čau, ide za inou. Smutné.
@anonym_autor Autorka, je mi to ľúto. Bohužiaľ, vidíš to aj v tejto diskusii, u dvoch mužov, čo sa zapojili, aj vo svojom vlastnom živote, u svojho expartnera: kvalita, ktorú si muži cenia na ženách, je sex. Darmo si sebestačná, starostlivá, úžasná, tolerantná, chápavá, dokonalá... Nespĺňaš predstavy v sexe, tak čau, ide za inou. Smutné.
@ha_ha lenže to sú ,,chlapci" a nie zrelí muži. Zrelý muž už čaká aj čosi viac od partnerky a od života ako sex. Žiaľ niektorí muži nedospejú nikdy a tak to aj vyzerá
Neviem, ja som mila, vesela, som za kazdu srandu a nerobim z veci dramu.. Na to som vraj zbalila toho svojho 🙂
@muzik Konečne som našla muža, ktorý toto až tak nevyžaduje. Je to pre ženu veľká záťaž, keď ma byt stále vášnivá, hrava a aby mala stále chuť na sex.
@ha_ha lenže to sú ,,chlapci" a nie zrelí muži. Zrelý muž už čaká aj čosi viac od partnerky a od života ako sex. Žiaľ niektorí muži nedospejú nikdy a tak to aj vyzerá
@nin12345 Jasné, že nie sú takí všetci, našťastie. Ale, bohužiaľ, je ich dosť. Vidím to aj tu v diskusiách, keď chlap podvedie tehotnú ženu na rizikovom, lebo nemôže sexovať, alebo čerstvú mamičku, lebo vplyvom hormónov, únavy a popôrodných zranení nemá chuť. Alebo podvedie manželku, ktorá s ním aj má sex, ale už je okukaná a nejaká iná, nová, mu to urobí lepšie... 😒
@anonym_autor a keď si sama polozis otázku,čo si vo svojom výbere urobila zle,na čo si prišla,?
Na čo potrebuješ partnera ty?
Akého hľadáš?
@nin12345 Jasné, že nie sú takí všetci, našťastie. Ale, bohužiaľ, je ich dosť. Vidím to aj tu v diskusiách, keď chlap podvedie tehotnú ženu na rizikovom, lebo nemôže sexovať, alebo čerstvú mamičku, lebo vplyvom hormónov, únavy a popôrodných zranení nemá chuť. Alebo podvedie manželku, ktorá s ním aj má sex, ale už je okukaná a nejaká iná, nová, mu to urobí lepšie... 😒
@ha_ha to môže byť len rada že sa rýchlo zbaví debila a že to zistila relatívne včasne. Ale máš pravdu je ich veľa. Hľadať normálneho je ako ihlu v kope sena. Možno tak vnímajú aj muži nás ktovie

Toto "Ja som trebárs plne sebestačna netreba ma živiť viem si všetko vybaviť sama netreba mi aby muž so mnou všade chodil." je snáď samozrejmosť.