icon

Aké sú výhody byť druhou manželkou v moslimskej krajine?

9. feb 2025

Žijem v moslimskej krajine a niekoho som stretla. Vlasne muža, aký by sa mi páčil. Vyhovuje mi na ňom asi tak všetko. Väčšinu chlapov, ktorých som doteraz stretla považujem za slabochov, proste žiadne šťastie doteraz a to mám vek okolo 40 rokov. Teraz, keď som to najmenej čakala, som stretla tohto. S nim je všetko úplne prirodzene, akoby sme sa tisíc rokov poznali. Keď spolu niekam cestujeme, akoby sme spríjemnili den všetkým ľudom, ktorých sme stretli, lebo sa na nás usmievajú tak srdečne späť. Pozval ma na ten sviatok na konci ramadánu k nemu domov. Jeho manželke by to nevadilo, lebo tu môže mať 4. Moc nad tým neuvažujem, iba tak na 5%. Zaujímala by ma praktická stránka. Keby sme sa naozaj zobrali, mne by vôbec nevadilo byt druha žena, absolútne. Vlastne uvazujem, že sa mi tento systém páči, lebo to musí byt super mať muža, aký ti vyhovuje a zároveň polovicu času priestor pre seba. Myslím, že na normálne scenário bývať s niekým celý čas, to by sa mi už nechcelo. Čo sa týka tej jeho prvej manželky, tu sa to berie tak, že ona by bola ako staršia sestra a ja mladšia sestra. Samozrejme ho chcem ešte viac spoznať, ale zaujima ma len tak teraz teoreticky ta praktická stránka. Tu sa môžeme zobrať, systém to povoľuje. Bude také manželstvo potom uznané v Európe? Nájde sa tu niekto taký, kto sa touto otázkou niekedy zaoberal?

Strana
z58
dahliaa
19. dec 2025
@enmery

@dahliaa Neklame, v tej diskusii si vyslovene napísala, že by si svoju 9ročú dcéru dala 50ročnému na sobáš a sex...áno, niekoľkokrát sa Ťa to opýtali a zakaždým si odpovedala takto, tak tu nevyťahuj klamanie.

@enmery 😄 Ovšem klamarka tak trochu zapomněla dodat, že to co jsem psala, se týkalo doby, kdy to bylo zcela běžné a u dívek normální - Pokud bychom žili v Saudské Arábii, v 6. století a výhradně samotnému Božímu proroku Muhammadovi s.a.w.s. - (pochopitelně za předpokladu psychické a fyzické vyspělosti dívky.) 💖 Tudíž by se opravdu o žádný sňatek a styk s dítětem (pedofílii) zcela jistě nejednalo. 💋 Takže ne žádnému cápkovi, jak sama uvádí a ani ne v dnešní době, jak tu mnohokrát klamala. Ona se tu jen snaží zakecat své ,,znalosti" a uboze kope kolem sebe. Vždyť je akorát tak trapná. 🤦‍♀️😅
Krásný večer.

mizoko
19. dec 2025
@enmery

@dahliaa Konkrétne k tejto žene. V islame môže mať muž 4 manželky, ale musí ich vedieť rovným dielom podeliť od financií až po čas, spravodlivo. Jeho ženy nemusia pracovať, iba ak by veľmi chceli. Táto žena tu písala, že on svoju ženu nechal v mieste, kde je viac džihadistov a sam zdrhol a jeho žena musí pracovať, pretože by nevyužili. Čiže to nie je moslim, ktorý si môže dovoliť 4 manželky, iba ku*eník, ktorý podvadza svoju ženu. A vychodoeurópanka sa uz videla vydatá s dieťaťom. To by jej nakoniec vzal a vychovávali by jej ho cudzi ľudia a ona by odišla z krajiny a dlhým nosom.
Už aj ten sen o svadbe s týmto "uzasnym" moslimom je prešli. Aspoň teraz a raz by si mohla uznať, že toto je dosť mimo a nesprávne.

@enmery ona niečo také neuzná. Na to je príliš zaslepena. Stále bude omielat čo sa píše v krane ale absolútne odmieta pripustiť,ako ti ľudia naozaj žijú. Zaslepena a zblbnuta,žijúca v pohodlí strednej EU kde si užíva všetky vymoženosti demokracie.
A k tomu sobášu s deťmi - ona nikdy nenapísala,že to že sa to dialo kedysi bolo v tej dobe normálne ale dnes už nie. Ona písala stále nie raz a nie v jednej diskusii,že je to normálne všeobecné a teda aj teraz 😌 bola na to niekoľko krát upozornenia aj ďalšími moslimkami - a výsledok bol,že sa im vyhrážala že si majú dávať pozor na to čo píšu. Kľudne si to vyhľadaj v debatách. Nemám dôvod klamať ani si vymýšľať.

mizoko
19. dec 2025
@enmery

@dahliaa Neklame, v tej diskusii si vyslovene napísala, že by si svoju 9ročú dcéru dala 50ročnému na sobáš a sex...áno, niekoľkokrát sa Ťa to opýtali a zakaždým si odpovedala takto, tak tu nevyťahuj klamanie.

@enmery presne tak 😌 ale ako vždy naša hviezda jasná prekrúca a prekrúca ale to že to dookola poprekruca nezmení čo popísala 😌

dahliaa
19. dec 2025
@enmery

@dahliaa Konkrétne k tejto žene. V islame môže mať muž 4 manželky, ale musí ich vedieť rovným dielom podeliť od financií až po čas, spravodlivo. Jeho ženy nemusia pracovať, iba ak by veľmi chceli. Táto žena tu písala, že on svoju ženu nechal v mieste, kde je viac džihadistov a sam zdrhol a jeho žena musí pracovať, pretože by nevyužili. Čiže to nie je moslim, ktorý si môže dovoliť 4 manželky, iba ku*eník, ktorý podvadza svoju ženu. A vychodoeurópanka sa uz videla vydatá s dieťaťom. To by jej nakoniec vzal a vychovávali by jej ho cudzi ľudia a ona by odišla z krajiny a dlhým nosom.
Už aj ten sen o svadbe s týmto "uzasnym" moslimom je prešli. Aspoň teraz a raz by si mohla uznať, že toto je dosť mimo a nesprávne.

@enmery Aby si mohl vzít další ženu, tak se jí ptát opravdu nemusí. Dokonce jí o tom nemusí ani říct (je to ale slušnost pochopitelně). Už jsem to tu dost podrobně rozepsala. Zda se o ně dokáže spravedlivě postarat nebo ne je už jen jeho věc a případně hřích, za který ponese odpovědnost.
V pohodě není samozřejmě ani cizoložství.
Ať se to komu líbí nebo ne... Tak to prostě je.

dahliaa
19. dec 2025
@mizoko

@enmery ona niečo také neuzná. Na to je príliš zaslepena. Stále bude omielat čo sa píše v krane ale absolútne odmieta pripustiť,ako ti ľudia naozaj žijú. Zaslepena a zblbnuta,žijúca v pohodlí strednej EU kde si užíva všetky vymoženosti demokracie.
A k tomu sobášu s deťmi - ona nikdy nenapísala,že to že sa to dialo kedysi bolo v tej dobe normálne ale dnes už nie. Ona písala stále nie raz a nie v jednej diskusii,že je to normálne všeobecné a teda aj teraz 😌 bola na to niekoľko krát upozornenia aj ďalšími moslimkami - a výsledok bol,že sa im vyhrážala že si majú dávať pozor na to čo píšu. Kľudne si to vyhľadaj v debatách. Nemám dôvod klamať ani si vymýšľať.

@mizoko Opět klameš, milá chorobná klamárko. Ach... Už jsem ti to psala jednou, že fakta se dají snadno dohledat... 😄🤦‍♀️

dahliaa
19. dec 2025
mizoko
19. dec 2025
@dahliaa

@dahliaa
@dahliaa tak si to prečítaj ešte raz,že podľa teba bola Aisa hodná na sex aj keď bola dieťa. Stále to tam omielas. Stále zastavaná to,že bola vhodná na manželstvo a sex. Navyše väčšina sa zhoduje v tom,že sa vydala v 6 a manželstvo bolo naplnené keď mala 9! A ešte si tam priplietla odpoveď na komentár kt patril niekomu inému. Takže čítaj čo píšeš. A v ďalšej téme tá na to upozorňovali opäť. Vyťahuj si tu tie tvoje splašky koľko chces. Splietas. Rôzne komentáre do jwdnwho ty etalon moralky.
Keď 12 alebo 9 rokov boli už ZENY ako tam píšeš tak ty fakt nie si v poriadku keď to stále dokážeš obhajovať.

mizoko
19. dec 2025
@dahliaa

@dahliaa namiesto odsúdenia toho,že ju zneužili ako dieťa píšeš stále dookola že to bolo v poriadku. Nenapísala si že : takto to bolo,bolo to zaužívané a ja to odsudzujem! Práve naopak,ty to tam kvitujes!

dahliaa
19. dec 2025
@mizoko

@dahliaa
@dahliaa tak si to prečítaj ešte raz,že podľa teba bola Aisa hodná na sex aj keď bola dieťa. Stále to tam omielas. Stále zastavaná to,že bola vhodná na manželstvo a sex. Navyše väčšina sa zhoduje v tom,že sa vydala v 6 a manželstvo bolo naplnené keď mala 9! A ešte si tam priplietla odpoveď na komentár kt patril niekomu inému. Takže čítaj čo píšeš. A v ďalšej téme tá na to upozorňovali opäť. Vyťahuj si tu tie tvoje splašky koľko chces. Splietas. Rôzne komentáre do jwdnwho ty etalon moralky.
Keď 12 alebo 9 rokov boli už ZENY ako tam píšeš tak ty fakt nie si v poriadku keď to stále dokážeš obhajovať.

@mizoko Aisha nebyla v době styku s Božím prorokem dítě. Byla to mladá dívka schopná manželského života. Tudíž se nejednalo se o styk s dítětem. = Nejednalo se o pedofílii.
Ty si to přečti ještě 10×...
Končím tu s tebou klamárko. Už jsem to psala jednou. Nebavíš mě, inteligente...🤦‍♀️

dahliaa
19. dec 2025

@mizoko A mimochodem (teď jsem dočetla ty tvé 🤮), chrobná klamárko, s jinými muslimkami jsem tady téma manželství Aishi s Prorokem neprobírala. V tomto se všichni muslimové shodnou... 😉 S jinými muslimkami jsem tu diskutovala o zahalování. Jestli ti paměť neslouží, tak to řeš s lékařem... 🤦‍♀️

Strana
z58